Näiteks Huawei P40 juhul katta Huwei P40 Pro Lite põrutuskindel tagakaas riie coque capas MOFi originaal pehmest silikoonist luksus juhtudel

€7.28

Saadavus: On laos

m39085

Peen Kaitse ja Elegantne Mood

Ühilduva telefoni mudeleid:Näiteks Huawei P40/ P40 Pro/ P40 lite [Tugev ja Vastupidav] Anti-knock, scratch-vastupidavad, mitte-libisemine,kauakestev,ei ole kunagi kaotanud värvi. [Kriimustada-Vaba] Pehmest silikoonist serv sobib telefoni keha tihedalt, tulemuslikult vähendab kokkupõrke löökide ja kriimustuste eest.Ja kõva TPÜ vooder sees juhul hoiab telefoni puutumata. [Moedisain] Ilus ja luksus,applicating äri,sport,meelelahutus jne.Keskkonnaalaste materjalide ja eriline disain teevad jahutus kiiresti võimaldavad teil nautida mängu. [Ekraani,Bottons ja Objektiivi Kaitse] Soft TPU serv katab nupud telefoni, et vältida tolmu ja kriimustuste ja suurendada eluiga nupud.Ja asi on kõrgendatud ääred ümber, läätse ja ekraani kaitsmiseks kriimustuste eest. [Lihtsat ja Praktilist] Lihtne paigaldada ja eemaldada.Täpse augu asukohta.Nupud -, kõne -, laadimine,kõrvaklapid, mis võimaldavad operatsiooni ilma takistusteta.Pestav riie juhul hoiab välimus puhas.

.

UMBES MOFI

Alates 2008. aastast, Mofi on olnud juhtiv kaubamärk nutikas telefon tooted, tarvikud,provids iseloomulikud jooned tipptasemel tarbija tehnoloogiat täiustades ülim segu vormi ja funktsiooni.See pood kuulub Mofi ettevõte, müüa kõigi Mofi originaalsus tooted Moobo.ee

MÄRKUS

Palun maksa palju tähelepanu oma saateaadress ja toote teavet teie tellimuse.Täielik aadress, nimi,parema linna ja parema postiindeks on väga vajalik edukalt tarne.Täname koostöö.

PAKETT

Me veenduge, et tooted on täielikult kaitstud, kohaletoimetamine, kui paketi,ja me teeme oma parima, et vältida kahju transport.

VEDU

Me garanteerime, et saata välja 48 tunni jooksul pärast makse kinnitamist.Kui me ei saa saada läbi aja, sest erilist olukorda,siis me võtame teiega ühendust niipea kui võimalik ning jälgivad hoolikalt, et saata välja oma tellimuse kiiresti.

TOETUSE/TAGASI

Kui toote(d), mida saada oli defektne, või muud probleemid meie vastutusel,palun võtke meiega ühendust, et saada pilte,tagastame täielikult.Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.

TAGASISIDE

Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Kui olete rahul meie toodete ja teenuste,palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tärni läbi.Ootame teid üles laadida kena pildid, tooted, tagasiside,jaga sõpradega üle maailma.Kui te ei ole rahul tootega,siis palun võtke meiega ühendust aega,ja saada sõnum esiteks, enne kui jätate negatiivse tagasiside või avada mis tahes vaidlus Moobo.ee.Teeme oma parima, et lahendada probleem, et teie rahulolu.

Märksõnad:Juhul, Huawei, P40 Pro, Huawei P40 Pro Kate Kangast, Huawei P40 Pro, Huawei P40 Pro Juhul Vag, Kate P40, Kangas P40 Pro Juhul, Juhul Huawei Lite P40, Huawei P40 Lite Juhul Ant, Juhul Huavei P40 Lite.

Omadused põrutuskindel riie tagakaas
Tüüp Pool-pakitud Juhul
Disain Matt
Päritolu CN(Päritolu)
Brändi Nimi Mofi
Ühilduva Brändi Huawei
Funktsioon Mustuse-ja vastupidav

Kirjutage arvutus!

Näiteks Huawei P40 juhul katta Huwei P40 Pro Lite põrutuskindel tagakaas riie coque capas MOFi originaal pehmest silikoonist luksus juhtudel

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted