Pluss suurus 2018 Uus Naiste Pikk Jakid Polsterdatud Puuvilla, Mantlid Talvine Kapuutsiga Soe Wadded Naiste Parkad Karusnaha Krae Ülerõivad D492

€26.68

Saadavus: On laos

m32786

Tere tulemast meie poodi.

Kallis ostja,Kui elate vene Föderatsiooni, palun jätke oma täielik nimi ja aadress (sealhulgas oma riigi ja linna kui paned järjekorras, muidu teie pakett on tagasi meile siis sa ei saa seda.Täname oma arusaamist.

Suurus Rind(cm) Talje(cm) Õlg(cm), Varrukas(cm) Puus(cm) Pikkus(cm) M, 93 40 62 100 L 98 41 63 101 XL 103 42 64 102 2XL 108 43 65 103 3XL 113 44 66 104 Märkus: 1 toll=2.54 cm 1. Värv Küsimus: Kuna arvuti ekraanid on kromaatilise aberratsiooni, eriti vahel CRT ekraani ja LCD ekraan, me ei saa gaarantee, mis värvi meie tooted on täpselt samad fotod sa õmblema. 2. Suurus Küsimus: Kuna käsitsi mõõtmine, palun lubage 1-2cm vahe.aitäh!

Märkus: pildid on võetud tegelikest toodetest.Aga kuna eri valguse ja ekraani seadistus.Väike värvi erinevus, võib-olla olemas.

1.Maailm, Sh sähviku.(Välja arvatud juhul, APO/FPO)

2.Enamik meie pakkumised on edendada vaba shipping (valitud riikide) poolt Hiina post.Palun võtke meiega ühendust enne, kui olete tellimuse, kui teil on vaja kaup kiiresti.Kui soovite, et saada punkt varem,siis võiksid valida Express(nagu EMS,DHL,Fedex ja nii edasi), kui tellida,kuid kaubaveo tasud maksab sinu kõrval, loodan, et sa aru said.

3.Kaubad on tarnitud kaudu Hiina post.Enamikus riikides on edukalt kohale toimetatud jooksul 20-60 tööpäeva kui normaalne,siis vahel vene Föderatsiooni ja Brasiilia võtab rohkem aega saabumist, pls ärge muretsege, et lihtsalt oodata paitently selle saabumist.siis, kui te ei saa paki pärast tarneaeg lubame, pls võtke meiega ühendust,me teeme oma parima, et sind aidata.

Aitäh, ur, et meie poodi, loodan, et sul on hea kogemus, have a nice day!!

Märksõnad:Mantel Karusnahk, Parka Talvel Naised, Välja Kasukas, Talvel Jakid Pikk Naiste Kudumid, Suur Naiste Parka, Jakk Naiste Parka, Suur Suurus, Naiste, Mantel, Parka, Faux Karusnaha Jope, Suur Kleit Suurus.

Kapuutsiga Jah
Riietus Pikkus pikk
Mudeli Number D492
Tüüp Kõrge Vöökoht
Teenetemärgi Taskud
Kanga Tüüp Broadcloth
Paksus STANDARD
Brändi Nimi lovepeapomelo
Varruka Pikkus(cm) Täielik
Täidis Puuvill
Muster Tüüp Tahke
Materjal Puuvill
Sulgemise Tüüp tõmblukk
Sugu NAISED
Stiil Office Daam
Kaal 1.2kg

Kirjutage arvutus!

Pluss suurus 2018 Uus Naiste Pikk Jakid Polsterdatud Puuvilla, Mantlid Talvine Kapuutsiga Soe Wadded Naiste Parkad Karusnaha Krae Ülerõivad D492

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted