Kodu Kaitsja Anti Õli Söögituba Lihtne Puhastada Soojustus Ristküliku Veekindel Köök Selge, PVC Tabel Lapiga Pulm Hotell

€11.62

Saadavus: On laos

m3043

Omadused:

Kaitsva: See tabel lapiga saab kaitseb teie tabel plekid ja kahju,lihtne puhastada pühi-puhas

Dekoratiivne: See selge laua kate võimaldab teie tabel on ilu näita kaudu.

Selge: Varjestus ja tutvustada trahvi, puidust tabletops see selge laua kate on raskeveokite, et muuta see paigale, peaaegu nähtamatu sobi.

Lai rakendus:Mitmeotstarbeline kasutamine lõigatud parajad , basseini tabelid , diivanilaud ,terrass, laud , grill jne.Lihtne seadistada, lihtne puhastada.

Suurus: tabel riie on ristkülik, seal on 140 x 183cm/55.1 x 72inch, 155x218cm/61 x 85.8 tolline kaks suurust valida, peab üks teie jaoks

Spetsifikatsioon

Materjal: PVC

Värv: Läbipaistev

Size(L x W): Umbes 140 x 183cm/55.1 x 72inch, 155x218cm/61 x 85.8 tolli

Komplekti kuulub:

1 x Laud Lapiga

Teade:

Tänu valgust ja ekraani vahe, elemendi värv võib veidi erineda pilte.

Palun lubage 0.5-2cm erinevuste tõttu käsitsi mõõtmine.

TAGASISIDE

1. Kui olete rahul meie toodete ja teenuste kohta, palun jätke oma positiivse tagasiside 5 tähte .Ja 5 tähte üksikasjalik hinnang teie tellimuse.Me muidugi anda oma positiivne tagasiside.

2. Kui te ei ole rahul meie porducts, pls võtke meiega ühendust enne kui jätate negatiivse tagasiside.Me garanteerime, et meil on 100% slove mingi probleem teie jaoks.

LAEVANDUS 1. Koostamise Aeg: meil on vaja 3-7 tööpäeva valmistada oma tellimuse, Unustades, kui palju päeva jooksul pärast töötlemist jääb. 2. Ei ole limitied Et/Väärtus meie poest.Pakume tasuta shipping üle maailma mis tahes koguse ja võimalikud väärtuse 3. APO/FPO/ANDMEKAITSEAMETNIKU Shipping Me vabandame, et P. O. Kastid ja sõjalise aadressid (APO, VMK), ei saa kätte.

REFOUND & VAHETUS

Meil on QA meeskonna proovile teie tellitud tooted on korralikult enne, kui nad on pakitud ja saadetakse teile.Kuid sa pead veenduge, et teie kleit suurus hoolikalt enne ostu (suurus, mõõdetakse allpool on toodud iga esemed).Atten: me ei saa nõustuda vahetada või tühistada pärast seda, kui teie tellimus on lähetatud.Järgmine teave on vajalik, kui te kajastama probleemi: ----Tellimuse number ----Image/video vigane helmed.

Kui teil on mõni küsimus seoses tagasipöördumise poliitikat, siis palun võtke meiega ühendust!

MEIE GARANTII, Kui te ei ole 100% rahul kvaliteeti teie ostu, saate tagastada või vahetada oma punkte 30 päeva jooksul alates antud kuupäevast.Taotlus: 1. Esemed sai 30 päeva jooksul alates antud kuupäevast. 2. Punkte saanud kasutamata, kahjustamata ja originaalpakendis. 3. Tagasi laevandus tasu tasuti ostja poolt.

Märksõnad:Pvc Laudlina, Läbipaistvast Plastikust Laudlina, Rectanhular Laud Lapiga, Akrüüli Tabel, Plastikust Kaitsed Tabel, Tolmu Tuba, Riie Pvc Tabel, Kate Pvc Tabel, Tabelis Laudlina, Puhas Selge.

Suurus Multi
Päritolu CN(Päritolu)
Funktsioon Oilproof
Stiil Kaasaegne
Kasutamine Kodu
muster Muud
Muster Tüüp Muud
Technics Muud
Materjal PVC
Kuju Ristkülik

Kirjutage arvutus!

Kodu Kaitsja Anti Õli Söögituba Lihtne Puhastada Soojustus Ristküliku Veekindel Köök Selge, PVC Tabel Lapiga Pulm Hotell

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted