Hulgi uus valge must punane khaki elegantne luksus maha õla bodycon seksikas naiste põlvikud õhtu pool side Kleit

€28.49

Saadavus: On laos

m30563

Brändi Lugu

Tere tulemast meie poodi!Parima Kvaliteediga, sama Fotod, Parim Hind!Meil on tootja, kelle tähelepanu tootmise Sidemega.Kui sa tahad, et töötada välja uusi mudeleid, pls võtke meiega ühendust või saatke pildid meile.Kommentaarid: 1. Kleidid on valmistatud Rayon hea elastsus ja kvaliteet. 2. Meie tooted on samad, fotod, kuid veidi erinevat värvi, erineva arvuti monitorid on normaalne. 3. Mõõtmine ansamblid on mitte keha.Riided põrandale on väiksem kui mõõtmise ansamblid Keha suurustabelit, kuid nad on väga hea elastne, nii et nad võivad olla huvitatud väga suur.keha esimene.vaadata kõrgeima mõõtmiste oma keha, et valida õige suuruse vastavalt organismi rangs mõõtmist

Juhised Pesemise Kohta

Üksikasjalikud juhised pesemise kohta.Näiteid, pesumasin, temperatuur ei ole üle 30, ei tohi kasutada valgendit, hang dry, ei rauast, mitte kuiv ja puhas, jne.

Kirjeldage oma brändi lugu, sealhulgas loomine ja arendamine, ajakava, teetähised, jne.

Märksõnad:Ortodontiline Ribad, Hoodi Naturaalvalge, Q13, Custom Tervikliku Keskkonnajuhtimise, Diamond Cut Päikeseprillide Läätsesid, Meeste Valge, õhupall, Mänguasjade Ring, Jordaania Naturaalvalge, Maha Valged Lühikesed, Maha Kinga Valge.

Kaelus O-Kaelus
Siluett Mantel
Hooaeg kevad
Kleidid Pikkus Põlvikud
Varruka Stiil Regulaarne
Stiil Seksikas & Klubi
Brändi Nimi Juuni huuled
Piht Loodus
Varruka Pikkus(cm) Varrukateta
Sugu NAISED
Teenetemärgi PUUDUB
Muster Tüüp Tahke
Materjal Raion

Kirjutage arvutus!

Hulgi uus valge must punane khaki elegantne luksus maha õla bodycon seksikas naiste põlvikud õhtu pool side Kleit

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted