Alt (Laadimise Dock + Mikrofon + Kõlar Ringer Buzzer) Moodul LG G5 H840 H850 F700S F700L LS992 VS987

€7.11

Saadavus: On laos

m39873

Märkus: Palun andke meile oma nutitelefoni mudel ja versioon kui teil teha tellimuse.Siis saame saata kõige sobivam oma nutitelefoni.

Meil on ka muud mudeli, sul võib olla pilk kaudu: https://Moobo.ee/store/product/Charging-Dock-Microphone-Speaker-Ringer-Buzzer-Module-for-LG-G5-H820-H858/433150_32960873181.html

1. Kõrge kvaliteet Põhjas (Laadimise Dock + Mikrofon + Kõlar Ringer Buzzer) Moodul LG G5 H840 H850 F700S F700K F700L LS992 VS987.

2. See osa on kasutatud asendada oma rikutud või teostamatu üks.

3. Iga ese on kontrollitud ja heas enne shipping.

4. Käitise iga uue osa peaks olema tehtud asjatundja.Me ei ole vastutav tekitatud kahju eest paigaldamise ajal.

Üldine Tüüpi Kõlar Ringer Buzzer

1. Hiina Post Tavaline Väike Pakett Plus, vaba shipping, saab ainult jälgida Hiinas, kuid ei ole täpsustatud jälgimine teabega teie riigis. 2. Kui tähtaeg saab otsa ja sa ikka ei saa oma paki,palun võtke meiega ühendust ja me laiendada tarneaeg 10-25 päeva.Kui sa ikka ei saa oma paki 10 päeva jooksul, maksame. 3. Kui soovite registreeritud laevandus meetod, valige palun Moobo.ee Standard Shipping või Hiina Post Air Mail.

1. Me ei vastuta viivituste eest, mille tolli -, impordi tollimaksud, maksud või muud tolli tasud. 2. Palun esitage tõendid video 5 päeva jooksul pärast seda, kui olete selle vastu, kui seal on kvaliteediga probleeme, probleeme lahendatakse koos tagastamise või väljavahetamist. 3. Palun teavitage meid jooksul 2 päeva pärast saada vale toote.Pakume soodustust, asendamist või raha tagastamist pärast kinnitamist. 4. Pakume tasuta hooldust 6 kuu jooksul. 5. Edendamine tooted ainult pakkumise asendamine ja hooldusteenused; toetust ei ole lubatud (välja arvatud vale toodete kättesaamist.)

1. Kui olete rahul meie toodete ja teenuste, teie Positiivne Tagasiside on teretulnud. 2. Kui mingil põhjusel te ei ole oma ostuga rahul, võtke meiega palun ühendust enne lahkumist mis tahes negatiivne või neutraalne tagasiside, me püüame oma parima, et sind aidata. 2. Me töötame teiega, kuni olete tulemusega rahul.Me usume, et sõbralik suhtlemine võib lahendada kõik probleemid.

1. Kõige toodete suhtes kohaldatakse imporditollimakse e.g.USA-s) või muud lõivud ja muud tasud, sealhulgas väärtus-added tax (VAT) või muud maksud.Kui need on kohaldatavad, nad tuleb tasuda, ja kindlaks määrata, kui saadetis on töödeldud kohaldatavate tolli-ameti teie riigis.Palun kontrollige oma riigi impordi-poliitika aru saada ja kontrollida kohaldatavust ja oma vastutus selliste kohustuste või maksud tooted, mida osta. 2. Kõik kohaldatavad tollimaksud ja muud maksud, kui tahes, ei sisaldu ostuhind oma korralduse või tehingu.Kui neid kohaldatakse ja maksustatakse, siis nad on oma (ja mitte meie või toote tootja või tarnija) ainuke ja eksklusiivne vastutus ja makstakse teie poolt otse teie valitsus või kullerfirma, kui tooted on tarnitud. 3. Makset eespool nimetatud tollimaksud, lõivud ja maksud ei ole meie (või toote tootja või tarnija) vastutus. 4. Me ei vastuta mis tahes shipping või tolli viivitus, kuna see on väljaspool meie kontrolli.

Märksõnad:Lg G5 Se, Summeri, Kebidumei Stereo, Lg G5 H840, G5 Lg, Soundsystem, Arduino Buzzer, Mudel Lg G5, Tera Jaoks Ping Pong, Dh Tera.

Päritolu CN(Päritolu)
Disain BAAR
Sertifitseerimine PUUDUB
Mudeli Number LG jaoks
Brändi Nimi haweel
Ühilduva Brändi LG

Kirjutage arvutus!

Alt (Laadimise Dock + Mikrofon + Kõlar Ringer Buzzer) Moodul LG G5 H840 H850 F700S F700L LS992 VS987

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted