Tasuta laeva track 30pc GP2Y0A02YK0F 2Y0A02 Terav Infrapuna kaugusandur avastada 20-150cm pikamaa Distants

€123.91

Saadavus: On laos

m2617

Tere tulemast Winwin ,

Pakume polüklooritud bifenüüle (PCB), polüklooritud bifenüüle (PCB assembly,igasuguseid komponente(LRC ja kõik osad teil on vaja ), SMT Šabloon , Moodulid,elektrooniline Kaablid,customzied Andurid .Alumiinium heatsink jne hea kvaliteedi,mõistliku hinna ja stiilse kujunduse vastavalt teie vajadust , Me alati teeme selleks, et rahuldada teiega , ootan sinu kontakti .rohkem quanity palun võtke minuga ühendust, et saada spetsiaalset allahindlust !soovin teile ilusat shopping .

1, kauguse mõõtmise vahemik: 20 kuni 150 cm 2. Signaali väljund tüüp: pinge analoog signaali 3. Pakendi suurus: 29.5 × 13 × 21,6 mm 4. Voolutarve: 33 mA nimiväärtus 5. Pinge: 4,5 kuni 5,5 V AD numbrit ja ümberarvestamise valem 6. Täpsus ja soetamisega seotud, 10AD üldiselt on võimalik saavutada 0.1 CM

GP2Y0A02YK0F Terav on vahemaa mõõtmise sensor moodul.Koosneb PSD (positsioon tundlikku detektorit) ja IRED (infrapuna-emitting diode) ja signaali töötlemise ringkonnakohtu kolmest osast.Tänu triangulatsiooni meetod, materjal mõõdetava objekti, mõõdetakse välisõhu temperatuuri ja aega ei mõjuta mõõtmise täpsus andur.Vastava anduri väljundpinge väärtus tuvastatud distance.By mõõtmisel pinge väärtus on tuvastatud ese võib olla koostatud vahemaa, nii et see andur saab kasutada, et mõõta vahemaad, takistuse vältimine ja mujal.

Klienditeenindus

TASUMINE

1.Moobo.ee toetab Viisa , Boleto , MasterCard ,Maestro Deebetkaart ,Western Union,Webmoney,QIWI ja pangaülekande kaudu pangas.

2.Kui sul on veel küsimusi maksmise, palun võtke meiega vabalt .

LAEVANDUS

1.Kui tellida, siis palun valida tarneviisi ja maksta selleks, sealhulgas laevanduse tasu.

2.Saadame esemed 2-5days kui makse on kinnitatud süsteemi poolt.

3. Kõik impordimaksud ei kuulu laevandus tasu, ostjad vastutavad tolli-kui see on toimunud .

4.Iga taotluse, et saada toetust ,palun saata esemed meile tagasi.Kliendid peavad maksma kauba tagasi Hiina kui probleeme, kui sinu oma .

teiselt poolt, kui probleem on meie maksame laevandus tasu.

5.Express shipping (DHL,Fedex,UPS,TNT jne) ja postitus teenus on ette nähtud shipping. 3-7 päeva on saabunud teie ukse Express shipping

Postitus teenus, nagu Hiina Post Register Air Mail ,Singapur postitust, Hongkong Post Air Mail jõuda enamiku riikide jooksul 15-45 tööpäeva jooksul,

Mõned sihtkoha ja muud tegurid võivad võtta kuni 60 tööpäeva.

Juhime tähelepanu, Et vähem kui 7 USD ei ole tracking number, kuid sa saad punkte kindel,

palun võtke meiega ühendust, et raha tagasi saada või pahaks, kui sa ei saa 60 tööpäeva jooksul .

TAGASISIDE

1.Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline, palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenust .

2.Kui teil on probleeme meie teemad või meie teemad või teenust , palun võtke meiega ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside .

Me teeme oma parima, et lahendada kõik probleemid ja annab teile parima klienditeenindusega .

VÕTKE MEIEGA ÜHENDUST

1. Teenuse kogu maailmas,Hulgimüük ,jaemüük, tilk laevandus , Kohandatud toetust.

2. Tööaeg: e UTC+8) 8:45-12:00; 13:00-22:00 pm .Võtke meiega ühendust

Märksõnad:Sr2ez, Analoog Anduri Kaugus, Gp2y1010au0f, Lidar Scanner, GCr15 Teras, Infrapuna Lähedus Andurid, Ir Sensor Teravate, Diodo Led, Omega Proximity Sensor, Vahemaa Pikk Andur.

Mudeli Number GP2Y0A02YK0F
Pak 30
Brändi Nimi custom-märkimisväärset
Kvaliteeti A
Väljund Analoog Anduri
Tüüp Biosensor
Materjal Segu

Kirjutage arvutus!

Tasuta laeva track 30pc GP2Y0A02YK0F 2Y0A02 Terav Infrapuna kaugusandur avastada 20-150cm pikamaa Distants

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted