Raske EVA Juhul Ladustamise Kott, Karp Kaasaskantav Reisi kandekott, Kott Kaitsva Katte Oculus Quest 2 VR Peakomplekt Vr Tarvikud

€17.96

Saadavus: On laos

m30156

Omadused: 1. Ladustamise kott (v.a seadmed), mis on kavandatud Quest 2 advanced all-in-one virtuaalne reaalsus peakomplekt.

2. Kõva kest on valmistatud kõrge-kvaliteet EVA, ja sees on valmistatud EVA sisemine padi materjali, pakkudes igakülgset kaitset kriimustuste, mõju, päikese ja pritsiva.

3. Käsna hallituse aitab hoida teie jaoks Quest 2, ohutu ja sisemälu kott toimib ruumi väikesed tarvikud nagu toitekaabliga, mis võimaldab teil kergesti teha seda koos teiega.

4. Topelt tõmblukk disain Quest 2 juhul võimaldab kergesti juurdepääsu VR peakomplekte ja lisaseadmeid.

5. Mugav käepide ja lai õlapael disain, lihtne teha oma seadmed välja.

Kirjeldus:

Kohaldatava mudel: Quest 2

Materjal: EVA, Oxford kangas, metallist liitmikud

Värv: must

Kaal: umbes 740g

Suurus: umbes 36*21*12cm/14.17*8.27*4.72 tolline

Pakkeleht:

1 x reisikott

1 x õlarihm

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO) 2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist. 3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress. 4. Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult. 5. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal. 6. Kui te ei ole saanud oma saadetise 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu! 7. Tänu varu seisund ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne. 1. 12 kuu Tootja Garantii, defektiga kaupade (välja arvatud esemed, kahjustatud ja/või väärkasutuse pärast selle kättesaamist).Tarvikud tulevad koos 3-kuulise garantii. 2. Puudusega objektid PEAVAD OLEMA esitatud ja tagasi garantiiperioodi jooksul (ja originaalpakendis, kui võimalik).Teil tuleb meile ütlema, mis viga on, ja anna meile oma tellimuse number.ME EI PARANDA VÕI ASENDA ESEMED AEGUNUD GARANTII.

Märksõnad:Juhul Oculus Quest, Kirk, Oculus Quest 2 Rihm Rihm, Quest 2, Oculus Rihm, Earphon, Juhul Google, Kott Oculus Quest, 3d Prillid Xbox, Oculus Quest 1.

Pakett No
Suurus -
Kaal VR Accessories For Oculus Quest 2 VR Headset
Brändi Nimi Rondaful
Tüüp Kaasaskantav kott
Päritolu CN(Päritolu)
Mudeli Number Storage Box Oculus Quest 2
Maht -
Ühilduva Brändi Reisi puhul Oculus Quest 2
Ühilduv Mudel VR Ladustamise Kott Oculus Quest 2

Kirjutage arvutus!

Raske EVA Juhul Ladustamise Kott, Karp Kaasaskantav Reisi kandekott, Kott Kaitsva Katte Oculus Quest 2 VR Peakomplekt Vr Tarvikud

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted