10 Head Roosa Siidist Nelgi Tehislilled Pruudikimp Kodu Pulm Teenetemärgi Diy Crafts Silk Nelgi Võltsitud Lilled

€2.81

Saadavus: On laos

m38128

5/10 Tk Näputöö Vaasid tehislilled Nelgi pruudikimp Pulm Kodu Kaunistamiseks Pool Odavad Võlts Lilled

Lille nimi: Nelgi Kaal: 41 grammi, Pikkus: 26cm Rod pikkus: 21cm Lille läbimõõt: 8.5 cm Materjal: Siid Värv: nagu näha Soovitus: Ostjate Hiina Posti tähitud posti ei saa küsida logistika teavet.Kui ost on suur, palun kasutage turvalisem logistika meetod registreeri!Sobib: perele, söögilaud, pulmad, bankett, laud, nõupidamisteruum teenetemärgi rakendusvõimaluste: kontor, vaba aeg, magamistuba, elutuba, diivanilaud, aknalaual, rõdul jne.Kasutamine: Sünnipäeva lill, kohaletoimetamine, pidu lill, kohaletoimetamine, armastus lill, lill kokkulepe, kaastunnet lill, puhkus lill, pulmad, pidu, esmaspäev, Jõulud, sõbrapäev, Thanksgiving, Uus Aasta, kodu kaunistamiseks emadepäev, Thanksgiving Päev, Sünnipäev, Puhkus Pakkimine õpe: 5/10pc

1. Kuna iga haru on liiga pikk, me painutada see pakendite jaoks.Pärast toote, palun ajage seda!Ei mõjuta välimus!Võib-olla väike lill oli kadunud, nii et ma liideti filiaal.See on see!Palun lugege ja mõelge hoolikalt läbi, enne ostu. 2. Lilled on deformeerunud pärast pikka aega, transport.Ärge muretsege, saate auru neid või panna neid päikese või panna neid käsitsi, et taastada oma algse kuju. 3. Kuna ekraan või tuli, et toode on väike värvi erinevus, kui te meeles, palun osta ettevaatusega. 4.Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage veidi mõõtmete viga. 5.Kui on mingeid erilisi nõudeid (värv/suurus), palun jätke teade maksekorralduste tegemisel makse.

Märksõnad:Roosa Kodulehekülg, Artifici Lill, Pruudi Poole, Tase Roosa Tarvikud, Pruudi Kimp, Angel Pärg, Kunstlik Roosa Flowera, Tull Teenetemärgi Pruut, Kimp, Lilled Kunstlik Silk.

Custom made Jah
Nimi nelgi kimp
Sündmus Pulmad
Kohaldatava stseen Pulmad ja kõik lill teenetemärgi kodu kaunistamiseks
Lille Stiil Lille Kimp
Märksõnad Võilill kimp/kodu kaunistamiseks
Tüüp Nelgi
Stiil Lill
Kasutab Emadepäev, Thanksgiving Päev, Sünnipäev, Puhkus
Lille Läbimõõt 8.5 cm
Kasutamine Vaas sisustus/Kodu kaunistamiseks/Kontori kaunistamiseks/Pulm teenetemärgi
Arv, Tk 5/10tk
Materjal SILK
tingimus 100% Täiesti Uus
Liigitus Tehislilled
Kaal 41g
Pikkus 26cm
Varda Pikkus 21cm
Mudeli Number STO074

Kirjutage arvutus!

10 Head Roosa Siidist Nelgi Tehislilled Pruudikimp Kodu Pulm Teenetemärgi Diy Crafts Silk Nelgi Võltsitud Lilled

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted