9-11MM 16Pcs Korter Lille Barokk AA Looduslikku Magevee Pärl Strand Rant Kõrvarõngas Võlusid Ehted Lahti Helmed

€6.97

Saadavus: On laos

m28340

Funktsioon:

100% Täiesti Uus

Materjal: magevee pärl

Suurus : 9-11mm laius

Värv: (vaata foto)

Pakend: OPP kott

Pakendi Sisu:

16 tk -palju

1. Esemed saadetakse piires 1-3 tööpäeva jooksul peale seda, kui me kontrollida oma makse.

2. Palun ütle mulle oma praeguse aadressi pärast teie makse 1-2 päeva jooksul, vastasel juhul ei ole, siis me laeva oma elemendi, mis põhinevad teie Tingdeposiidileping aadress, nii et veenduge, et see on õige.

3. Enne tellimist palun võtke meiega ühendust, et kinnitada oma eelistatud saadetise meetod.Tavaliselt kulub 10-20 tööpäeva saabumist Hiina Post Air Mail ja kestab 3-10 tööpäeva, mille EMS/FedEX.

4. Mõnikord oleks pikem, sest halb ilm, aja raiskamine, tollivormistus.Seega palun oodake kannatlikult, kui te ei saa oma kauba õigeaegselt.Kui te ei saa üksus kolmekümne päeva jooksul, siis palun võtke meiega ühendust, ja siis ma aitab teil jälgida seda.

Tagasimaksed

Kui soovite toetust, sest toote defekt või mõned muud kvaliteediga seotud probleeme, palun võtke meiega ühendust 7 päeva jooksul pärast sa saad selle.tasu, mis on seotud reback mailing peaks olema asendatud ise.

Tagasiside

Kliendi rahulolu on meile väga tähtis.Kui olete rahul asjad, mida te tellinud, palun jätke tagasisidet.Kui te ei ole rahul objekte, mida tellida, palun võtke meiega ühendust enne lahkumist negatiivset tagasisidet.Me saame teha koostööd, et lahendada mingit vaidlust.

Märksõnad:Barokk Pärl Strand, Gold Leaf Wall Art, Barokk Magevee Pärl, Pruun Korter Pärlid Tagasi, Korter Tagasi Pärlid Neetide, Lampwork Lill Kõrvarõngas, Korter Tagasi Pärlid Pandlad, Sünnipäeva õlarihm, Lampwork Pärlitega Lill, Baroqu Pearl.

Toote Kaal 1g
Välisläbimõõt 9mm
Pearl Tüüp Magevee Pärlid
Pearl Kvaliteet AA
Punkt Kuju Ovaalse Kujuga
Brändi Nimi Starflalling Laul
Toote Tüüp Helmed
Mudeli Number 2948
Trahvi või Mood Mood
Ripats Suurus 9-11mm
päritolu Zhejiang Hiina (Mandri)
Pärli Kuju Semi-barokk
Materjal Looduslikku Magevee Pärl

Kirjutage arvutus!

9-11MM 16Pcs Korter Lille Barokk AA Looduslikku Magevee Pärl Strand Rant Kõrvarõngas Võlusid Ehted Lahti Helmed

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted