9 "Auto juhtseade Android 1 Din Raadio Stereo Honda Civic 2006 2011 GPS Multimeedia Mängija Tagumine Kaamera 4G Modem DSP Carplay DVR

€309.77

Saadavus: On laos

m41092

Toote kirjeldus :

*Võimas Android 10.0 Süsteemi. *CPU:UIS7862 Kaheksa-Core [email protected](Mälu)+64GB(Ladustamine). *Sisseehitatud Android Auto&Kohaldatakse Traadita Carplay. *Sisseehitatud SIM-Kaardi Pesa. *Optiline Väljund&Koaksiaalne Väljund. *Sisseehitatud DSP 32-Band EQ. *5GHz WIFI Pakub Kõrge Laadimise Kiirus. *Raadio Kiip TDA7786, Helivõimendi Kiip:TDA 7851

KKK

Kas see toode sobib minu autole?

See on 9 tolline toote Honda Civic 2006-2011, Kui te ei ole kindel kas see mahub teie auto, palun näita oma auto armatuurlauale meile.

Kas hind sisaldab tollimaksu tasu?

Ei, see ei hõlma tollimaksude tasu, ostjad peavad maksma ise.Kui sa oled Euroopast, siis saab osta meie Euroopa laost välja, et vältida tollimaksu tasu.Sest me oleme maksnud tollimaksu tasu Hiinast Euroopasse, nii Euroopas lao hind on kõrgem kui Hiinas.Loodan, et sa aru said.

Kui pikk on tarneaeg?

Kui laeva DHL, see tavaliselt saabub 1 nädala jooksul pärast laeva välja.Kui laeva EMS, tavaliselt võtab aega umbes 10-15 päeva, et jõuda pärast laeva välja.

Umbes laevandus

1. Kui on impordi tollimaksu tasu, ostjad peavad selle eest maksma.Kui teil on eritellimusel, palun jätke sõnum meile. 2. Kui otsustate laeva DHL,mõned linn on kauge ala DHL postiga ettevõte, peate maksma lisatasu 30usd eest kõrvalises piirkonnas tasu. 3. Kõik tellimused saadetakse jooksul 2-3 tööpäeva pärast makse saamist (välja arvatud nädalavahetus ja festival).

Garantii-ja Tagastamine

Kõik meie kaubad on testitud 5 korda, et tagada tööta korralikult enne shipping tulema ja 24 kuud Tootmine Garantii.Garantii ei kata kahju ebaõige paigaldamine, õnnetus, väärkasutusest, ebaõigest juhtmestik ja vale pinge tegutseva üksuse vastu juhised on kasutusjuhendis.Kui toode on probleem, me saame asendada uuega ühe kuu jooksul, ostjad peavad maksma tagasi laevandus tasu.Pärast ühe kuu jooksul, remont on tasuta, ostjad peavad maksma tagasi laevandus tasu.Ühe aasta pärast, remont on tasuta, ostjad peavad maksma topelt-nii laevandus tasu.

Märksõnad:Rahandus Honda Civic, Auto-raadio, Honda Fit Jazz, Android Auto Stereo Raadio, Bluetooth Car Radio, Signstek Fm-saatja, Joying 1 Din Dab, Civic Es, Südame Löögisageduse Vahelduvust, Appl Carplay.

Mudeli Nimetus JY-HQ144N4G
OBD/DAB+ Tugi
Honda Mudel CIVIC
Liides USB/RCA/coaxial out/optiline out
Civic Aasta 2008
Digitaalse Meedia Formaat WMA
Eripära Toetab Can-Bus
Tagumine/Eesmine kaamera Tugi
Materjali Tüüp Metall+ABS
Max Väline Mälu 64G
Pinge 12V
Toote Suurus 9 tolline
Operatsioonisüsteem Android 10
PROTSESSOR UIS7862 Kaheksa-Core [email protected](
Toote Kaal 3.5kg
Sõiduki Marki/Mudel Honda
TF/Micro SD Pesa 1
Resolutsioon 1280*720
Garantii 2 Aastat
JÄÄR 4G
AM/FM Tugi
OSD-Keel Malta
Ekraani Suurus 9"
Sim-Kaardi Tugi
Sertifitseerimine PUUDUB
Läbi Võimu 4*50W
Din Üks Din
Rool kontrolli Tugi
Päritolu CN(Päritolu)
ROM 64G
WiFi/Bluetooth Tugi
Brändi Nimi JOYING
Erilised Omadused Laadija

Kirjutage arvutus!

9 "Auto juhtseade Android 1 Din Raadio Stereo Honda Civic 2006 2011 GPS Multimeedia Mängija Tagumine Kaamera 4G Modem DSP Carplay DVR

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted