1-20 tk Volvo Embleem Auto Tagumine Aken Boby 3D Logo Kleebise Metal Volvo V70 S60 S70 XC40 XC60 ja V90 XC70 XC90 Car Styling

€3.07

Saadavus: On laos

m2954

Kirjeldus: ● täiesti uus metall materjali, kõrgläikega, kõrge tekstuuri. ● Isikliku tunnusmärk, mis on pühendatud sõidukid, mis näitab ainulaadne õhkkond. ● Eriline Protsess, kolme-kihiline plaatkate, spray vormimise protsessi integreeritud. ● Embleem on mõeldud kestma aastaid, kunagi fade, veekindel & isekleepuv. ● Võib rakendada sõidukitele, pool poritiiva, pagasiruumi ja taga kolmnurkne aken teenetemärgi Volvo. ● Lihtne Paigaldada, Puhastada paigaldus pind,isekleepuv lint on kantud tagasi pääsme.Parameeter: Materjal: Metall Liik: Kiri Embleemi Kleebis Sobib Auto: Volvo Kõiki Sõidukeid Toote Logo: Sest "Volvo" Tähtede Värv: Hõbedane Suurus: 4cm * 4cm Paksus: 0,5 cm Kaal: 25g Pakendis Lisatud: 1-20 Tööd * Auto Logo Tehasesilt Kleebis Nipp: Kui sa tahad näha tõelist tooted logo, palun võtke meiega ühendust.

Esemed saadetakse 1-3 tööpäeva jooksul pärast täieliku makse on kinnitatud.Seal on mõningane viivitus, puhkus, nagu National Day, Hiina kevadpäev ja nii edasi, me püüame oma parima, et korraldada saadetise pärast puhkus lõpeb, loodan, et saate aru.

2. Tasuta Kohaletoimetamine kogu maailmas

a.E-pakettaknad, võtab tavaliselt aega 10-20 päeva sihtkoht

b.Hiina Posti Tähitud lennuposti, tavaliselt võtab aega umbes 16-35 päeva sihtriigi (See tuleb edasi lükata, kuna nädalavahetustel, pühade, kaug-ala, jne.)

c.Muud ärilised meetodeid, palun võtke meiega ühendust enne maksmist.

3. Seoses jälgimise info (kui otsustate laevandus meetodeid, mis on info jälgimine), siis palun klikkige www.17track.net sa viide.

4. Kui sa ikka ei saa oma, et 60 päeva jooksul (välja arvatud Brasiilia), palun võtke meiega ühendust esiteks, me kontrollime, ja probleem lahendada.Kõik sõnumid on vastas 24 tunni jooksul üldiselt, mõnikord me hilinemise eest nädalavahetusel või pühade ajal, kui te ei saa meie vastus 48 tunni pärast, palun kontrollige oma rämpsposti või võtke meiega ühendust e-posti.

5. Me ei vastuta mis tahes kohandatud tollimaksu või impordi maksu.

1. Sul on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva jooksul tagastada, kui olete saanud see.Kui teil on vallanud punkt üle 7 päeva, siis loetakse, et ta on kasutatud, me ei saa anda teile toetust või asendamine.Ei ole erandeid.Lähetamise kulud on jagatud nii müüja kui ka ostja poole.

2. Kõik tagastatud toode peab olema originaalpakendis ja sa pead andma meile tracking number, konkreetsed põhjused tagastamine ja tellimuse ID.

3. Me toetuse oma täieliku võitnud pakkumise summa saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakett, kus kõik komponendid ja tarvikud kaasas.Pärast nii ostja kui ka müüja tehing tühistada alates Moobo.ee või võite valida, kas vahetada.

4. Me kandma kõik laevaliini kulud, kui tooteid ei reklaamitud.

1. Teie rahuldav on meie ülim eesmärk ja teie tagasiside on sunnivad meid edasi minna.

2. Kui te täidate meie toodete ja teenuste, palun jäta meid 5-tärni tagasisidet.

3. Kui te olete tatt vastama meie toodete või teenuste kohta, võtke meiega kohe, enne kui nad annavad meile neutraalne või negatiivne, nii et meil saab rahuldavalt lahendada oma probleeme.

Märksõnad:Volvo Xc60, Tarviku Volvo Xc60, Volvo S60 Led Wljh, Bmw Embleem Volvo, Tarviku Volvo Xc90, Lg V10 Paneel, Kerge Xc70, Volvo V70 S80, Volvo Embleem, Volvo V60.

Komplekti Kuulub 1-20 tk * Auto Tähed Embleemi Kleebis
Funktsioon Kunagi fade , veekindel
Kirje Nimetus Auto Logo Tehasesilt Kleebis
Paigaldamine Tagasi isekleepuvad
värv HÕBE
Toote Kõrgus 0.5cm
Disain Sõnad
Mudel Brand Auto Tarvikud
Rakendus Auto Volvo Kõiki Sõidukeid
Toote Tüüp Kleebised
Materjali Tüüp Roostevaba Teras
logo Sest "Volvo" Kirjad
Kirje Pikkus 4cm
Kategooria 3D
Brändi Nimi YANF
Tüüp Kleebis Auto Kere
Toote Laius 4cm
Kaal 25g
Kleebise Paigutus Pagasiruumi
Mudeli Nimetus 73865
Tüüp Liimi Kleebis

Kirjutage arvutus!

1-20 tk Volvo Embleem Auto Tagumine Aken Boby 3D Logo Kleebise Metal Volvo V70 S60 S70 XC40 XC60 ja V90 XC70 XC90 Car Styling

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted