CBETLALISA kaasaegne led ülemmäära lühter tuled elutuba, magamistuba home uus akrüül Led XIAOMI c handelier,

€47.02

Saadavus: On laos

m3153

CBETLALISA VALGUSTUS on professionaalne tootja moodne smart valgustus Guzhen, Zhongshan, Hiina.CBETLALISA on põhjalik tootmisliini smart home valgustus tooteid, mis võib täita peaaegu kõik teie vajadustele ideaalne maja.

pinge: 110-240V Kaugjuhtimispult:Jah (heledus ainult) Heleduse korrigeerimine:Jah (Dimamble heledust ainult) Korpuse värv: valge/must Valgusallikas on sisse lülitatud või mitte: Jah 1. Külm valge: ainult üks värv (6000 K-6500 K), ilma puldiga. 2. Soe valge: ainult üks värv (3000 K-3500 K), ilma puldiga. 3.Heledus Dimmale: see on külm valge, soe valge, see võib reguleerida heledust ja värvi. (sh remote control) Me siin, CBETLALISA VALGUSTUS , mida esindame teid kõige põhjalikud, spetsialiseeritud smart valgustus, mis meil on hoolikalt välja töötatud koos suurepärase kvaliteediga.Märkad seda kiiresti, nagu te sirvida meie kodulehel ja mis sisaldab vaid parimaid lambid, kõik handpicked kvaliteedi eest.

Vali kohaletoimetamise kaupade saadaval väga lai valik ja suur ladu programm!!!!

Peab sul on mõni küsimus või nõue meie tootmise, võtke julgelt sõnum meie kaudu Moobo.ee ( CBETLALISA ) , või WhatsApp meile aadressil : 86-18845309339 .Me oleks kindlasti siin teie online .Tänan teid veel kord

Kirja ostja kaugusel meie poest:

1. Palun veenduge, et teie aadress ja täisnimi on correctto saada kaupa õigel ajal; 2. Kõik kaubad saadetakse jooksul 2-7 päeva Pärast, et teeb makse on confrimed,varem maksate, seda kiiremini saad kauba kätte. 3. Online Tasuta Kohaletoimetamine Hind Sisaldab ainult kauba maksumusest ja kulleriga kohaletoimetamine tasuta.Ei sisalda makse ega tolli tasud, mis võidakse kehtestada kliendi riik.Me teeme kõik, mis suudame, et aidata teil saada kaup, kuid me ei ole selle eest vastutav. 4. Kui teil on mingeid küsimusi meie toodete või teenuste kohta, vastake võtke meiega ühendust esiteks, aitäh!Saadetise 1..Me peamiselt ette Hiina air mail kohale ja sobib rohkem mail valikuid.Kõik imporditollimaksud eest vastutab ostja.Me ei võta vastutust. 3. Palun kontrollige laevandus ja töötlemise kulud enne ostu.Me ei vastuta kaotatud, rikutud või varastatud posti teel.Palun maksta kindlustus, et vältida selliseid olukordi.Laupäeviti, pühapäeviti ja pühade ajal ei ole saadaval tarne.Post-müüki teenust 1. Kui teile on saabunud pakk, palun avada ja vaadata seda enne lepingule allakirjutamist.Alla ei kirjuta, kui toode on kahjustatud ja küsi kohaletoimetamise firma teha "kahju sertifikaadid." Muidu me ei saa anda garantiid ja tagasi, aitäh mõistmise! 2. Kallid sõbrad, kui teil on küsimusi või kommentaare selle kohta meie toodete või poliitika, võtke julgelt meiega ühendust, et sõnum või jätke meile oma e-posti aadress.Me vastame 24 tunni jooksul.Arvustused 1. Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline, palun jätke meile häid kommentaare, kui olete rahul meie kaupade ja teenuste. 2.Kliendi rahulolu on kõige tähtsam tagasi meile.Kui teil on küsimusi, palun andke meile aitab sul lahendada see.Me mõistame oma tunne ja teeme kõik, mis suudame, et lahendada teie probleemi. 3. Meie eesmärgiks on pakkuda kõrgel tasemel klienditeenindust.Vastame teile esimesel võimalusel oma 5-tärni positiivseid kommentaare ja palun ärge jätke negatiivseid kommentaare nõudmata aidata.

Märksõnad:Angel Padi, Lühtrid Laes Plaadid, Xiaomi Led Ligjt, 1SE, Mi Xiomi, Uus Arriv, Xiomi, Xioami Band 3, Lühter Riik, Tina Laelambid.

Technics Kroomitud
Mudeli Number 007
Aluse Tüüp PUUDUB
On Hämardatav No
Paigaldada Stiil Pinnale paigaldatud
Lüliti Tüüp Touch On/Off Lüliti
Toote Tüüp Laelambid
Päritolu CN(Päritolu)
Toite Allikas AC
Valgustus Ala 15-30square meetrit
Sertifitseerimine ce
Pinge 90-260V
Stiil Kaasaegne
Materjal Metallist
Korpuse Materjal Ironware + Akrüül
Taotlus Uuring
värv Valge
Garantii 3
Valgusallikas LED-Lambid
Arv valgusallikad 10
Kasutamine Iga Päev Valgustus
Brändi Nimi CBETLALISA
On Nutikas Seade No
On Pirnid Komplektis Jah
Lõpeta poleerimine

Kirjutage arvutus!

CBETLALISA kaasaegne led ülemmäära lühter tuled elutuba, magamistuba home uus akrüül Led XIAOMI c handelier,

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted