City Street View BBQ Restoran Mudel ehitusplokid Klassikaline Arhitektuur Kes Tellised Haridus Mänguasjad Lastele Kingitus

€60.40

Saadavus: On laos

m40956

Kirjeldus:

Vanuses: Üle 6+ Plokkide arvu: 1922 tk Materjal: Kõrge kvaliteediga ABS Plastikust Seisukord: 100% Uus ja varu Funktsioon: Arendada kujutlusvõimet ja suunavad innovatsiooni

Pakend: Ilma Originaal Box

See toode ei ole kaasas Originaal Karp, Palun ärge muretsege, me pack see ka, et päästa oma laevandus tasu, Ja kui sul on vaja originaal kast, võtke ühendust meie klienditeenindusega lisada laevandus tasu, tänan teid mõistmise ja toetab.

Toodete Kuvamine:

Tähelepanu:

1. Seal võib olla veidi erinev värv, sest arvuti monitori seaded. 2. Erinevus mõõtmise meetod, palun lubage 1-3cm suuruse standardhälve (1cm=, milleks on 0,39 tolli, 1mm=0.039 tolli).Tänan teid mõistmise eest!!

Tagasisaatmist või Muuta:

Kui te ei ole rahul oma toodet, saate minna tagasi oma üksuste 7 päeva jooksul tarnitud päev.Tagasi laevandus tasu tasub ostja.

Tagasiside:

1. Kui olete rahul meie toodete, palun jätke meile positiivne tagasiside üldine Üksikasjalikud Müüa Hinnang(DSR) 5 Tähte. 2. Kui te ei ole rahul, palun ära jäta negatiivset tagasisidet.Ühendust meie klienditeenindusega otse ja me pakkuda teile hea pärast-teenindust.

Märksõnad:Punkt Lego City, Kes, 32 Vaik, Linna Pariis Hoone, Led Lego City, Kes Tellis, London City Hoone, Blokk, Wm2043, Looja Ekspert.

Kingitus Jõulud Kingitus, Sünnipäeva Kingitus, Puhkus Kingitus,Uus Aasta kohal
Funktsioon 1 Haridus mänguasjad,DIY mänguasjad,Valgustusajastu mänguasjad
Ploki Suurus Väike ehitusplokk(Ühilduvad Lego)
Sugu Unisex
Plastist Tüüp ABS
Vanus > 6 aastat vana
Hoiatus Ei saa süüa
Materjal Plast
MÄNGUASI Lastele mõeldud mänguasjad, Lapsed, tüdrukud ja poisid ja täiskasvanud
Tüüp PLOKID
Sertifitseerimine 3C
Tugi Tilk Laevandus-Ja Hulgimüük
3C Sertifikaat
Funktsioon 2 Kogumise Väärtus,Assamblee Mudel
Plastikust Ploki Kuju Ebakorrapärase Kujuga
Ean - No

Kirjutage arvutus!

City Street View BBQ Restoran Mudel ehitusplokid Klassikaline Arhitektuur Kes Tellised Haridus Mänguasjad Lastele Kingitus

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted