Luksuslik Nahast Flip Case For coque iphone mini 12 11 Pro x-xr, xs max 6 6s 7 p 8 pluss 5 s se 2020 Kaitsva Telefoni Kest Kate

€3.34

Saadavus: On laos

m22650

Venemaa Sõber Pöörama Tähelepanu Palun!!!

Palun täitke saatja täielik tegelik nimi, kuna uus poliitika venemaa tolli,aitäh!

MAKSEVIIS 1. Seal on palju makseviisid saadaval Moobo.ee, nagu Alipay, krediitkaardid,reaalajas pangaülekanded, offline makse (pangaülekanded ja Western Union).Saate valida meetod, mis on kõige sobivam teile.Kaitsta oma huve,teie makse on ajutiselt valduses Alibaba, ja ei lastud meid, kuni olete saanud oma järjekorras ja on rahul.LAEVANDUS 1. Meie laevandus määrad ei sisalda kulusid, laevandus -, käitlemis -, pakendamis-ja sellega seotud tööjõu kulud. 2. Esemed on üldjuhul veetakse välja 2 tööpäeva jooksul pärast teie makse on kustutatud (Laup. & Päike. & Riigipüha välja jäetud.). 3. Me ei vastuta mis tahes kohandatud tollimaksu või impordi maksu. 4. Tellimus saadetakse teie poolt laevandusettevõtja jooksul tarneaeg refering nimekirja shipping services allpool.Kui sul ei ole saavad paketi piires tarnimise ajal ,palun võtke meiega ühendust, me tegeleme sellega ja vastata teile 24 tunni jooksul.

TOETUSE POLIITIKA 1. Me täielikult tagada meie esemed.Kõik esemed on täiesti uus tingimus, välja arvatud juhul, kui ei ole märgitud teisiti, mujal kirjeldus. 2. Kõik tulu - defektse või muul viisil - tuleb preauthorized.Palun võtke meiega ühendust, et saada luba ja tagastamise aadress, enne kui saadate kauba tagasi. 3. Kõigil juhtudel, ostjad maksma laevandus tasud oma kulul tagastada tooteid vahetada või tagastada.Me vastutab postikulu asendused.TAGASISIDE 1. Meie eesmärk on teha kindel, et teil on õnnelik ostja ja meeldiv shopping koos meiega.Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist jättes neutraalne (3 tähte) või negatiivne(1-2 tähte), me püüame oma parima, et lahendada probleem. 2. Me saame aru, muresid ja pettumusi, võite on, ja teeme oma parima, et lahendada mis tahes.TEISED 1. Kui teil on vaja panna suurem, et mis on rohkem kui max kogus, palun võtke meiega ühendust, et saada erilist allahindlust. 2. Kui olete teinud tellimuse, ja tahan saada punkt pilte ilma vesimärk, palun võtke meiega ühendust. 3. Kui soovite meid aidata teil tilk laevandus, palun võtke meiega ühendust, ja pane oma klientidele\'aadress, kui tellimuse.

Märksõnad:Kate Iphone 11 Mehed, Juhul, Iphon Xr, Bänd Iphone Xs, Kõne Iphone 12, Juhul Poco X3 Nfc, Brändi Luksuslik Naine, Iphoned X Kohtuasjas, Iphone 6e Juhul, Coque Iphone 10, Iphon 12 Pro Max.

Tüüp Rahakott Juhul
Omadused Kõrge Kvaliteet
Päritolu CN(Päritolu)
Brändi Nimi LC.IMEEKE
Funktsioon Anti-knock
Ühilduva iPhone Mudel IPHONE 8 PLUS
Ühilduva Brändi Apple iphone ' i
Disain Tavaline

Kirjutage arvutus!

Luksuslik Nahast Flip Case For coque iphone mini 12 11 Pro x-xr, xs max 6 6s 7 p 8 pluss 5 s se 2020 Kaitsva Telefoni Kest Kate

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted