Siroko 2021 suvel Unisex jalgrattasõit Jersey Lühikese varrukaga särgid bike maillot cycling Team riided väljas Retuusid ropa ciclismo

€14.21

Saadavus: On laos

m26608

1. Oleme professionaalsete disainerite ja paljude aastate jooksul tootmise kogemus. 2. Saatke meile oma lemmik pildid ja saame kohandada neid teie jaoks. 3. Madal hind ja lühike tootmise aeg. 4. Nõus väikeste tellimuste, saate kohandada. 5. Pakkuda tasuta disaini, saate ka oma logo ja ideed, lihtsalt saata oma lemmik pildid ja tasuta kujunduse.

Teade

1.Kui soovite, erinevad suurused, kampsunid ja püksid, saab määrata, ostutellimuse, näiteks (M-suurus jersey, L-suurus, lühikesed püksid, rinnatüki) 2. Palun aru saada, kas suurus kaubad on teile sobiv, osta, nii et see ei põhjusta tarbetuid arusaamatusi pärast kauba kättesaamisest. 3. Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Tagame, et stiil on sama, nagu on Näidatud pilte, kuid mitte sama jõudlust erinevate asutuste eeskujul.Aitäh! 4. Võrrelge detail suurused sinu,palun lubage 1-2cm erineb tõttu manual mõõtmise, aitäh (Kõik mõõtmine n cm ja pange tähele, 1cm=, milleks on 0,39 tolli)

null

null

null

null

null

null

null

null

Märksõnad:Riie Tsükkel, Jalgrattasõit Särk Roheline Mees, Gymshark Lühikesed Püksid Meeste, 11 50, Retro Pro Cycling Jersey, Pehme Jersey Rattasõit, Bicycl, Cubrebotas Ciclismo, Tsükli Prillid Meeste Mtb, Castelli Mehed.

Materjal Väike Võre
Jalgrattasõit Jersey Pad Stiil GEEL Hingav Pad
Sobivus Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
Kampsunid Materjal 100% Polüester
Müügi Meetodid Tehase Otsene Müük
Hooaeg Suvi
Päritolu CN(Päritolu)
Varruka Suurus lühikesed varrukad
Püksid Materjal 80% Polüester ja 20% Stretch & Spandex
Mudeli Number JERSEY
MTB Suvi
Tõmblukk Pikkus Täielik
Tüüp Jersey Komplekti
Rattasõit JERSEY
Sugu MEHED
Tsükkel ciclismo

Kirjutage arvutus!

Siroko 2021 suvel Unisex jalgrattasõit Jersey Lühikese varrukaga särgid bike maillot cycling Team riided väljas Retuusid ropa ciclismo

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted