N9005 LCD-SAMSUNGI Märkus 3 lcd Puutetundlik Digitizer Varuosade N9005 ekraan Galaxy märkus 3 lcd Raami nuppu

€29.42

Saadavus: On laos

m27685

N9005 LCD-5.7" SAMSUNG Märkus 3 lcd Puutetundlik Digitizer Varuosade N9005 ekraan Galaxy märkus 3 lcd Raami home nupp LCD Ekraan Klaasist Paneeli Saab reguleerida heledust

Teade:

1. palun kontrolli see esimene enne installimist, kui te ei saa seda testida ja pane oma mobiiltelefon , kui see kahju ja on probleem , siis eksporditoetust , garantii puudub.Sa parem video kui avada saadetis, et vältida probleeme ja vaidlusi.

2. Umbes lcd-kvaliteeti, mõnikord lcd on surnud pixel ja lcd koos raamiga , kui see ei ole kuum mudel, raam võibolla on kasutatud raami , kuid lcd on uus.see on kõik, mis ei kuulu kvaliteedi küsimus.

Kui te meeles seda ja ei võta kvaliteedi, pls ära osta lcd kaugusel meie poest.täname oma arusaamist~

Kirjeldus: 1. Toode on kasutatud, et remont asendada oma vale, kahjustatud, krakitud, mis ei ole kajastatud LCD, puutetundlik ekraan 2. Suur kogus laos 3. Testitakse enne shipping ja 100% töötab ka 4. Laevanduse 5-7 tööpäeva pärast maksmist kinnitava 5. Hea müügijärgne teenindus 6. Professionaalne paigaldamine on väga soovitatav.Me ei vastuta kahjude eest, et teie mobiiltelefon/mobiilne telefon, mis võib põhjustada ajal ebaprofessionaalne muutmine varuosi. 7. See on võimalik reguleerida heledust.Pakend: 1tk Telefoni lcd ekraan ja puutetundlik digitizer assamblee

Märksõnad:Polüester Kangast 50cm, Spinner Classic Roheline, Kuidas Teha Thor Kostüüm, Sokid Harajuku Naerukoht, Tõeline Kuld Kett Plaat, Kuidas Teha Reie Ripskoes, Meeste Kindad Kiili, Kuidas Teha Asju Harjumus, Varuratas Rav4 2019.

LCD Komplekt Jah
Punkt Seisukord Uus
Mudel 2 n9005
Ekraani Resolutsioon 1920x1080
Ekraan > 3"
Suurus 5.7 tollise
Touch Ekraani Tüüp Mahtuvuslik Ekraanil
Mudel 1 SAMSUNG galaxy Märkus 3 III
Mudeli Number Samsung Galaxy Märkus 3 N9005
Materjal TFT
Kvaliteeti Oem
Ühilduva Brändi Samsung
Tüüp LCD & Touch Screen Digitizer

Kirjutage arvutus!

N9005 LCD-SAMSUNGI Märkus 3 lcd Puutetundlik Digitizer Varuosade N9005 ekraan Galaxy märkus 3 lcd Raami nuppu

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted