BAISI Brasiilia 360 Pits Eesmise Parukad Pre-Kitkutud Sirge Inimeste Juuste Loomuliku Juustepiir 150% Tihedus Inimese Juuksed

€85.77

Saadavus: On laos

m24194

BAISI Parukas Tarvikud: Baisi Parukas Stand - Kui Baisi Parukas Seista aitab säilitada teie parukas välimus ja pikaealisus.See kokkupandav parukas seista aitab oma parukas hoia oma kuju, kui seda ei kasutata.See on ka ideaalne kuivatamisel oma parukas pärast shampooing.Kõrgus: 14" Color: Black Baisi Parukas Cap - Kui Baisi Parukas Kork on vormi paigaldamise, et aidata oma juuksed jäävad paigale ja hoida oma parukas ankurdatud anda realistlikuma ilme.Suurus: Üks suurus sobib kõige Värv: Nude & Must (2 kokku) Baisi Parukas Pintsel - Et Baisi Parukas pintsel oli tehtud ohutult ja ettevaatlikult detangle oma parukas, samuti aitab vältida tangling ja kadumas.

Baisi Ladustamise Kott Baisi Ladustamise Bag - Baisi Ladustamise Kott on ideaalne ladustamiseks oma parukas, hoides seda vaba topid ja staatiline.

100% Inimese Juuksed

Lõigatud Health & Young Girl Doonor, Ei Sega ,Ei Lõhna

Parima Kvaliteediga, Võib Hoida 1-2 Aastat

Nr Sasipundar, Nr Kadumas

Parim müügijärgne Teenindus

Võtke Meiega ühendust, kui Mõni Probleem, Baisi Meeskond on Alati sinu jaoks

SÕBRALIK MEELDETULETUS

täis peaga, 10-16 tolline juuste vajadusi 2-3 kimbud, 18-24 tolli vajab 3-4 kimbud, ja

üle 24 tolli vajab vähemalt 4 kimbud

1: Mis Vahe Neitsi juuksed, Remy juuksed, Mitte-remy juuksed ? 2: Mida me müüme?Me oleme Juuksed tehase ,meil on suured varud ja müüa kõik tekstuurid ja pattens.

(1).Brasiilia Juuksed (2).Peruu Juuksed (3).Euraasia Juuksed (4).Kambodža Juuksed (5).India Juuksed (6).Malaisia juuksed

Lõpetamised, Frontaal -, 360 eesmise, 360wigs, frontaal-pits parukad, täis pits parukad 3: Kas u ei kukutades shipping?Jah,pls võtke palun meiega ühendust. 4: Kas u ei kohandatud etikett ja pakend?

Jah,pls võtke palun meiega ühendust.

Märksõnad:Juuste Inimeste Parukas, 360 Eesmise Pits Parukas, Natutrl Juustega Parukas, Baisi Juuksed, Ees Pits Parukas, 99j Täis Pits Parukas, 250 Tihedus, 360 Siidine Pits Eesmise Parukas, 360 Pits Eesmise Parukas Eel Sikutama Koos Beebi Juuksed, 20 Tolli Lokkis Juuksed.

Tekstuur Sirge
Cap Suurus Keskmine Suurus
Värvi Pits Pruun
Parukad Pikkus Keskmine
Pits Parukas Tüüp 360 Pits Eesmise Parukad
Brändi Nimi Baisi
Põhimaterjal Šveitsi Pits
Juustest Tüüp Brasiilia Juuksed
Valmistatud Meetod Käsitsi Seotud
Kirjed Pakendi kohta 1 Tk Ainult
Materjal Hinne Remy Juuksed
Toote Tüüp parukas
Saab Permed Jah
Sobiv Suremas Värvid Kõik Värvid
Materjal Juustest

Kirjutage arvutus!

BAISI Brasiilia 360 Pits Eesmise Parukad Pre-Kitkutud Sirge Inimeste Juuste Loomuliku Juustepiir 150% Tihedus Inimese Juuksed

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted