GK61 SK61 Mehaaniline Klaviatuur vene Panda USB Juhtmega RGB Taustavalgustusega Gateron Lüliti Telg Mängude jaoks ARVUTI Desktop Sülearvuti Mac Gamer

€38.38

Saadavus: On laos

m2194

GK61 SK61 Mehaaniline Klaviatuur vene Panda USB Juhtmega RGB Taustavalgustusega Gateron Lüliti Telg Mängude jaoks ARVUTI Desktop Sülearvuti Mac Gamer teclado Meil on SK61 Musta värvi klaviatuurid laos vene Ladu ,toob Venemaale 3-7 päeva !!Kõik kaubad on samad tooted , mis on sama funktsioon ,lihtsalt keycaps erinevus !Musta värvi klaviatuur on ABS keycaps , ja teised on PBT keycaps .

Tänu poe reguleerimine , meil on liikuda kalavarude Hiinas teise poodi , sõbralikult vaadake allapoole pilti osta , nad on sama toode , me saadame selle teile niipea, kui võimalik ,tänan teid toetuse eest !

Feature : 1,【RGB Taustavalgustusega 】: 16 Miljonit Värvi kombinatsioonid , mitu tagantvalgustuse režiimi ( Aurora, Sulin, Muusika, Vikerkaar , Lained, Kalle, Tuuleveski, Spektri ja ühe valgusti), mingeid draivereid vaja.Plug & Play small form factor klaviatuur. 2,【Gateron Optiliste Lülitite 】Gateron optiline lüliteid saab hotswapped kell soovi ja asendada muud lülitid.Hot swap klaviatuur ei recquire teil jootma / desolder lülitid. (Swappable Optilise lülitid ainult) 3,【PBT keycaps】, Et SK61 idoubleshot PBT stock keycaps , muuta neid soove tänu keypuller arvata, et pakett. 4,【Makro salvestamine ja Muud funktsioonid 】 Salvestada makrosid tarkvara kaudu, kohandamine täiustatud funktsioone , personnalize funktsiooniklahvid...Täielik Anti Ghosting Režiim (NKRO). 5,【Ühilduvus Mac ja Windows】: ühildub Windows 10, Win 8, Win 7, Win Vista, Windows XP ja Mac OS , SK61 kaasas 60 cm USB-C Tüüpi) ja USB kaabel.Klaviatuur on kohandatud kõigi environnement, Kodu & Kontoris, väike vorm tegur väike kaart. 6,GK61 on standard suurusega 60% klaviatuuri featuring RGB-tagantvalgustus, USB-C traadiga ühendus, ja optiline lülitid .USB-C kaabel on eemaldatav mugavuse kaasaskantavuse. 7 -, Optika-lülitid on palju vastupidavam kui tavalised mehaanilised klaviatuuri lülitid ja on ette nähtud 100 miljonit klahvivajutust. 8,Neil on kõrge kvaliteedi punkti, 1,5 mm ja kiire reageerimine.Kerge Strike optiliste lülitite kasutada horisontaalse infrapuna kiirte, mis on edastatud kogu laiuses sisemine keyswitch. 9,infrapuna kiirte on tavaliselt blokeeritud jõudmist andur, mis kogu sellest ka kobaratena.Kui lüliti on alla vajutatud lüliti vars enam plokid infrapuna kiirte ja tala on tuvastatud andur, mis aktiveerib lüliti. 10,mis on Tingitud optiline mehhanism, optiline lüliti on väga kiire reaktsiooniaeg 0,2 ms, mis tähendab, et kiiremini reageerida need ajad, kus ajastus on kriitiline, nt kui mängimine.FN Funktsioonid: Fn+Tagasi: sisse ja välja Lülitada valguse mõju.Fn+P/[{: Heledus alla/üles, 21 tase reguleeritav.F n+Q: Online-mudel, saate kasutada palju backlight ja makrod.F n+W/E/R: Offline mudel.F n+W: mudel 1, vaikimisi funktsioon - tavaline klaviatuur.F n+E: mudel 2, vaikimisi funktsioon - F1, F2, F3.......F n+R: mudel 3, vaikimisi funktsioon - PS, SL, PB, Ins, HM, PU, Del, Lõpp, PD.

Märksõnad:Gk61 Klaviatuur, Mängu Mini Pc, Led Rgb, Klaviatuur Mechan, Lqs Gaming Mouse, Hiir Razer, Mängu Hiir, Logitech Hiir, Teclados Mecanicos, Klaviatuur Sk61.

Keel inglise
Mudeli Number SK61 Panda
Täissuuruses klaviatuur No
Randme Tugi No
Liidese Tüüp USB
Telg Keha Brändi Gateron Optiline Lüliti
Keycaps pbt
Veekindel Emaplaadi IPX6 Veekindel
Stiil Multifunktsionaalne Klaviatuur
Klaviatuur Standard Mini Klaviatuur
Pakett Jah
Makro programmi Jah
Tüüp Wired
Kuum vahetasin Jah
Sertifitseerimine FCC
Brändi Nimi skyloong
Päritolu CN(Päritolu)
Taotlus Sülearvuti
Operatsiooni Stiil Mehaaniline
RGB Backlight Jah 16,8 Miljonit Värvi kombinatsioonid

Kirjutage arvutus!

GK61 SK61 Mehaaniline Klaviatuur vene Panda USB Juhtmega RGB Taustavalgustusega Gateron Lüliti Telg Mängude jaoks ARVUTI Desktop Sülearvuti Mac Gamer

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted