Kodu Kaunistamiseks Katoliku Statue Kristuse Stseen Jõulud Püha Perekonna Jeesus Kristus, Maarja, Joosep Figuriin Usuliste Zayton Kid Kingitus

€23.95

Saadavus: On laos

m34125

Ostmine vihjeid:

Meil on varud ladudes Hispaanias ja Belgias.Saate valida, hispaania ja Belgia laod tarne.Me oleme juba tasunud maksud kõik tooted on need kaks laod, ning teil pole vaja, et maksta rohkem makse.Ei ole täiendavat tulumaksu pakkide saatmine ELI riikide vahel.Paketid saadetakse Hiinast, hind deklareerida tollile ei hinda sa ostsid, see on kõik väiksem.Kõik tooted meie poes on alla 22 Eurot.

Allahindlus teave

1. Meie pood on sageli kuponge ja kasulikke koodid. 2. Muutunud meie fännid ja järgige meile, nii et seal on täiendavad fänn allahindlusi. 3. Kui sa osta oma sõpradega, palun võtke meiega ühendust, anname teile rühm hinna link kaupade, seal on rohkem allahindlusi.Palun võtke meiega ühendust kiriku ostud.

Omadused:

✡ Kaunistada oma kodu jaoks pühad meie olemus kristuse seatud ✡ Te võite panna see kamin kaunistada oma tuba ✡ Komplekt sisaldab kaks osa(nad on kombineeritud):puit-nagu vaik taust(koos LED-Valgus)ja Cartoon Maarja ja Joosep, beebi Jeesus ✡ Akuga:Kasutab 2 aaa patareid (ei kuulu komplekti) ✡ Lihtsustatud postimüügi-ja pakendamine + kinkekaart + Meie peen brändi kaart (PVC materjal, mida saab kasutada järjehoidjana)

Toote Mõõtmed:

14.4*10.6*21cm (5,5 x 4 x 8.25 in)

Kirjeldus:

Zayton puhkus tooted on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest.Ütle lugu oma teenetemärgid see puhkus koos need väga detailse tooteid.Suurepärane lisaks mis tahes ruumi ja lisab rõõmu oma kodus, puhkuse ajal.

Kohaletoimetamine ja tagastamine:

1. Me üldiselt jätkata tellimused 24 tunni jooksul, kui makse on laekunud. 2. Hiina post tavaline väike pakett plus ja Hiina posti tähitud lennupostiga võtab hinnanguliselt 15-60 päeva. 3. Soovitatav saadetiste: Moobo.ee standard shipping--stabiilsem,ohutum,kiirem.

Tagasiside:

1. Palun jäta 5-tärni tagasisidet, kui olete rahul meie toodete ja teenuste, me hindame seda (Punkt Kirjeldatud tärni 5 -, Side 5 tärni, tarneaeg 5-tähte). 2. Kui tooted teile on saabunud oli vigastatud või valesti stiile, palun ärge jätke ühtegi negatiivset tagasisidet esimene, palun, palun võta meiega ühendust,me tegeleme sellega ja töötada välja parimad lahendused, Teie rahulolu on meie motivatsioon paremini teha.

Märksõnad:Pipar Shaker, Tina Kujukeste, Kristuse Rist, Sculptur, Drrsses Lapsed, Christian Ripats, Lihavõtted Teenetemärgi, Füüsika, Home Decor, Kingitus Wed.

Kasutamine Kodu kaunistamiseks&Sünnipäeva kingitus&jõulukingiks
Brändi Nimi Zayton
Kohaldatav Ruum Salong&kamin
Kohaldatava Stsenaarium õnnistus
KULTUUR Katoliku
Stiil Religioosne
Päritolu CN(Päritolu)
Materjal Vaik
Välimus Kristuse Stseen
Funktsioon LED Light
On Nutikas Seade No
festival Jõulud
Kaunistus tüüp Kodu Kaunistamine
Teema Jeesuse sünd
Kohaldatava objekt Sõber&pere

Kirjutage arvutus!

Kodu Kaunistamiseks Katoliku Statue Kristuse Stseen Jõulud Püha Perekonna Jeesus Kristus, Maarja, Joosep Figuriin Usuliste Zayton Kid Kingitus

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted