4 Paari/palju Õnnelik Naiste Soe, Naljakas, Armas Sokid Cartoon Streetwear Kawaii Lühikesed Sokid Van Gogh Kunsti Õli Värvi Puuvillased Sokid

€4.14

Saadavus: On laos

m26776

Tähelepanu: Kuna käsitsi mõõtmine,seal võib olla ka 1-2cm viga.Pildil on ainult viide , palun tee objekt on standard.Umbes Värvi Vahe: Eri tüüpi arvutid ja monitorid näitavad sama pilt, mis on veidi erinevad.

1. Võtame Kõik Makseviisid Eespool.Võtke Meiega Ühendust, Kui Teil On Mõni Küsimus, Kui Maksad. 2. Suured, Et Teile Pakutakse Ekstra Allahindlust Meiega Ühendust.

3. Tasuda 24 Tunni Jooksul.

Kohaletoimetamine teistesse riikidesse : Üldiselt On laeva tellimuse kaugusel Hiina Hiina Post Redistered Õhu Posti 3-7 tööpäeva .See on umbes 15-60 tööpäeva enamik riike , mõnes riigis võib võtta mitu päeva, nagu Brasiilia ,Argentina.Kui tehingupäev on tulemas , kuid te pole saanud objekt , võite meiega ühendust laiendada üleandmise kuupäev .Tulu : Kui teil on saada defektne või vale kauba , või muud probleemid , palun kõigepealt võtke meiega bedore te midagi teha .Pakume teile rahuldava lahenduse.Pöörake tähelepanu sellele, et tegelik värv .See võib olla veidi erinevad pildid, mis on tingitud erinevatest ekraani.Tagasiside : Palun andke mulle 5 tähte ja jäta positiivset tagasisidet, kui olete rahul meie üksused ja teenused, kui on mõni probleem .Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist tagasisidet .

Märksõnad:Harajuku Jogger Mehed, Denim Meeste Jope, Hip-hop Sweatpant, Hip-hop Pant, Hip-hop Mehed, Mees Streetwear, Meeste Streetwear, HIP-HOP, Hip-hop Mees, Hip-hop Jogger.

Mudeli Number Sokid Kingitus Naistele
värv roosa,kollane,tumesinine,sinine
Rõve Pilt No
Sündmus Casual Reisi tööd sokid
Kirje Pikkus Size About EU 36-40
Sugu Naised,Femme,daamid,Tüdrukud
Seksuaalse Alatooniga No
Sokk Tüüp Juhuslik Polüester
Toote Tüüp naiste sokid
Brändi Nimi illfly
Sobib Hooaeg kevad,sügis,suvi,talv
Suurus ELI 36-40
Päritolu CN(Päritolu)
Paksus STANDARD
Muster Tüüp Fancy Naljakas Sokid,Happy Socks
Materjal Puuvillased sokid

Kirjutage arvutus!

4 Paari/palju Õnnelik Naiste Soe, Naljakas, Armas Sokid Cartoon Streetwear Kawaii Lühikesed Sokid Van Gogh Kunsti Õli Värvi Puuvillased Sokid

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted