Lootose Lille, Vinüül Seina Decal Mandala Lotus Kleebised Bohemian Magamistuba Decor Seina Kleebis Kodu Kaunistamiseks Elutoas Tapeet G86

€6.00

Saadavus: On laos

m34020

Luua ruumi oma kodus, kontoris või tõesti kusagil, mis esitleb oma isikupära meie odav, vastupidav, lihtne paigaldada, vinüül graafika!!!

Toote Mõõdud :

M: 42x42cm

L: 57x58cm

Kui teil on vaja muid suurus,siis võtke meiega ühendust

Meie vinüül kleebised...

1. Me kasutame ainult kõrge kvaliteediga, home decor vinüül.

2.Paigaldada Pindala: kleebised võib rakendada kõik siledad pinnad, näiteks Seinad, Aknad, Uksed, Kapid, Plast, Metall, Plaadid, Lauad ja .jne., väga lihtne kohaldada nr šabloonid või käsi maali! (Rakendades kleebised kohta tekstuuriga seinad on natuke keerulisem)

3.Kleebised on kergesti eemaldatavad, kuid mida ei saa korduvkasutada/asendada; saate eemaldada vinüül kahjustamata pinna või teha seda määrdunud.

4.Oleme välja lõigatud ainult üks tahke tooni värvi vinüül, teist värvi sees on värv oma seinale või pinna, kui soovite rakendada seda.

5.Värve võib olla veidi erinev sõltuvalt oma ARVUTI seadeid.

Suurus decal võib olla natuke suurem, et näidata teile kõik üksikasjad

Märksõnad:Bohemian Home Decor Roheline, Lille Kleebis Sein, Zen, Chevron Nool Seina Decor Elutoad, Matt Bohemian Home Decor, Bohemian Home Decor Kunst, Metallist Lill Wall Decor Elutoad, Võltsitud Tehase Seina Decor Elutoad, Decor Mandala, Lille Seina Decal Elutuba.

Brändi Nimi AIBOLI
Teema muster
Mudeli Number g86
Materjal PVC
Stsenaariumid SEINA
Spetsifikatsioon Single-piece Package
Stiil Classic
muster Lennuk Seina Kleebis
Liigitus Korrus Kleebised

Kirjutage arvutus!

Lootose Lille, Vinüül Seina Decal Mandala Lotus Kleebised Bohemian Magamistuba Decor Seina Kleebis Kodu Kaunistamiseks Elutoas Tapeet G86

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted