500M Seeria Super Tugev Fly Fishing Line Põimitud Nylon Monofilament Kalapüük/Jõe Joon Ilma Plastikust Kasti Pakett

€2.81

Saadavus: On laos

m37100

Omadused:

1 See tamiil on valmistatud kõrge kaal nailon kiust liin, mida toodetakse kõrge kvaliteedi standardite kohta.See on tugev tõmmates jõu ja ei ole lihtne murda.

2 See tamiil on suure tihedusega ja on valmistatud kõrge kaal nailon kiust.Kalapüügi string mahutab kuni pingeline võimaldavad teil lihtsalt seo rohkem tahke sõlm.

3 See tamiil kasutab suure tihedusega segamine, koos tugeva jõu, et kalapüügi protsess, ei pea enam muretsema purunemine.

4 selline tamiil on srtong ja paindlik, pärast erilist tugevdamine ravi, võib kergesti lõigata vee muru, on super kulumiskindlus, tõhus eemaldamine takistused vee.

5 Pärast erirežiimi, pinna tamiil on paranenud, tiheduse ja tugevusega tamiil on suurenenud, ja pindpinevus vesi on vähendatud, nii et tamiil on rahutu absorbeerida vett ja saab vette kiiresti, vähem hõõrdumist.

6 Pärast erilist ravi, et tamiil ei ole mitte ainult tugev tõmmates jõud, pind on sile ja kulumiskindel, mistõttu on see liin isegi pärast pikka aega vette, see ei ole lihtne siduda, soodustab kalapüügi arendamine.

Tehnilised andmed:

Materjal:Nailon

Asukoht:Ookeani Paadis, Kalapüük,Järv,Jõgi,Veehoidla Tiik,Oja

Meetrit/Pikkus:500M

Teema:Sport

Spordi Tüüp:Kalapüük

Suurus:10x10x5cm

Skaalaga või Mitte:Ei

Tüüp:Juhtliini

Komplekti kuulub:

1x 500m nailon tamiil

Märksõnad:Fly Fishing Read, Lohistage Kinnitusseadmete, Fg, 500m Nailon, Kalad Fly Line, Fluorosüsivesinikel Peche, Vee Fly Fishing Line, Kalad Fluorosüsivesinikel Line, Euro Fly Fishing Line, Kalad Snakehead.

Skaalaga või Mitte No
Kuju Tase
Ujuvus Iseloomulik Valamu Line
Meetrit 500m
Mudeli Number 1x 500m nailon tamiil
Koos Joonlaua või Mitte No
Positsioon oja
Materjal Nailon
Päritolu CN(Päritolu)

Kirjutage arvutus!

500M Seeria Super Tugev Fly Fishing Line Põimitud Nylon Monofilament Kalapüük/Jõe Joon Ilma Plastikust Kasti Pakett

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted