Bronson Sõda Mudel 44801XX Selvedge Teksad Vintage Raw Denim Püksid 44501 Jäik

€103.88

Saadavus: On laos

m31563

Bronson Sõda Mudel 44801XX Selvedge Teksad Vintage Raw Denim Püksid 44501 Jäik

Säästa materjalide sõja ajal Ameerika Ühendriikide Valitsus palume kõiki rõivaste tootjad eemaldada teatud kontodele metallide, kangas ja niit lihtsustamiseks oma tooteid.1944. aasta mudel peegeldab selle evolutsiooni ajalugu.

⦁ Valmistatud 13.75 oz raw denim selvedge ⦁ Maha tulevad käkitegu, ja olge tasku neetide ⦁ Arcuate maali asemel õmblemine, värv kaob, kui pestud ⦁ Laurel lehtede värvel nuppu ja lihtne lennata nupud ⦁ Kaks tagasi taskud kaetud neetidega ⦁ 'Bronson" nahk plaaster ⦁ Kalasaba) sidusega tasku kotid ⦁ Lõika suure-wasited, regular fit ja staright jalg ⦁ Plesae tutvuda meie mõõtmised kaardid alla, et tagada õige sobi

Enne pesemist

Pärast pesemist

Raw denim kahaneb palju, kui on pestud.Kokkutõmbumine on ligikaudu 8-10%.Tellimuse suurusest üles, kui vaja

Bronson Omaniku 44801XX - Kulunud see aeg-ajalt ühe ja poole aasta jooksul

NÄPUNÄITED

- tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.Palun mõista, et.Aitäh! Kaubad saadetakse jooksul 1-5 tööpäeva jooksul peale seda, kui me kontrollida oma makse. - Palun ütle mulle oma praeguse aadressi pärast teie makse 1-2 päeva jooksul, vastasel juhul ei ole,siis me laeva oma elemendi, mis põhinevad teie Tingdeposiidileping aadress, nii et veenduge, et see on õige. - Mõnikord oleks pikem, sest halb ilm, aja raiskamine, tollivormistus. - Seega palun oodake kannatlikult, kui te ei saa oma kauba õigeaegselt.Kui te ei saa üksus kolmekümne päeva jooksul, siis palun võtke meiega ühendust, ja siis ma aitab teil jälgida seda.TAGASIMAKSED - Kui soovite toetust, sest toote defekt või mõned muud kvaliteediga seotud probleeme, palun võtke meiega ühendust 7 päeva jooksul pärast sa saad selle.tasu, mis on seotud reback mailing peaks olema asendatud ise.

TAGASISIDE

Märksõnad:Bronson Vintage, Cargo Pant, Taktitundeline Sõjaväe Püksid, Jean Kirstein, Euroopa Puusepp Püksid, Mens Selvedge Denim Teksad, Jean, Püksikud Harajuku Püksid, Vintage Korsett Püksid, Punane Tornaado.

Toote Tüüp Teksad
Teksad Stiil Sirge
Vöö Tüüp kõrge
Pikkus Full Length
Muster Tüüp Tahke
Brändi Nimi TURBOSUN
Mudeli Number 01247
Päritolu CN(Päritolu)
Pesta No
Teenetemärgi PUUDUB
Sobib Tüüp Regulaarne
Stiil vintage
Sulgemise Tüüp Nööpidega
Paksus Midweight
Kanga Tüüp Kaetud
Materjal Denim
Sugu MEHED

Kirjutage arvutus!

Bronson Sõda Mudel 44801XX Selvedge Teksad Vintage Raw Denim Püksid 44501 Jäik

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted