WEI JIANG 21CM Ümberkujundamise Robotid Mänguasjad Top Müük Uus Klassikaline Sulamist Dinosaurus Tegevuse Mänguasja Arvandmed Lapsed Hariduse Kingitused Hulgimüük

€15.06

Saadavus: On laos

m24394

Ei ole üks deformatsioon mänguasjad on kõik metallist materjali turul , vaid osa sulamist, raskuskeskme stabiilne, paindlikum deformatiom .Meie robot on möödunud CCC sertifitseerimine(Hiina Kohustuslik Sertifitseerimine).Robot kõrgus: 21-27 cm (Iga robot kõik on üksikasjalikud suuruse skeem.) Materjal: Kõrge kvaliteediga ABS Plastikust + Sulamist Madalamad hinnad, sama kvaliteetne.Kõik on laos kohe !Musta seeria suurus ja materjal sama nagu originaal värv seeria .

Pakend: Ilma Originaal Karbi.

Toodete Ilma originaal karbi ainult selleks, et vähendada mahtu ja kaalu, et päästa veokulud, nii et see on odavam kui originaal kast paar dollarit.Kuid L lill hinnad, sama kvaliteetne.

Kuid Ilma originaal pakendis kasti kauba saab kasutada super kõvadus karpi pakendit (nagu allpool), veenduge, et see ei saa kunagi olla on armunud.

Kallis mu parim sõber, see toode on valmistatud hiinas, on kõrge kvaliteediga ning on välja müüdud tuhandeid tükki meie füüsilise poe, Kõik 5 tärni positiivset tagasisidet ja see on Tehase otsene müük, kõik laos nüüd, tänu; kõiki teisi küsimusi, palun andke meile uuesti;

Ostjad Näitavad Aeg

Kõik tooted meie poest saab ka segada!Jae-ja hulgimüük kõik oodatud!Võtke meiega ühendust rohkem valikuid!Iga Päring, pls võtke meiega ühendust, meie vastame jooksul 12-24 tundi kõige rohkem.

Märksõnad:Jetfire Trafod Lapsed, Cj7, Muuta, Infinity Mänguasjad Trafod, Bruticus, Aoyi, Trafod Piiramisrõngas Upgrade Kit, Trafode Mänguasi Predaking, Aoyi Mech, G1 Muuta.

Sõdur Tarvikud Sõdur Valmistoote
Mudeli Number weijiang
Hoiatus Ei Pannud Suu
tingimus Laos Teemad
Mfg Seeria Number robot
Lõpuleviimine Kraadi Valmistoodang
Toote Tüüp Mudel
Materjal Plast
Kaugjuhtimispult No
Sugu POISID
Versioon Tüüp Remastered Versioon
Nukud Tüüp Mudel
Mida Animatsioon Allikas Lääne-Animiation
Kauba Atribuut Välisseadmed
Vanus 8-11 Aastat
Mõõtmed 21CM - 27CM
Skaala 1/60
Brändi Nimi IACCES
Suurus M
Originaal Pakendis No
Teema Film & TV

Kirjutage arvutus!

WEI JIANG 21CM Ümberkujundamise Robotid Mänguasjad Top Müük Uus Klassikaline Sulamist Dinosaurus Tegevuse Mänguasja Arvandmed Lapsed Hariduse Kingitused Hulgimüük

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted