Terasest Masti Mount Bracket paigaldusavaga hoop jaoks Hikvision AHD IP Kaamerad CCTV Turvalisus Kaamera Järelevalve-Video Tarvikud

€48.16

Saadavus: On laos

m3612

Materjal: Teras värv: Valge Pind: pind maali Mõõtmed: 250mm (L) x 150 mm (W) x 55mm (H) Ava suurus: vaata pilti andmed Paksus: 1.65 mm Paigaldamise meetod: masti horisontaalne, vertikaalne pole, fikseeritud masti paigaldus

Umbes Maksmine:

Maksmine alates Moobo.ee nõus Tingdeposiidileping/ krediitkaarti/ / Raha Booker !nagu Visa,WebMoney (edaspidi WM), TT rahaülekanded, Paypal, Western Union, Qiwi rahakott, Brasiilia Boleto ja nii edasi.

Umbes Shippment:

1 Me laeva Alixpress on AINULT registreeritud aadress.

2 Me korraldame kaupade eest sa vahemikus 1 kuni 3 tööpäeva jooksul nomally.Palun kontrollige jälgimise teavet veebilehel: www.17track.net.Please pange tähele, et see võtab 2 kuni 5 päeva enne jälgimine teabega saab vaadata online.

3 laevaliini kulud ei sisalda impordimaksud,ja ostjad vastutavad tolli.

Me ei vastuta teie impordi maksud/tollimaksud või muud tolli tasud.

4 Me ei garanteeri kohaletoimetamist kõik rahvusvaheliste vedude erinevuste tõttu tolli-ja arveldus

5 DHL kiire kohaletoimetamine,kui oma postiindeks/linn on kõrvalises PIIRKONNAS välja DHL tarneaeg valikut,võtame teiega ühendust, et maksta ekstra SERVERI TASU(35USD), vastasel juhul meil on õigus valida muu samalaadse tarne moel, nagu EMS.

Umbes Tagasi/Raha Tagastamine:

1 Palun võtke meiega ühendust kui teil on mõni probleem või on vaja mingit abi, teie tellimuse,Me oleme õnnelikud, et teenusele teil 7/24 aeg,tänu.

2 pakume 12 kuu tootja garantii peamiste toote remondi-ja tech toetab, välja arvatud tarvikud.

Kui olete saanud toode, millel on probleeme, palun pakkuda fotosid või lühikesed videod tõestuseks jooksul 3days,siis me võiks kanda $10 tagasi laevaliini kulud, Pärast 3 päeva jooksul pärast receiption, sa kandma üks viis laevaliini kulud, saates meile, mis me kandma laevaliini kulud saadan sulle tagasi.Ühe kuu jooksul pärast receiption, kaks viis merevedude kulusid(sealhulgas transpordi maksumus Hiinast teie aadressile) on mõlemad sisse.

Kõik tagasi-kaup PEAB OLEMA originaalpakendis, ilma murtud eest edasi müüa, kui see on katki tänu oma tagasi, meil on õigus küsida hüvitist.Tagastamise kulud tasub ostja.

Täielikku tagastamist, palun saatke täispakett tagasi(sealhulgas kõik tarvikud);

Remont või asendamine, palun saata ainult toote ilma tarvikuteta.Igal juhul palun veenduge, et maatüki ning pakkimine.

3. Kui kaubad on kahjustatud, kadunud, kui nad on tagasi,ostja vastutab sellise kahju eest,ja me ei anna ostja täies ulatuses tagasi.

4 Me ei hüvita laevandus tasu keelduda saadetiste

5 Palun ärge avage vaidlus enne mis tahes teatise, kui olete rahul meie toodete või teenuste pakkuja, et on mingit abi teile ja meile, me lahendame teie probleemi ASAP pärast saada oma nõuda, palun lahkelt mõista, tänan teid väga!

Umbes Tagasiside:

1 Teie rahulolu on meie suurim mugavus, me oleme alati ootame teenindavad teid!

2 Oma kommentaar ja ettepanek on üsna oluline, et meie poes.Palun võta minut aega, et jäta 5 tähte positiivset tagasisidet üksikasjalikud Müüa Reiting on 5.

Kõik 5 tähte positiivne tagasiside/kommentaare ostjad võivad nautida veel 3 kuud garantii ja prioriteet teenus.

3 Palun ärge visake 1-3 tähte halb tagasiside/kommentaare simplely.See on MÕTTETU, et lahendada teie probleemi .

Kui te ei ole rahul meie tooted, siis annab meile võimaluse, me püüame oma parima, teie jaoks.Täname palun mõista eelnevalt

Märksõnad:Kaamera Secur, Kaamera Ip Hikvision, Kaamera Reolink, Alkoholi Lamp, Mikro Toru, Hikvision Rahvusvahelise Uksekell, Hikvision Door Intercom Ip, Nvr, Motoriseeritud Cctv Kaamera Mount, Kaamera Owlcat.

Mudeli Number Masti-210
Päritolu CN(Päritolu)
Brändi Nimi owlcat

Kirjutage arvutus!

Terasest Masti Mount Bracket paigaldusavaga hoop jaoks Hikvision AHD IP Kaamerad CCTV Turvalisus Kaamera Järelevalve-Video Tarvikud

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted