4X4 Tähed, Auto Kleebis Auto Ukse Pagasiruumi Asutuse Logo (Embleem Liimi Kleebise Jaoks Chevrolet Ford Jeep GMC Vigo Dmax Seiklus Muda

€3.63

Saadavus: On laos

m32287

4X4 Auto Kleebis Auto Ukse Pagasiruumi Asutuse Logo (Embleem Liimi Kleebise Jaoks Chevrolet Ford Land Rover Jeep GMC Vigo Dmax Seiklus Muda Kohaldamise auto : Universaalne sobib kõikidele autodele Juhis: 1.Tulevad koos tugeva kleeplindiga tagasi lihtne kinni ja maha koorida ei ole vaja puurida, hoida auto originaal välimust. 2.Palun kasutage pesuvahendeid, pinna puhastamiseks sihtala enne kinni see. 3.Stick seda ja hoiavad oma autot mitte pesta 48 tunni jooksul, et saavutada parim adhesiveness.

Esemed saadetakse 1-3 tööpäeva jooksul pärast täieliku makse on kinnitatud.Seal on mõningane viivitus, puhkus, nagu National Day, Hiina kevadpäev ja nii edasi, me püüame oma parima, et korraldada saadetise pärast puhkus lõpeb, loodan, et saate aru.

2. Tasuta Kohaletoimetamine kogu maailmas

a.E-pakettaknad, võtab tavaliselt aega 10-20 päeva sihtkoht

b.Hiina Posti Tähitud lennuposti, tavaliselt võtab aega umbes 16-35 päeva sihtriigi (See tuleb edasi lükata, kuna nädalavahetustel, pühade, kaug-ala, jne.)

c.Muud ärilised meetodeid, palun võtke meiega ühendust enne maksmist.

3. Seoses jälgimise info (kui otsustate laevandus meetodeid, mis on info jälgimine), siis palun klikkige www.17track.net sa viide.

4. Kui sa ikka ei saa oma, et 60 päeva jooksul (välja arvatud Brasiilia), palun võtke meiega ühendust esiteks, me kontrollime, ja probleem lahendada.Kõik sõnumid on vastas 24 tunni jooksul üldiselt, mõnikord me hilinemise eest nädalavahetusel või pühade ajal, kui te ei saa meie vastus 48 tunni pärast, palun kontrollige oma rämpsposti või võtke meiega ühendust e-posti.

5. Me ei vastuta mis tahes kohandatud tollimaksu või impordi maksu.

1. Sul on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva jooksul tagastada, kui olete saanud see.Kui teil on vallanud punkt üle 7 päeva, siis loetakse, et ta on kasutatud, me ei saa anda teile toetust või asendamine.Ei ole erandeid.Lähetamise kulud on jagatud nii müüja kui ka ostja poole.

2. Kõik tagastatud toode peab olema originaalpakendis ja sa pead andma meile tracking number, konkreetsed põhjused tagastamine ja tellimuse ID.

3. Me toetuse oma täieliku võitnud pakkumise summa saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakett, kus kõik komponendid ja tarvikud kaasas.Pärast nii ostja kui ka müüja tehing tühistada alates Moobo.ee või võite valida, kas vahetada.

4. Me kandma kõik laevaliini kulud, kui tooteid ei reklaamitud.

1. Teie rahuldav on meie ülim eesmärk ja teie tagasiside on sunnivad meid edasi minna.

2. Kui te täidate meie toodete ja teenuste, palun jäta meid 5-tärni tagasisidet.

3. Kui te olete tatt vastama meie toodete või teenuste kohta, võtke meiega kohe, enne kui nad annavad meile neutraalne või negatiivne, nii et meil saab rahuldavalt lahendada oma probleeme.

Märksõnad:4x4, Hilux Vigo, Jeep Nääkleja, Ford Focu, Hilux, Gmc Sierra, Embleemi Jeep, Isuzu D-max, Embleemi Ford, Kokkuleppel Peegel.

Kleebise Paigutus Ukseline & Talje joont
Pakend Ei Ole Pakendatud
Materjali Tüüp ABS
Mudel Totems
Kirje Pikkus 14cm
Disain Sõnad
Kaal Umbes 30g
Rakendus Auto Universaalne Sõiduk, Kõik Auto
Tüüp Liimi Kleebis
Funktsioon Auto Decor Tuning
Toote Laius 2.2cm
värv HÕBE
Brändi Nimi YANF
Suurus
Mudeli Nimetus 73317
Kirje Nimetus 4X4 Logo Kleebis
Komplekti Kuulub 1 tk * Auto Kleebis
Toote Tüüp Kleebised
Kategooria Kleebised
Tüüp Kleebis Auto Kere

Kirjutage arvutus!

4X4 Tähed, Auto Kleebis Auto Ukse Pagasiruumi Asutuse Logo (Embleem Liimi Kleebise Jaoks Chevrolet Ford Jeep GMC Vigo Dmax Seiklus Muda

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted