2tk Topelt Konksud Kingad riidekuivatusrest Plastikust Abimees Majapidamises Riiul Kinga Rack Seista Riidepuu Hammas 360 Kraadi Rolated Kingad Kuivati

€2.52

Saadavus: On laos

m28107

Topelt Konksud Kingad Riidekuivatusrest Plastikust Abimees Majapidamises Riiul Kinga Rack Seista Riidepuu Hammas 360 Kraadi Rolating Kingad Kuivati Rack

Kirjeldus: objekt on lihtne ja praktiline kinga riidekuivatusrest raam, mis on valmistatud vastupidavast kõvast plastikust materjal, ja kaasas konks mugav olla poos köis või riideid pole kuivatamiseks 2 paari jalatseid päikese käes samal ajal.Alumine kinga riidepuu saab pööratud 360-kraadi mugav kasutada.Koos kokkupandav disain ja lihtne kasutada, see on tõesti imeline leibkonna vidin valik.Omadused: - saadame kinga riidekuivatusrest pisteliste värvi. - Materjal: vastupidav kõvast plastikust. - 100% täiesti uus ja kvaliteetne Kokkupandav Plastikust Rippuvad Kinga riidekuivatusrest Raami Kingad Riidepuu. - Saab kasutada kuivatamiseks kõige rohkem 2 paari jalatseid päikese käes korraga. - Tule koos konksuga, saab mugavalt riputada kinga riidekuivatusrest tahes kohtade, nagu köis, riideid pole, jne. Alam - kinga riidepuu saab pööratud 360-kraadi mugav kasutada. - Kokkupandav disain: saate korda kinga riidekuivatusrest võetud väike suurus, et säästa ruumi, kui seda ei kasutata. - Lihtne ja praktiline disain, lihtne kasutada.

Tehnilised andmed: Värv: Nagu pildil Materjal: Plastik Suurus:(umbes) 30*17 cm Muutmine: 1cm =, milleks on 0,39 tolli / 1 toll = 2.54 cm Pakett sisaldab: Ainult Kinga riidepuu*2 tk Märkus: 1. Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.Aitäh! 2. Palun lubage 2-3% mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

Pakett nimekiri:

2x Kingad Riidepuu

1) Me aktsepteerime, Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

2) Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.

3) Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti .

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO)

2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.

3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.

4. Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult.

5. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.

6. Kui te ei ole saanud oma saadetise 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

7. Tänu varu seisund ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne.

1. Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.EI ole ERANDEID!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.

2. Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja oma po#.

3. Me toetuse OMA TÄIELIKU VÕITNUD PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas, PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates Moobo.ee.VÕI võite valida, kas vahetada.

1. 12 kuu Tootja Garantii, defektiga kaupade (välja arvatud esemed, kahjustatud ja/või väärkasutuse pärast selle kättesaamist).Tarvikud tulevad koos 3-kuulise garantii.

2. Puudusega objektid PEAVAD OLEMA esitatud ja tagasi garantiiperioodi jooksul (ja originaalpakendis, kui võimalik).Teil tuleb meile ütlema, mis viga on, ja anna meile oma tellimuse number.ME EI PARANDA VÕI ASENDA ESEMED AEGUNUD GARANTII.

Te nõustute, et kõik eespool loetletud poliitika tellimisel Moobo.ee!

Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Tagasiside on väga oluline, Me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et meil oleks võimalik rahuldavalt lahendada oma probleeme.

See on võimatu, et tegelda küsimustega, kui me ei tea nende kohta!

Märksõnad:Hammas Kinga Riiul, Kinga Seista, Mitte Riie Kinga Rack, Kangas Kinga, Kinga Rack, Riiul Kinga, Kapp Kinga, Mööbel Kinga Rack, Kapp Kinga Rack, Kinga Rack Kodu.

Pakett Opp kott
Materjal ABS
Tüüp Kinga Riidepuu
Funktsioon Topelt konks ;Pöörata 360 kraadi
kirje nimetus kingad riidepuu
Mudeli Number HG-HSO-SH-0016
päritolu Zhejiang Yiwu(Hiina Mandriosa)
Suurus 30*17cm
Kaal 59g
Värvid Roosa-Roheline Sinine
Kogus 2tk

Kirjutage arvutus!

2tk Topelt Konksud Kingad riidekuivatusrest Plastikust Abimees Majapidamises Riiul Kinga Rack Seista Riidepuu Hammas 360 Kraadi Rolated Kingad Kuivati

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted