AYHF-22Pcs Multimeeter Katse Viia Komplekt Elektri Multitester Viib Auto Multimeeter Probe Vahetatav Meeter Test Viib

€13.72

Saadavus: On laos

m2221

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Avatud Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15 pikslit; float: left; } dd { laius: 240px; kõrgus: 15 pikslit; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; värv: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #product-desc { width: 100%; kõrgus: 209px; } #kirjeldus { width: 100%; kõrgus: 50%; } #üksikasjad { width: 100%; kõrgus: 50%; } .ui-box-title { height: 30px; font-size: 16px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: pärivad; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics sm { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Toetust dropshipping ja hulgimüük.

100% Originaal ja tasuta müügijärgse garantii.sobib multimeeter / u-arvesti laiendada testimine, võimete ja paindlikkus-Kool, Lab, Elektrik Jne.1000V/20A --- Maksimaalne sisend pinge/voolu katse viib ja kollektori tihvtid on 1000V/20A.Maksimaalne sisend pinge/voolu väike alligaator klambrid On 300V/15A ja suur alligaator klambrid on 1000V/32A

Test Extension Lead & Krokodill-Klambrid: Kohaldada topelt-isolatsiooni ja tehtud paindlik räni viib, turvalisem usaldusväärne;Banaan Pistik ja labidas terminal aitab laiendada testimine, võimete ja paindlikkust.Test Sond: Kummi overmolded pinnad annavad kasutajale mugav, usaldusväärne grip parandada seisma aastal libedad käed.Extra 8pcs vahetatavad probe nõuandeid, mis on piisavalt väikesed, et pääseda tihedam SMD seadmed.

Mini Kevadel Katse Konks Klambrid: Isoleeritud ja painduv silikoon grabber konks on absoluutne paratamatus, kui teil on vaja kolmandat kätt / test ahelad järjest komponendid; Võimas kevad tõmmates min konksud, haarab väike komponendid kindlalt vältida lühist.

Mitme Katse Viib Komplekt, 24-in-1 Elektri Multimeeter Katse Viia

Test Extension Lead: CATⅢ 1000V, 20A, Plii pikkus: 3ft.Topelt-isolatsioon, mis on tehtud, paindlik, räni, viib jaoks usaldusväärsem test, kui see on külm, ei ole nagu PVC viib saad jäik, kui õues on talv.2mm inline õhusõiduki test konks 1 paar:juhe (pehmem kui PVC, kõrge temperatuurikindlus).30V banaan 4mm pulk-pistik 1 paar: Otse ühendust katse viia.6mm U-kujuline sisesta pea 1 paar: luua banana pistik testi võimsus.

Krokodill-Klambrid varju, mida ABS+PA isolatsioon kest ohutuse.

Suur komplekt: Pinge: 1000V; Max.Praegu:32A; Max.avamine:30mm

Väike komplekt: CAT II 300v; 15A; Max.avamine:14mm

Pakett Alligator Clips, Test Probe Kevadel Grabber,Banana Plug Volt Meetri Viib Pinge Circuit Tester.

Test Sond: CATIII 1000V/CAT IV 600V, 20A(Max.)

Kummist overmolded pinnad annavad kasutajale mugav, anti-slip haaret aksessuaar.

4tk nikeldatud vask & 4 kullatud orad (suurem kõvadus)-- piisavalt väike, et juurdepääsu tihedam SMD seadmed.

Banana pistik ja labidas terminal saab aidata laiendada testimine, võimete ja paindlikkust.

Mini Kevadel Konks Klambrid

Pinge: 1000V

Praegu:32A

värv:Foto Värv

Materjal:ABS+PA

Suurus:100mm

Maks.avamine:30mm

Maks.avamine:14mm

Pakendi Sisu:

2 X Katse Viib

2 X Big Alligator Clips

2 X Väike Alligator Clips

8 X Test Sondid Nõuanded

2 X Banana Pistik

2 X Labidas Pistik

2 x mini kevadel katse konks klambrid

2 x Test liini pikendamine

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Firmast

Me pakume hea toode, parim hind,me toetada Hulgi - /Tilk Laevandus, Et

1. Sest Tilk Laevandus et, palun märge"dropshipping, et" me prioriseerida.

2. Hulgi/Drop Shipping tellimused, kui teil on mingeid mõtteid, hinna või paketis,palun võtke meiega eelnevalt,me anname teile parimat teenust, et rahuldada oma nõudmisi.

Umbes Makse

Kui te vastate mingit probleemi, kui makse tegemist, palun võtke ühendust Moobo.ee klienditeeninduskeskusega, et abi küsida:

Umbes Saadetised

1.Me saata tellimusi ASAP jooksul 2-5 päeva, v.a nädalavahetused ja riiklikud pühad), kui teie makse on lõppenud tavaliselt.

2.Palun kirjutage teie täieliku kohaletoimetamise aadress õige telefoni number ja postiindeks, eriti Venemaa ja Valgevene ostjad, palun kinnitage oma täielik nimi.

3.Pange palun tähele, et me ei vastuta tollimaksud.Palun teha tollivormistuse ise.

4.Pakume nii postitust laevandus ja väljendada shippings.Enamikus riikides, postiga saatmine toimub umbes 25-35 tööpäeva ja pikem kui mõned riigid, nagu Brasiilia, Peruu.

Express shipping sisaldaksid DHL, EMS, Moobo.ee Premium Laevandus ja Eriline Read nagu Aramex.See võtab aega umbes 7 päeva.(See viivitus kui teie riigis täita mingi probleem,Töötajate streik,ilm probleem ja nii edasi.)

Umbes Pärast-müüki Teenust

Oleme usaldusväärne müüja ja meil on professionaalne müügijärgne teenindus kõigile meie tolli.Kui tekib küsimus, et,palun võtke meiega ette ,me oleme alati siin, kuni sa saad õnnelik vastus.

Kohta Tagasisidet

Märksõnad:Auto Test, Multimeeter õhuke Katse Viib, Dt832 Multimeeter, Multimeeter Test Kollektori Komplekt, Mini Tasku Multimeeter, Multimeeter Tagasi Sondid, Optometry Katse, Lcd Tester, Amprobe Katse Viib, Micronta Multimeeter Katse Viib.

DIY Tarvikud ELEKTRILINE
Päritolu CN(Päritolu)
Sertifitseerimine PUUDUB
Väljundi Tüüp Optometric Retinoscopy Rack
Mudeli Number Optometric Retinoscopy Rack

Kirjutage arvutus!

AYHF-22Pcs Multimeeter Katse Viia Komplekt Elektri Multitester Viib Auto Multimeeter Probe Vahetatav Meeter Test Viib

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted