Õla Tagasi Toetuse Poos Korrektor Küürus Korrektsioon Vöö Korsett Hingav Täiskasvanud Lapsed Clavicle Traksid Reguleeritavad

€4.51

Saadavus: On laos

m21560

Mugav tõhus ja reguleeritav poos korrektor naistele, meestele, et lahendada küürus wryshoulder ja kaelavalu.ja sa ei näe vastavalt oma riideid!

Leia endale slouching või hunching üle tööl?Või on juba aastaid istud arvuti desk andnud sulle tagasi ja õla valu?Lõpuks - seal on lahendus, mis ei ole seotud kulutuste sadu või isegi tuhandeid kohta korrata kiropraktiku külastusi.Koos Poos Korrektor, saad tulemused pikas perspektiivis on vaid murdosa hinna!

Toote kohta

★【TAGASI POOS KORREKTOR NAISTE & MEESTE】, Sest mitte kõik meist on täpselt samad, kõrgus, kaal ja suurus.Poos korrektor on reguleeritav.Seljaosa on traksidega on reguleeritav rinnus olgina vahel 26 ja 47 tolli.Suurepärane toode, keegi, kes istub laua taga kogu päeva, tagasi poos korrektor on väga tõhusaks raviks küürus kaela valu.

★【KÕRGE KVALITEEDIGA MATERJAL ja SUPER TÕHUS】poos korrektor on valmistatud tugevast lõhnatu ja hingav materjal.Kui clavicle traksidega ei põhjusta naha ärritust või higistamine, saab kanda nii kodus, tööl või jõusaali.Tunned, tohutu toetus niipea kui paned seda.Tagasi poos korrektor naiste ja meeste puhul soodustab pikaajaline lihaste mälu, nii et isegi pärast seda, kui sa eemaldad ta - sa pead ikka püsti otse üles.Enam hunching, slouching või jooksvalt oma õlgadele edasi.

★【 EES REGULEERITAVAD RIHMAD & BOONUS PEHME PADJAD】suur pluss on lihtsus karmistamist/reguleerimine poos korrektor, sest sammud on ees ja lihtsalt pulled.By kasutades õlapaelad kohandada, saate hõlpsalt kasutada poos tagasi traksidega ise, ilma et vajavad abi, et saada seda sisse ja välja lülitada.Samal ajal kui teised poos korrektorid kaevuvad oma armpits, haiget nahka ja on ebamugav, pärast 5 minutit ,mugav pehme poos traksidega kaasas eemaldatav pehme kaenla alt padjad kogu päeva comfo

Kasutusjuhend

1. Sirutada selg ja pane ülemise tagasi traksidega õla traksidega kohta.Pinguta kõik rihmad, nii et sa ei tunne mingit ebamugavust.

2. Kandke clavicle traksidega 15-20 minutit esimese 3-4 päeva, seejärel lisa 20 minutit iga päev

3. Sulle võib tunduda ebamugav esimesed 3-4 päeva, kuid hiljem saad kasutada seljas poos korrektor teraapia tagasi traksidega.

Märksõnad:Lp4, Iida Tenya, Kinnismõte Nahast Kanna, Korsett Rasva Naine, Korsett Vest, Kawasaki Gtr1400 Concour, Pin-vampiir, Haikyuu Oikawa, Laste Poos, Läbipaistev Zentai.

Mõju Luu Hooldus
Toote Tüüp Traksid & Toetab
Asendi Korrigeerimine Tagasi Orthotics Tagasi Tugi
Asendi Korrigeerimine Reguleeritav Ülemine Tagasi Õlale Toetada Poos Korrektor
Brändi Nimi MERALL
vöö seljaosa Ravi Õla-Nimmepiirkonna Traksidega Selja Tugivöö
Korsett eest poos Õla Tagasi Traksidega Sirgendaja B
Sugu mehed naised
tagasi poos korrektor kõrge kvaliteediga õla korrektor
korsett tagasi Korsett Selja Traksidega Tagasi Vöö Orthotics Tagasi Tugi
Materjal Mitte-Kootud
Tagasi traksidega vöö Õige kehv kehahoiak ja vältida küürus
tagasi korrektor poos vöö,korrektor de postura
Mudeli Number Poos Korrektor
plantar fastsiit traksidega korrektor,Traksid Toetab Vöö

Kirjutage arvutus!

Õla Tagasi Toetuse Poos Korrektor Küürus Korrektsioon Vöö Korsett Hingav Täiskasvanud Lapsed Clavicle Traksid Reguleeritavad

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted