Graffiti art lõuend värvimine mängu käepide lõuend pannoo kunst töö ja kaasaegne laste tuba plakat kodu kaunistamiseks maali

€2.86

Saadavus: On laos

m25700

1. Hind on ühe tüki, iga suurus vastab erineva hinna ja teistsuguse pildi juhime tähelepanu, et valida suurused ja pildid.

2. Kõik tooted ei sisalda raamid või ekstra piire, pildi suhet saab reguleerida vastavalt suurusele ostsite (veidi kokkusurutud või kärbitud).

3. KÕIK tooted on professionaalselt trükitud premium tindid kvaliteetne veekindel matt lõuend, tint me valida on kvaliteetse keskkonnasõbraliku pigment tint, kuid see on normaalne, kõik trükitud tooted on veidi trükivärvi lõhn.

4. Värve sa näed oma monitor võib olla lähedane sellele, mida on trükitud, kuid erinevuste tõttu värvi kalibreerimine monitorid, ideaalne ei saa garanteerida.

5. Iga plakat on käsitsi lõigatud ja mõõtmine, võib olla viga umbes ±2 mm, mis ei mõjuta paigaldus mõju.

Märksõnad:Roheline Graffiti Art, Mäng Tool Lõuend, Moodne Grafiti-kunst, Lihtne, Kaasaegne Plakatid, Mängu Tabel Moodsa Kunsti, Plakat Seina, Marvel Dimand Maali, Kujundus, Kuulus Pop Art Maali, Lõuend Kunsti Quots.

Hulgimüük Jah
Teemasid kokkuvõte
Originaal No
Pakett PVC toru
On Nutikas Seade No
Maalid Seinale Wall Art
Vorm Korter
Kaasaegse kodu kaunistamiseks Pildid
Kaadri režiimis Raamimata
Päritolu CN(Päritolu)
Drop shipping Jah
Mudeli Number YC-123
Materjal Lõuend
Kohandatud suurused ja Pildid Jah
Keskmine Õli
Stiil kokkuvõte
Lõuend Maali plakat
Toetusbaasi Lõuend
Raam No
Kuju Ruut
Kasutamine Kodu kaunistamine, seina kaunistamiseks, baar teenetemärgi
Tüüp Lõuend Printings
Technics Värvimine

Kirjutage arvutus!

Graffiti art lõuend värvimine mängu käepide lõuend pannoo kunst töö ja kaasaegne laste tuba plakat kodu kaunistamiseks maali

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted