Mootorratta fairings jaoks Süsti Voolundi jaoks TMAX530 Tmax 530 2012-2016 T-MAX tmax530 key lock cover

€25.47

Saadavus: On laos

m30002

Märkused:

Tere, Iga Ostja

Paigaldamiseks: *Osa Nimetus: Mootorratta voolundi kere komplekti Paigaldamiseks: näiteks Yamaha Tmax 5302012 2013 2014 2015 2016 Värv: Nagu pildil näidatud Materjal: ABS plasti pritsevormimine Pakend: üks *Paigaldus: Süsti vormitud suure paigaldamiseks,soovitame paigaldada professionaalne.

1: Tasuta Kohandatud värvi töö: Kui soovite kohandada värvi või mustrit,või kleebised,Palun lisage märkuse kommentaar või saatke sõnum meile.Saame paint&kleebised, kuna teie soovidele, EI ole rohkem raha!Kuidas lisada märkused üksuse?Kui soovite, et kontrollida, minna oma ostukorvi ning leia "Jätke teade selle müüja" nuppu.Siin saate jätta teate, müüja, kui teil on konkreetseid taotlusi seoses punkti suurus, värv, jne... 2 Kirjeldus: Tehtud Compression Molding,mis on Valmistatud kõrge kvaliteediga ABS plastist!! 100% Brand new järelturu osad (mitte OEM) ,augud on ette puuritud,100% valmistatud kõrge kvaliteediga ABS plastikust.Värv: Mida sa näed,mida sa saad, custom paint job vastu,ja ei ole vaja lisa raha.Tasuta kohandatud värvi töö,Kui soovite kohandada värvi või mustrit,või kleebised,Palun lisage märkuse kommentaar või saatke sõnum meile.Saame paint&kleebised, kuna teie soovidele, EI ole rohkem raha!Printimise kohta:3 kihti värvimistööd, et tagada parem elu ajal.Kaks selget mantel+kleebised,kõik kleebised alusel selge mantel. 3 Materjal: Kõrge kvaliteediga ABS plastikust, Jaapan,mis on hea elastsus ja ei ole lihtne crack või deformeerida.garantii on pikem eluiga .A4 hooaeg menetlemise Aeg: Kõik voolundi on värvi pärast plaeced, et peame 5-7 tööpäeva värvi neid,Tänu välismaal shipping,punkt mida tarnitakse otse oma ukse koos 5-7 päeva.Te saate nad kätte 10-14 päeva pärast makse järjekorras.Siin on meie jälgimise tulemus üks pakett, et USA klient, siis vaata, klient võib saada pakett 4 päeva.Me anname teile jälgimise numbri niipea, kui objekt on valmis tarnimiseks.Palun kõikidele klientidele on vaja kannatust!me ei saa kontrollida shipping company.mõned ajad see võtab kauem aega, kuid mõnikord see võtab lühema aja jooksul.MÄRKUSED:Import maksud ja tasud, mis ...ei ole hõlmatud esemed hind või postikulud.Need tasud on ostja vastutusel. 5 Meie pakett ja Transport: Me kontrollida fairings ja veenduge, et seal ei ole kvaliteedi probleem enne, kui see pakett.Fairings on pakendatud mull paberid seismilised karpi.Vahe on ka täis mull.See jõuab kliendi heas seisukorras. 6 Makseviis: Praegu saab maksta kasutades Visa, MasterCard, QIWI ja panga ülekanne.Rohkem makse valikud on saadaval Moobo.ee tulevikus. 7 Pöörata Tähelepanu, Palun!!!Nr kiirustades negatiivne tagasiside, palun!Kui on mingeid rahulolematuse kohta meie teenuste või toodete, vastake võtke meiega ühendust ja me lubame, et lahendada oma probleeme ASAP. 1, Jäta neutraalne/negatiivne tagasiside. 2, Avatud vaidluste Moobo.ee.Kui jätate Negatiivse tagasiside või avatud vaidlus ilma mis tahes kontakti,me ei anna mis tahes liiki kompenseerida nende ostjad!Eksporditoetust,Nr saata,siis hüvitist! 99% probleemidest saab lahendada kommunikatsioon Me väga väärtus iga klient.Oma täieliku satisf

Märksõnad:500 Tmax, Sisestage Mootorratas Yamaha, 560 Tmax, Voolundi Batwing, Kapott Mootorratas, Käepidemed Nmax 2019, Tmax, Pcx 125, Yamaha Tmax 530 Dx Müük, Nc750x.

Toote Kaal 1kg
Toote Kõrgus 10inch
Toote Laius 15inch
Mudeli Nimetus tmax530
Kirje Pikkus 20inch
Brändi Nimi ZXMT
Toote Tüüp Hõlmab & Dekoratiiv Liistud
Päritolu CN(Päritolu)
Materjali Tüüp ABS süst

Kirjutage arvutus!

Mootorratta fairings jaoks Süsti Voolundi jaoks TMAX530 Tmax 530 2012-2016 T-MAX tmax530 key lock cover

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted