LED Paneel Valgusti Ruut/Ring Klaasist Paneeli Tuled, 6W 12W 18W Kõrge Heledus Lakke Süvistatavad Lambid Juhitava AC110V/220V LED

€5.36

Saadavus: On laos

m3271

LED Paneel Valgusti Ruut/Ring Klaasist Paneeli Tuled, 6W 12W 18W Kõrge Heledus Lakke Süvistatavad Lambid Juhitava AC110V/220V LED Märkus:

Kui kaal tellimus on üle 2KG, laevandus meetod võib uuendada Fedex, UPS või DHL Express.

Kui teil on vaja shipping uuendada tasuta, palun jätke meile sõnum järjekorras.

Kui ikka on vaja saata see Hiina Postitada Kirju, palun jätke meile sõnum järjekorras.

Omadused:

Kirje nimetus: Klaas LED Paneeli Valgus

Valguse värvus: Külm Valge/Soe Valge

Kuju: Ring/Ruut

Võimsus: 6W/12W/18W

Värv: KÜLM Valge (6000-6500K) Soe Valge(2700-3500K)

Pinge: D immable AC110v/220v (50-60Hz)

Energiasäästu võrreldes traditsiooniliste halogeen lambid!

Põrutuskindel ja niiskuskindlad, vibratsiooni ja korrosioonikindlus

Keskkonnasõbralik ja taaskasutatav

Kõik led laelambid tulevad koos led draiver

Rakendus:

Kaubandus kauplused, hotellid, näitusemaja, office ja muud kohad rõhuasetus Kodu Sisustamiseks valgustus.

Pakett sisaldab:

1tk*LED paneel valgusti, 1 tk*LED draiver

Maksmine policy: 1. Me nõustuda, T, T ja lääne,parim viis on otse online makse, saate ise valida.Kui soovid, et ka teised maksetingimused palun andke meile teada enne, kui teile selleks. 2. Täielik maksmine peab toimuma 7 päeva jooksul pärast tellimuse või tellimuse kehtetuks või tühistatud süsteemi. 3. Veenduge, et teil on täitnud kõik üksikasjalikku teavet, nagu kontaktisik, aadress, postiindeks ja telefoninumber täites oma ostja teavet.Laevandus poliitika: Märkus: DHL/UPS/FedEx Express tavaliselt võtab aega umbes 7-10 tööpäeva sihtkohta Ja see on umbes 10-15 tööpäeva, mille EMS või TNT.Hiina post Air Mail ja Hiina post Air Parcel kestab 20-25 päeva, et laev maailmas. 1. Saadame kauba jooksul 2business päeva jooksul pärast täieliku makse on kinnitatud.Kui makse ei ole kättesaadav, tellimuse suletakse automaatselt. 2. Ostjad ei vastuta kindlustus, probleeme ja kahju, mis on põhjustatud shipping service selliseid õnnetusi, hilinemise või muude probleemide puhul.Peale ostja peaks olema resonsible tahes maksu-ja ega tollimaksu tasuda nende riigi poolt.Tagastamise ja vahetamise kord: 1. Kõik kaup on kontrollitud enne saatmist, nii et kui sa ei ole rahul ostuga, võid vahetada punkte, üks nädal ja tuleb meiega ühendust võtta 24 tunni jooksul kätte teie ostu. 2. Laevandus ja käitlemise tasu ei tagastata ja klient peaks olema vastutav kõigi tasude tagastamise ja reshipping. 3.Kõik objektid peavad olema esialgse tingimused, sealhulgas kasti ja tarvikud.Inimese tehtud vead ei ole tagatud, nagu katki,kriimustatud ja nii edasi.KKK-1. Ostja varase kinnitus on kõrgelt hinnatud pärast esemed. 2. Kuna teie tagasiside on väga oluline meie ettevõtte arengut , me siiralt kutsume teid leaye positiivne tagasiside on rahul meie toodete ja teenuste.Seda saad lihtsalt võtta, siis 1 minut,kuid see 1 minut on äärmiselt oluline tähendus meile. 3. Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist mis tahes negatiivne või neutraalne feedack.Me ei tee teile, et lahendada kõiki probleeme Aitäh teile mõistmise eest!

Märksõnad:Cob Füto, 220v Led Paneel, Nanoleaf Tuled Paneelid, Lühter Geomeetria, Lamparas Techo, Led Paneel, ülemine Led, Plafonera Led ülemmäära, Led Kruvi, Tina Laelambid.

Toite Allikas AC
Päritolu CN(Päritolu)
Võimsus Taluvus 2%
Valgusvoo 500lm
Mudeli Number Panneau de verre LED
Toote Tüüp Paneeli Tuled
Brändi Nimi ajdsscl
Sertifitseerimine ce
Korpuse Materjal Klaas
Kasutamine Tööstus
On Hämardatav Jah
Garantii 3years
Omadused Ilus
Valgusallikas LED-Lambid
Pinge 85-265V
Valgusvihu Nurk(°) 180°

Kirjutage arvutus!

LED Paneel Valgusti Ruut/Ring Klaasist Paneeli Tuled, 6W 12W 18W Kõrge Heledus Lakke Süvistatavad Lambid Juhitava AC110V/220V LED

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted