Hea Testida iphone xr Emaplaadi koos või ilma Näo ID Factory unlock , originaal iphone xr Loogika juhatuse 64GB/128G/256

€142.38

Saadavus: On laos

m21132

Hea Testida iphone xr emaplaadi koos või ilma näo ID Factory unlock ,100% originaal iphone xr Loogika juhatuse 64GB/128G/256GB

Tere tulemast meie poodi!Juhime tähelepanu, et meie olulised näpunäited :

1.Kui te otsustate, et anda meile tellimuse, palun Lugege kõik on kasutusele kahtluse korral võtke meiega ühendust.Vastasel juhul, kui olete läbi lugenud kõik sisse,ja mõista tooteinfot.

2. Kui soovid suur kogus, siis palun võtke meiega ühendust, anname teile parima müügi hind.

Osta Märkused :

Palun võtta paar minutit lugeda enne ostu võtma toote, mis on vaikimisi kokku leppida, et järgmise lepingu :

1 .Emaplaadi kõik lahti ja kasutatud, mitte uus.

2. Emaplaadi kõik lukustamata,ilma ID konto.u saab määrata uue ID konto peale installitud.

3. Emaplaadi iga üks testitud ning enne shipping.kui mingeid probleeme u võite meiega otse.

4. Normaalne , me saata MEILE versioon emaplaadi,ja mõned osaline teine riik versioon.

5. Kui sa ei tea, kuidas installida pardal,pls abi paluda installida professionaalne inimene, aitäh!

Paigaldus küsimused: 1. Aku kasutegur on väiksem kui 90%.See on lihtne, et on automaatne taaskäivitus/automaatne väljalülitus/kalorsusega. 2.7/7P/8/8P/8X peab vastama vibratsiooni.Kui ei ole vibratsiooni sõrmejälg, ei ole puutetundlik.Mitte-kvaliteedi probleem on vibratsiooni erinevus. 3.7 P/8P peab vastama ekraani.Kui ei sobi, ei puuduta ega ei ole kursis. 4. Paigaldamisel, palun installitud emaplaadi ja muud tarvikud esiteks , seejärel paigaldage aku, muidu on see kergesti juhtuda, et põletavad emaplaat või ekraan. 5. Paigaldamisel X emaplaadi puhul, ärge puudutage dot maatriks esipinnaga (näotuvastus) pärast võimu kohta, vastasel juhul ei ole võimalik tuvastada nägu. 6. Paigaldamisel,Pls kasutada õiged kruvid paigaldada, kuna kruvid on pikk ja lühike erinevad, kui teha valesti, see toob kaasa musta ekraani ja sõrmejälje ei tööta .

Pöörake tähelepanu : iphone XR, XS XS-Max emaplaadi nr Face id emaplaadi, kui u paigaldatud, peab see olema update uuesti IOS süsteemi, mida võiks kasutada kaamera funktsiooni.Iphone X / XR / XS / XS-Msx / 11 / 11 Pro / 11 Pro Max emaplaadi koos Face ID , kui u paigaldus, pls Ärge puudutage kaamera objektiiv,kui seda puudutada, et on kahju Nägu ID funktsioon, tänan !!!

Toodete Kuvamine:

maksmine ja saatmine :

Kuna iga riigi maksupoliitika on erinevad .Kõik impordimaksud ja-lõivud, on ostja vastutusel.Kui pakend ei toimetata kätte, sest ostjaid põhjusel (sealhulgas, keeldudes märk), ostja peaks endale kõik lisatasuta !

1.Me makseid läbi Moobo.ee TINGDEPOSIIDILEPING 2.Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul pärast tellimuse esitamist. 3.Kui saate,t kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege,palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul. 4.100% kõigist tarnitud tooted on testitud enne shipping ja tagame, et kõik meie tooteid saad töötavad kõik õige. 5.Me praegu laeva maailmas countried.Välja arvatud juhul, APO/FPO kasutades usaldusväärse kolmanda isiku kuller teenuseid. 6.Kui kaua see jutud mulle reveive korraldusi. 7.Aega see võtab, et saada oma tellimus sõltub 2 tegurit:saatmisviis valida ja tellimuse täitmise aja jooksul.Palun pange tähele, et me teeme oma parima, et veenduge, et te saada oma tellimus õigeaegselt.Allpool on hinnanguline ajakava

Kohaletoimetamise viis:

Allpool on meie partneriks logistika ettevõtted ja hinnanguline ajakava.Aeg transiidi varieerub sõltuvalt sellest, kus sa,re asub.

Kohaletoimetamine Meetod Hinnata Aeg

DHL 3~7 päeva

FEDEX 3~7 päeva

UPS 3~7 päeva

EMS 8~12days

Supersaver (alla 2kg)Hiina post 20~30 päeva

Supersaver (alla 2kg)HKpost 20~30 päeva

Me ei vastuta viivituste või muude küsimustega, mis on eest vastutab shipping service.Kuid me saame aidata teil jälgida paketi, kuni saad.

Umbes Garantii:

1.Tooted on kõrgeima kvaliteediga,nii et kui te ei ole rahul objekti olete ostnud,võtke ühendust meie klienditeenindusega Meeskond .Niipea, kui võimalik.Me saame aidata teil mis tahes tulu ja toetused, mis põhineb seisukord punkt.

2.Kui kaup teile ei saanud, nagu kirjeldatud.Palun teavitage meid ja saata meile tagasi 7 päeva jooksul tagastamiseks.Maksame nädala jooksul kättesaamisest alates kauba tagastamine.

3.Pakume 3 kuud garantii kõigi meie toodete kohta.Kõik kaubad tuleb tagastada algses seisukorras

Palun pange tähele, et järgmised tooted elemendid ei ole garantii :

1).Punkte ilma meie kleebis või originaal ümbris (Meie emaplaadi iga üks on firma tempel peal ).

2).Kirjed, mis ei ole saadetud meile

3).Emaplaadi on kunstlikult vigastatud, näiteks: sügisel katki / joota / kadunud / era hooldus, jne.

Märkus:Klient peaks kandma kulud laevandus kauba tagasi me eest tasuda kohaletoimetamise eest uuesti saata.

4).garantii emaplaadi, see tuleb välja jäetud ID konto enne tagasi。

64GB 256GB Tehase lukustamata iphone X Emaplaadi lukustamata,100% Originaal iphone x Emaplaadi ilma Face ID,Tasuta iCloud

Märksõnad:Uv-iphone Emaplaadi, Iphone ' I Loogika Pardal, Mobile Iphone Xr 256, Apple Vaadata Juhatus, Apple Iphone Xr 128gb, Analyz, Iphone X Loogiline Juhatus, Iphon X Emaplaadi, Uus Apple Id, Iphone Xr 128 Juhatus.

Võimsus 64GB 128GB 256GB
Päritolu CN(Päritolu)
Kvaliteeti Algne diassemble & usde
Tüüp Sisemine
Mudeli Number IPhone XR
Face ID Funktsioon With/Without Face ID
Toote Olukord Laos
QC Täielik QC Testitud
Brändi Nimi PLTDP
Ühilduva Brändi Apple iPhone
Algne Koht Shenzhen Guangdong Hiina(mandri)
Sertifitseerimine PUUDUB
iCloud Lukustamata ( Tasuta iCloud )
Sagedusalas mobiiltelefonide emaplaadi
Ühilduv Mudel IPhone XR

Kirjutage arvutus!

Hea Testida iphone xr Emaplaadi koos või ilma Näo ID Factory unlock , originaal iphone xr Loogika juhatuse 64GB/128G/256

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted