Originaal Dell Saal 8 Pro 5830 Emaplaadi 32G 64G

€37.70

Saadavus: On laos

m40705

Kõik tooted on testitud ja töötavad ideaalselt

Toote Pilt

Emaplaadi test funktsioon kord:

1. Vaadata välimus, nagu turps, tolmu -, tina-jootmise või muud musta märgi pardal.

2. Kontrollige, kas puudumist elektroonilise isolatsioon kummeeritud paber.

3. Kontrollige, kas puudub kanalisatsioon, rooste, mädanik, soojuse kaotamine šassii.

4. Vaadata sise-ja väline ühenduspesa LCD-ekraan , Kaks mälu, DVD juht, Võrgu ühendust, Kõne -, Hiire -, Klaviatuuri -, Ketas, USB, SD pesa, PC, 3.3 V COMID aku, Aku, kas täis-ja tühjakslaadimise, Täielik töötab 3D, Taaskäivitage süsteem on vähemalt kaks korda.

Pakend:

Selleks, et olla pakitud Kirja, antistaatilised kotid, pakitud mull kott, selles karbis;

LAEVANDUS

1.EMS,UPS,Fedex,DHL : Shipping piiramine kodulehel avaldatud ajal ülimuslikud.

2.Postitus Shipping : transport aeg on pikk,kui teil on vaja kaup kiiresti ,palun ärge valige see.Ja need kättetoimetamise, ei pruugi jälgida ja võib põhjustada viivitusi või kadunud pakke.

3.Kui teil on Venemaalt,siis Palun vali EMS ja Hiina Post Air Mail.Sest muud Express ilmselt tagastatakse Tolli.Oluline on sa peaksid ütlema mulle oma täielik nimi , Detailne Aadressi,aitäh .

4.Kui teil on Brasiiliast,palun ütle mulle CPF või CNPJ,ilma selleta,et kaup tagastatakse Tolli poolt.

5.Palun kontrollige kvaliteet ja seisund kaup eriti LCD LED glass ekraan enne teha allkiri Hingamisteede Arve.Kui kaup on katki transportimisel, palun teavitage sellest kohalikku kuller hüvitist.

6.Märkus: postikulud näidanud, sisaldavad kütuse lisatasu.Impordi tollimaksudest, maksudest ja muudest tolliga seotud tasudest, ei arvestata.Ostjad kandma kõik vastutavad kõigi ekstra tasud (kui need on olemas).

GARANTII

1.Me pakume 30 päeva garantii, meie tooted .Pärast seda, kui olete kauba kättesaamise palun testi korraga, kui on probleeme võtke meiega ühendust ja tagasi meile 14 päeva jooksul oma kulul 14 päeva pärast me ei paku täieliku toetuse .

2.Me oleme vastutavad vahetada ja saada teise teile Air Parcel või DHL.kuid me võime laeva teise pärast saame ühe saadate tagasi .

3. Kui teil on vaja laeva lasti tagasi ja küsida toetuse (kaupu töö, kuid sa tahad saada tagasi), siis me võime lihtsalt hüvitame teile lasti , ei saa toetuse laevandus tasu, palun aru !

TAGASISIDE

1.Teie rahulolu on meie eesmärk.Kui olete rahul meie toodete ja teenuste, me siiralt loodan, et sa ei jäta meile positiivset tagasisidet, kõik 5 tähte , mis on väga oluline kasv meie väike ettevõte ,aitäh !

2. Kui te ei ole rahul, palun võtke meiega ühendust Ali - enne Sõnumi jätta neutraalne või negatiivne tagasiside ,Me usume, et iga probleemi saab lahendada, avatud ja sõbralik vestlus.

3. Kaupu saab tagastada, vahetada jooksul 7-14 päeva.

4.Puudusega objektid tuleb esitada 7 päeva jooksul pärast taotluse saamist esemed.

5.Defektne, punkt tuleb tagastada jooksul 7-14 päeva alates teile teie tellimuse kätte saanud.

6.Ei nõustu, et miss tagasi, ja raha ei tagastata lubatud.

7.Tagastatud tooted peavad olema samas seisundis, nagu sai.

8.Laevandus/Käitlemine/Kindlustus kulusid ei kuulu tagastamisele.

Palun täitke RMA vorm tahes objektid.

TEADE

1. me nõustuda ka paypal makse .kui teil on vaja , pls võtke meiega ühendust ja ma räägin teile oma paypal konto , või näed seda poe kodulehekülg .

2. Kui sa selle eest maksma, veenduge, et anda meile õige üksikasjad, nagu vastuvõtja nimi, aadress, postiindeks, linna nimi, telefoninumber , aitäh!

3. Meie bussiness aeg on 9:00 am -20:00 pm, esmaspäevast reedeni,Pekingis aega , ma vastuse sul 24 tunni jooksul ( välistada, nädalavahetustel ja pühade ajal ) , palun oodake kannatlikult, tänan sind nii palju !

4. Enne kui me seda saada , me katse see uuesti, et meie klient on saada tööd täiuslik üks

Märksõnad:Film Dell Saal 8 Pro, G3 I7, Dell Sülearvuti, 4 Tolline Lcd -, Dell Saal, Osta Dell Saal 8 Pro, Dell Saal 11 Pro Kaabel, Klaviatuur Thinkpad T480, EMC, Dell Saal 11 Pro Lcd Ekraan.

Sertifitseerimine PUUDUB
Pakett Jah
Brändi Nimi ASDFGHJK
Tüüp Dada Kaabel Üleandmine
Tooted Staatus Laos
Mudeli Number 5830
Päritolu CN(Päritolu)

Kirjutage arvutus!

Originaal Dell Saal 8 Pro 5830 Emaplaadi 32G 64G

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted