Dengue NS1 Antigeeni kiirtesti Haiguse Avastamine

€7.52

Saadavus: On laos

m29174

[PÕHIMÕTET]

Kui Dengue NS1 Antigeeni Kiire Test Kassett/Riba on immunoanalüüs, lähtudes põhimõttest, topelt-antikeha-sandwich tehnika.Testimise ajal, anti-Dengue antikeha on liikumatus katse-line piirkonnas seade.Pärast täisveri/Seerum/Plasma isend on paigutatud seade.Pärast täisveri/Seerum/Plasma isend on paigutatud näidise hästi, et see reageerib koos anti-Dengue ' i antikehadega kaetud osakesi, mis on kohaldatud näidis pad.See segu rändab chromatographically piki testriba ja suhtleb püsib anti-Dengue antikeha.Kui proov sisaldab dengue viiruse antigeeni, värvilise joonega ilmub test line piirkonna näitab positiivset tulemust.Kui proov ei sisalda dengue viiruse antigeeni, värvilise joonega ei näe selles piirkonnas näitab, negatiivne tulemus.Teenida ei näe selles piirkonnas näitab, negatiivne tulemus.Selleks, et olla võimalikult menetlus kontroll, värviline joon alati ilmuma kontrolli line piirkonnas, mis näitab, et korraliku maht isend on lisatud ja membraani wicking on toimunud.

[NÄIDIS]

●Test saab kasutada katse täisveri/Seerum/Plasma isendid. ●Koguda vereproov (sisaldab EDTA, tsitraat või hepariin), mida veeni torgake järgmisi standardseid laboratoorseid protseduure. ●Eraldi seerum või plasma verest nii kiiresti kui võimalik, et vältida hemolysis.Kasutada ainult selget mitte-hemolyzed isendid. ●Hoiustage isendite temperatuuril 2-8℃ (36-46℉), kui ei ole testitud kohe.Pood isendite temperatuuril 2-8℃ kuni 7 päeva.Isendid tuleks külmutatud juures -20℃ (-4℉) pikemaks säilitamiseks.Mitte külmutada kogu vereproove. ●Vältida mitmekordset külmutada-sula tsüklid.Enne katsetamist tuua külmutatud isendeid, et ruumi temperatuur aeglaselt ja segatakse ettevaatlikult.Isendite sisaldavad nähtav tahkete osakeste tuleks selgitada, tsentrifuug enne katsetamist. ●Ärge kasutage proovid näidates bruto lipemia, bruto hemolysis või hägususe, et vältida häireid tulemuse tõlgendamist.

Ja [Kassett]

1.Eemalda katse kassett alates suletud kott ja kasutage seda niipea, kui võimalik. 2. Koht katse kasseti puhtale tasasele pinnale. 3.Seerumi või plasma proovi: Hoidke tilguti vertikaalselt ja üleandmine 3 tilka seerumit või plasma (umbes 100ul) näidis hästi (De) test kassett, siis käivita taimer. 4.Kogu vereproove: Hoidke tilguti verically ja üleandmine 1 tilk täisverd(umbes 35ul) näidis hästi(De) test kassett, siis lisada 2 tilka puhver (umbes 70ul) ja käivita taimer. 5.Oota, kuni värviline joon(s) ilmuda.Loe resuts juures 15 minutit.Ei tõlgenda tulemus pärast 20 minutit.

[TULEMUSTE TÕLGENDAMINE]

Positiivne:*Kaks rida kuvatakse.Üks värviline joon peaks olema controlregion (C), ja teine näiva värvilise joonega kõrvuti peaks olema uuritava piirkonna (T).See positiivne tulemus näitab kohalolek antigeenide Dengue.Negatiivne: Üks värviline joon oppears kontrolli piirkonna (C).No real kuvatakse testi piirkonnas (T).See negatiivne tulemus näitab, puuduvad antigeenid, et Dengue.Kehtetu: juhtimisliini ei ilmu.Ebapiisav isend mahu-või vale protseduurilisi võtteid on kõige tõenäolisemad põhjused kontrolli liini rike.Läbivaatamise menetlus ja korrake katset, kasutades uue katse kassett/ribad.Kui probleem ei kao, lõpetada kasutades palju kohe ja võtke ühendust oma kohaliku edasimüüja.

Märksõnad:Igg Test, Katseklaasi Antiik, Lõbus Tempel, Kiire Test, Diy Yoni Pärlid, Koor Hemorroid, Sülg Antigeeni Test, Sperma Test, Antikehade Test, Honda Ns-1.

Brändi Nimi KEYGEN BIOTEHNOLOOGIA
Päritolu CN(Päritolu)
Kogus 1tk
Toote Tüüp Naiselik Hügieeni

Kirjutage arvutus!

Dengue NS1 Antigeeni kiirtesti Haiguse Avastamine

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted