110V/220V 20L Elektrilised ULV Fogger Ultra Võimsuse Pihusti Mosquito Killer Desinfitseerimine Masin Insektitsiid Pihusti Võitluses Uimastitega

€83.78

Saadavus: On laos

m40910

Komplekti Kuulub:

1 X Elektriline ULV Prits

Tehnilised andmed:

Pinge: AC 220V/110V

Paagi maht: 20L

Spray Kaugus: 7-11M

Max võimsus: 2600W

Kasutades Ulatus:

1. Hotell, kaubanduskeskused, restoranid, pere ja suitsutamine& Steriliseerimine

2. Haiglad, koolid, teatrid ja muud avalikud kohad, desinfitseerimine;

3. Autod, rongid

Ettevaatusabinõud:

1. See pihusti ei ole lubatud spray või täitke tuleohtlikke, plahvatusohtlikke, väga söövitavad ained, nagu alkohol, bensiin, benseeni ja kõrge kontsentratsioon desinfitseeriva (desinfitseerimisvahendi tuleb lahjendada enne kasutamist).

2. Palun ärge kasutage pihusti tihedalt suletud ruumis.Uksi ja aknaid saab sulgeda pärast pritsimist suurendada kohaldamise mõju ja kaitsta inimeste tervist.

3. Keelatud on puhastada pihusti koos Tianna vett või bensiini.Kui puhastamine väljast masin koos vee või teiste neutraalsete puhastusvahenditega, tuleb hoolitseda selle eest, et mitte panna vee või neutraalse puhastusainega mootorisse mantel.

4, pärast iga kasutamist, kasutamata vedelik tuleb välja valanud, pöörama tähelepanu mitte reostada keskkonda.Lisaks, meditsiin lahter on täidetud veega, ja spray on alustatud umbes 0,5-1 minutit, et puhas masin torud, et vältida vedelik corroding masin, ja suurendada eluiga masin.See on väga oluline ja vajalik.

5. Keelatud on paigutada kõrge temperatuuriga keskkonnas või päikese all pikka aega, et mitte olla röstitud deformeeruda, sulata või crack.

6. Keelatud on tõmmake toitejuhe tõmba maha kork ja lõigata ära võimu.Kasutage kummi seisukoht pistik tõmmake pistikust käsitsi.

Märkused:

1. Palun vaadake mõõtmine.Väike mõõtmise viga on lubatud tavaline vahemik.

2. Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.

/ Umbes service / - õigeaegne Kohaletoimetamine Täies ulatuses tagasi, kui toode ei ole saadud garanteeritud tarneaeg Enam Kaitse 15 päeva rohkem kaitse pärast tellimuse lõpetamist Tagastab Ekstra Tagasta toode,vaid ainult neid, heas seisukorras Tagatud Kvaliteet Garanteeritud Kvaliteediga või Täies ulatuses tagasi

Kui teil on mingeid probleeme meie kaubad või teenused, palun võtke meiega ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside.Teeme oma parima, et lahendada mis tahes probleemi ja tagada teile parim klienditeenindus.

Märksõnad:Prits Ulv, Juhtmeta Ulv, Ulv Pihusti, õhu Kuivati Masin, Fogger Machin, Toidu Pulverizer Masin, Täiturseadme Masin, Desinfitseerige Prits, 1 Sätestatud Elektri-nail Drill Masin, Fogger.

Pihusti Tüüp Seljakott
Tüüp Pihustid
Brändi Nimi Meigar

Kirjutage arvutus!

110V/220V 20L Elektrilised ULV Fogger Ultra Võimsuse Pihusti Mosquito Killer Desinfitseerimine Masin Insektitsiid Pihusti Võitluses Uimastitega

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted