Winfox Mood Aasa Snood Sall Naine Läikiv Roosa Hall Mereväe Foolium Kuld Metallik Kass Aasa Sall Wrap Salli Foulard Daamid Naised

€8.37

Saadavus: On laos

m31688

Tasumine

Me võtame moneybookers, MoneyGram ja western union,Tingdeposiidileping .Saate neid kasutada soovite.

Laevandus Ja Käitlemise

Kõik kirje on tarnitud kaudu Hiina Postitus Teenus jooksul 2 tööpäeva jooksul, kui kogu summa on tasutud.Kui sa ei saa oma üksuste ajal, võtke ühendust meie esimene, me vaadata ja lahendada see teile varsti. .Me vastame teie e-posti 24 tunni jooksul tavaliselt.mõnikord on väike viivitus on tingitud nädalavahetusel või puhkuse ajal.Kui te ei pääse oma e-posti 48 tunni pärast,palun kontrollige oma rämpsposti või võtke meiega koos teiste e-posti aadress.

Kui teie soovite, kiire tarneaeg ,pls valida DHL/UPS/FEDEX /TNT poolt oma kauba eest.

Tagastamise Poliitika

Kogu müük on lõplik.Tõsised Ostjad ainult - palun ärge pakkumist või klõpsake nuppu "Osta Kohe" välja arvatud juhul, kui te olete, mille eesmärk on viia lõpule see.

30-päeva Garantii Vahetada defektne, korrast ära, ebaõige või osad-kadunud esemed.Palun teavitage meid ja lihtsalt tagastada toode koos kõigi nende osad ja tarvikud, mis on pakitud ja märgistatud "VAHETADA" 14 päeva jooksul alates kättesaamisest.

Kui vigane, korrast ära või osad-kadunud esemed ei ole enam kättesaadav, võib toetuse välja.

Tagasimaksed ei ole enamasti välja.Erilised olukorrad on uurida juhtumi puhul eraldi.

Enamikul juhtudel, Laevandus ja Käitlemise tasu ei tagastata.

Kõik tagastamise postikulud eest vastutab ostjad kõikides tingimustes.

Tagasiside

Me siiralt loodame, et saate meile anda hea hinnangu.Me püüame oma parima, et parandada meie toodete kvaliteeti ja teenust.Kui teil on mõni probleem,saab vestelda meiega,me ei lahenda probleeme, kuni olete satisfired meie toodete ja teenuste.Suur tänu !

Märksõnad:Armee Ringi Usa, 3tk Ring Crystal, Aasa Rätiku, Scaft Naiste Valge, Kass Sall, Talve Naine Sall Lv, Aasa Tyer, Kookospähkli-silk, Hobune Sall, Kass Sall Naine.

Muster Tüüp Loomade
Osakonna Nimetus Täiskasvanud
Materjal Polüester
Mudeli Number JW07
Sugu NAISED
Sallid Tüüp rõngas
värv Must Roosa Mündiroheline
Sallid Pikkus >175cm
Stiil Mood
Stiilid Kass
Toote Tüüp Pea-ja kaelarätikud
Brändi Nimi winfox
Suurus 70*180cm

Kirjutage arvutus!

Winfox Mood Aasa Snood Sall Naine Läikiv Roosa Hall Mereväe Foolium Kuld Metallik Kass Aasa Sall Wrap Salli Foulard Daamid Naised

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted