Vantrue N1 Pro Kriips Cam Recoder Mini Car DVR Kaamera 1080P Video Recorder Öise Nägemise Parkimine Mode G-Sensor Kokkupõrke Avastamise

€67.02

Saadavus: On laos

m27767

Vantrue OnDash N1 Pro Mini 1080P Täis-HD-Car Kriips Cam

Väike, kuid võimas!Põhineb Novatek NT96658 protsessor, Sony IMX323 image sensor ja 6-kihi optiline klaas objektiivi F1.8 Ava, ning Vantrue N1 Pro lööb kristallselge video Täis-HD 1080P resolutsioon, 30fps ja funktsioonide töökindluse samuti kõrge stabiilsus seamless loop salvestamine.See on ka kaasas G-Sensor, parkimine jälgida, liikumistuvastus ja hädaolukorra kokkupõrke avastamise, mis võib anda võimas tõendeid, vaidluse korral alates auto õnnetus.Hoida meelerahu sõites, koos Vantrue N1 Pro kriips cam.

Soe Nõuanded:

1. Toetab kuni 256GB kaardi max (mälukaart ei ole kaasas).Palun ÄRA kasuta Sandisk Kaardiga ja Transend Kaardi.Soovitame kasutada Samsung Pro Vastupidavust Kaardi või Samsung Evo Kaardi .Märkus: Samsung MicroSD-kaarte oleks ainult teha kas Korea või Filiplastele.Palun veenduge, et osta tõelise samsung kaardi.

2. Palun sisestage sd-kaart, kui kriips kaamera on välja lülitatud, muidu kriips cam ütlen hüvasti ja auto maha, kui sa sisestage sd-kaart, kui kriips nukk on peal.

3. Enne kasutamist palun formaadis kaardi oma kriips cam esimene.Palun sisestage kaart kaamerasse (kui see ütleb "Palun sisesta TF card" või "Card error" siin, palun vajutage " OK "ja vajutage seejärel nuppu "power nuppu", et pääsu menüü, minna "system setup" ja vali "Vorminda SD-Kaart".Seejärel valige "OK" ning oota 10 sekundit.Siis kaart toimib hästi ka kaamera.Kui te ei ole saanud vormindage sd-kaardi kriips cam edukalt, palun formaadis see ARVUTISSE. (Kui te vormindage see arvuti, palun search online "Kuidas vorm 64GB microSD kaart FAT32 -".)

4. Kriips cam on Auto LCD off funktsiooni.Kui otsustad 3 Min, kaamera LCD on kerge maha 3 minuti pärast, kuid siiski salvestamise sinine tuli vilgub.Kui soovite, et hoida ekraanil alati, palun pääsu menüü, minna "system setup" ja vali "Auto LCD off", et lülitada see välja.

Super Night Vision

Vastu Sony IMX323 andur ja NOVATEK NT96658 protsessor, N1 pro auto turvalisuse kaamera on võimeline suurendama imaging tulemuslikkuse vähese valgusega keskkonnas.Saab selgelt lugeda numbrimärgid ja muud olulist teavet, ka öösel.

24 Tundi Parkimine Mode & Kokkupõrke Avastamise

Liikumistuvastus võimaldab auto valve kaamera salvestama automaatselt, kui asjad tulevad lähemale auto ees.Palun hardwire kaamera, et oma auto akut või ühendage see väline aku, kui auto on välja lülitatud ja pargitud.

Põhineb mõju avastamine, kui puudub toide ja kriips kaamera on välja lülitatud, see auto sisse ja rekord 20s, kui ta tuvastab crash auto.Palun veenduge kriips cam on täis jõudu.

Loop Salvestus

24 Tundi Seamless Loop Salvestamine, luua videoklippe, automaatselt üle kirjutada, vanim faili salvestada faili, kui mälukaart on täis.

G-Sensor

Vallandas G-Sensor, armatuurlaua kaamera tuvastab automaatselt äkki raputada/kokkupõrke ja lukk footage, et takistada video on overwrote isegi loop salvestamine.

Aja Möödumist

Koos Aja möödumist kohta, hakkab kaamera automaatselt pildistada kindlaksmääratud ajavahemike järel ja muuta need koos videoklipi, oluliselt säästa ruumi oma mälukaardi.

Toetus auto LCD off taimer, mis võimaldab LCD off automaatselt 3 minutit pärast salvestamist.

Toetab HDMI väljund ja 3 liiki taasesituse režiimide kohta, kriips, kaamera, arvuti või TV.

Optiponal GPS

Palun osta extra (GPS Vastuvõtja Moodul)

GPS aitab teil täpselt hinnata staatuse õnnetus, pakkudes teile sõiduki kiirus, suund kokkupõrke ja tõsidus mõju.Kriips kaamera ei ole mitte ainult dokumente kiirus kas KM/H või MP/H, sõidu footage, kuid saab kasutada ka jälgida ja meenutada viimase sõidu marsruutide olgu see töö või puhkus marsruutide.

Mis Kasti ?

1 x Vantrue N1 Pro Kriips Cam

1 x iminapp Mount

1 x 3ft Micro-USB Kaabel

1 x autolaadija koos 10ft Mini USB Kaabel

1 x Kasutusjuhend

1 x Quick Guide

Märksõnad:Imx307 Sony, 70 Mai, Spytec A119, 70mai, 70may Kriips Cam Pro, 70 Mai Kriips Cam Pro, Salvestada Video, 70mai Pro, Ykz Led-ekraan, Koleos Auto Kriips Kaamera.

Ekraani suhe 16
PC Opration Süsteem Windows XP/Vista/Windows 7/Windows 8/Windows 10/Mac
Kaadrit Sekundis 30
Liides USB2.0
Vaatenurk 150°-160°
Aku Eluiga 10 Minutit ilma Laadimine
Audio Sisseehitatud mikrofon ja kõlar
katik Elektrooniline katik
Puutetundlik Ekraan No
Assamblee Režiim Kaasaskantav Recorder
Andurseadmed; Sony IMX323
Töö Temp. 32-158°. Fahrenheiti,0-70°. Celsiuse skaala järgi
Sertifitseerimine UL
Erilised Omadused Tsükliline Salvestamine
Säilitamine 14-176°. Fahrenheiti,-10-80°. Celsiuse skaala järgi
Originaal Pakendis Jah
Brändi Nimi Vantrue
Kaamera Resolutsioon 1920x1080
Punkt Car DVR
usb-port USB 2.0
Ekraani Suurus 3"
Mälu Kaart Nõutav Reding Kiirus Class 10
Video Formaat MOV
Läätsed 1
Aku 130mAh 3.7 V Polymer Li-ion Aku
GPS logger Väline
Ekraan 1.5 Tolline TFT LCD
OSD-Keel Hispaania
Kiibistiku Tootja Novatek
Tagumine Kaamera PUUDUB
Pikslit 200Mega
Video Kood H. 264
Max Väline Mälu 256G
Päritolu CN(Päritolu)

Kirjutage arvutus!

Vantrue N1 Pro Kriips Cam Recoder Mini Car DVR Kaamera 1080P Video Recorder Öise Nägemise Parkimine Mode G-Sensor Kokkupõrke Avastamise

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted