Uus 2.5 D Tab puutetundlik Kingvina-1031-B tablett Välise mahtuvuslik Puutetundlik Digitizer paneel Andur Kingvina1031-B

€8.94

Saadavus: On laos

m24220

1.) Kuna on olemas erinevad Kood touch ekraani pistik kaabli jaoks sama Moodul tablett, see on parem teile, et lahti võtta tahvelarvuti või telefon ja seejärel kontrollige koodi number connector puuteekraani või lcd ekraanil !Me lihtsalt tagada, et sa saad ühe on kooskõlas teie tahvelarvuti ,see tähendab, et sa võib-olla saad uue koodi number või muu lõpetanud differrent uus kood!Ja Ärge unustage, et võtta video -, kui avate pakett,nii et kui sa saad murtud pakett,see aitab teil saada täielikku tagastamist või asendamist.Aitäh!

2.) Palun jäta meile oma täpne täielik nimetus (eriti ostjale alates RU ) & Telefoni Nr. kui teil täites oma informations, kui ostja nii, et kuller saaks tarnimist oma punkte õigeaegselt & lihtsalt.

Üle & järgmised sätted jõustuvad ükskord te tellida!( Väga oluline,siis Palun loe seda enne pakkumist.)

Ja Me oleme professionaalne puutetundlik digitizer ,LCD-ekraan ja nutitelefoni osad .Me peamiselt kas hulgimüügiga ,nii et kui teil on vaja rohkem muud kaubad, palun võtke meiega ühendust hulgi hind ,sest mõned esemed ei näita veel ,kui teil on vaja mis tahes muud esemed ,saatke sõnum või võta meiega ühendust!!

Uus 2.5 D Tab puutetundlik Kingvina-1031-B tablett Välise mahtuvuslik Puutetundlik Digitizer paneel Andur Kingvina1031-B

See on parem teile, et 2tk,sest see on habras esemed.

1.) Me ainult acept Deponeerimine,muude makseviiside,pls võtke ühendust müüjaga enne oma pakkumise.

1.) Kaup saadetakse välja piires 2-5 tööpäeva jooksul pärast kinnitas Makse.Tasuta saatmine on Hiina postitus lennupostiga/HK posti või Posti; anname tracking nr kõigi laevandus meetod.Saad jälgida seda oma ametlikus wesite.

2. ) Me ei vastuta vedaja transiidi ajal.See teave on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel & riigipühadel.

3.) Ostjaid Brasiilia vaja anda CPF number ette, kui sa valida, DHL või UPS,vastasel juhul oleme me laeva kaudu EMS.

4.)Kõik ostjad peavad maksma täiendavat tasu kõrvalises piirkonnas teenuse DHL,UPS või Fedex ,kuid ei ole vaja EMS .

5.) Tarne tähtaegu võib varieeruda, eriti perioodidel, või inclimate ilmaga.palun ärge avage vaidluse kuni võtke meiega ühendust.Kui teil on kiireloomuline küsimus ,siis palun lahkesti valida, DHL või muud express !

ME SAAME PIKENDADA TARNEAEG OLED,KUI SA EI SAA SEDA ÕIGEAEGSELT.

1.) Kõik osad on testitud enne sünnitust ,me ei vastuta mis tahes probleeme, mis on põhjustatud ebaprofessionaalne töö.

2.) Kui te ei ole oma ostuga rahul , siis on võimalik vahetada esemete vastu võetud, kuid te peate meiega ühendust jooksul 3days on kätte saanud teie tellimuse ,kuid siis tuleb maksta kogu täiendavaid laevandus tasu on tekkinud ja tagastatud kaupade tuleks hoida nende algne olek .

3.) Tagasimakse tehakse niipea kui saame osad, Laevandus tasu on tagastamatu .Uuesti saata laevandus tasu maksab ostja.

Selleks, et saada õigeaegselt & best pärast-müüki sersive,palun proovige oma parima, et teha mõned video! 1.Kui te ei leia box katki või esemed on katki-----> tee lahti pakkimata video/ või selged fotod esemed --->meiega ühendust võtta, siis saada video! 2. Kui sa saad unworking esemed, palun lahkesti reset või uuendamisel pärast installimist ,kui veel ei ole kasulik,siis tee testimine video -----> võta meiega ühendust ja saada video

Märksõnad:7 Tolline Paneel, 7 Puutepaneel, Puutetundlik Maze 7, Mahtuvuslik Piirlüliti, Uk Mahtuvuslik Lüliti, 7 Tolline Touch, Mahtuvuslik Membraani Vahetus, 7-tolline Puutetundlik Ekraan, Puutetundlik Texet 7, Puutetundlik Joying 7.

Suurus 10.1-tolline
Toote Tüüp Tablett Touch Panel
Pakett Vaht Box
Ekraani Suurus 7~10 Tolli
Elukoht
Mudeli Number Sest 10.1 tolline Kingvina1031-B DY Tab Klaasist Puutetundlik Kingvina-1031 -B
KOGUS Laos
Tasuta Kohaletoimetamine Hiina Post Post
Ekraani Tüüp Mahtuvuslik Ekraanil
Wholesales Tugi
Tracking Nr. Jah
Ühildub Sest 10.1 tolline Kingvina1031-B DY Tab Klaasist Puuteekraan
Ühilduva Brändi Universal
Brändi Nimi Qi Hande
Tarneaeg Jooksul 24hours pärast makse saabumist
hulgi hind PAK on üle 20pcs ,palun võtke meiega ühendust,aitäh

Kirjutage arvutus!

Uus 2.5 D Tab puutetundlik Kingvina-1031-B tablett Välise mahtuvuslik Puutetundlik Digitizer paneel Andur Kingvina1031-B

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted