Uue Ekraani Kaane Ülemine Kate Lenovo jaoks Thinkpad 13 Uut S2 LCD tagakaas Tagumine Kaas korpuse kaas 01AV615 37PS8LCLV00

€25.44

Saadavus: On laos

m2913

Moobo.ee Standard Shipping Tasuta shipping üle maailma,Enamik riike transpordi 12-45 päeva, mõnedes riikides on erinev.Kui me ei saa pakett 60 päeva jooksul, me kas saata uue paketi või saad täieliku toetuse.

Teade: Uus, kõrge kvaliteet 100%tootja ühilduv Samaväärse Asendamine Osa Palun veenduge, et kontrollida oma sülearvuti ühilduvuse enne tellimist see toode Iga on testitud enne shipping ja on 100% töötab, Vahetage oma vigane,mõranenud,purunenud hipment: Me saadame üle maailma.Esemed on tavaliselt lähetatakse oma saateaadress 24 tunni jooksul pärast makse kinnitamist. (Laup. & Päike.ja kõige riiklikud pühad välja jäetud.).kui soovite muuta oma saateaadress, palun võtke meiega ühendust aega.Meie hind (kauba) ei sisalda tariifid või muud maksud; kui teil on mingeid küsimusi, võtke palun ühendust kohaliku Tolli enne ostmist kaupa.Shipping kaudu EMS DHL UPS on olemas, palun võtke meiega ühendust, kui soovid, et ka teised laevaliinidel.

Märksõnad:Lenovo Sülearvuti Hdd, Kiri Lenovo Sülearvuti, Thinkpad T42 Kate, Seljakott Eastpack, X260, Cbox, Thinkpad L14 Kate, Thinkpad P1 Kate, Lenovo L380 Jooga, Sülearvuti Lenovo Korpus.

Sulgemise Tüüp Nr Tõmblukk
Stiil Casual
Brändi Nimi NoEnName_Null
Kohaldatava Mudelid 13 Uut S2
Pakett Jah
Tüüp Sülearvuti Kaas Asendada
Mudeli Number 13 Uut S2
Sugu Unisex

Kirjutage arvutus!

Uue Ekraani Kaane Ülemine Kate Lenovo jaoks Thinkpad 13 Uut S2 LCD tagakaas Tagumine Kaas korpuse kaas 01AV615 37PS8LCLV00

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted