Audio Seista Reguleeritav Läbipaistev Seista Paigaldada Lisaseadmed Täielikult Akrüül Ehitada Anti-Slip Alus Ruumi Kokkuhoiu Echo Näidata 5

€3.74

Saadavus: On laos

m3060

Kirjeldus: 1. Suurepärane Protsess: Seda saab fikseerida Echo Show 5 seadme tihedalt magnet, tarvikud, kuid see ei muuda heli-seadme või võime Alexa kuulda oma häält.Kõrge kvaliteediga akrüülist materjali saab tagada, et sinu probleemivaba töö paljude aastate jooksul.See lihtsalt võimaldab teil teha rohkem Echo Show 5 seadme.

2. Ruumi Kokkuhoiu: Annab puhtama rohkem esteetiline välimus jaoks Echo Näitavad, 5 seadet ja kaitseb Kaja Näitavad, 5 seadme mis tahes võimalikke kahjustusi nagu vedelik voolab või toidu valmistamisel.

3. Spetsiaalne Mudel: puistu on kohandatud uus Amazon Echo Näitavad, 5 (v.a seadmed), väga lihtne kuid võimas ning see on suurepärane vahend Amazon Echo Show 5 suurendamiseks smart home kogemus.

4. Geniaalne Disain: Te võite lisada väike foto ning teie ja teie väljavalitu või beebi keset konsool, nii et saate nautida sooja kodu.

5. Parim Kingitus: super-kõrge kvaliteet muudab see vajalik vidin Echo Näitavad, 5, ja sul on piisavalt targad, et osta endale ja oma lähedastele.

Tehnilised andmed:

Värv: läbipaistev

Materjal: akrüül

Suurus: umbes 11.8*8*3CM/4.65*3.15*1.18 aastal

Pakkeleht:

Bracket*1

Märksõnad:Rekord Seista, Base Echo Näita 8, 2 Kaja Dot, Echo Tugi, Echo Show, Google Mini Mount, Thermomix Tm6, Kaja, F160, Echo Show 5 Seista.

Toote Tüüp Adapter
Mudeli Number ---
Pakett No
Materjal Muud

Kirjutage arvutus!

Audio Seista Reguleeritav Läbipaistev Seista Paigaldada Lisaseadmed Täielikult Akrüül Ehitada Anti-Slip Alus Ruumi Kokkuhoiu Echo Näidata 5

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted