Led Paneeli Valgus 140w Bi-color Video Valgus Foto Stuudio Valgustus Yidoblo D-2000II Stuudio Fotograafia Valgustus 95RA koos Statiiviga

€213.13

Saadavus: On laos

m41585

See D-2000II led light studio võtta high-tech imporditud LED toru üle 30.000 tundi, elu ajal ja ka väga energiatõhusus, energiasääst, minimaalne valguse kadu omadused, Ta on neli reguleeritava jätab LED kohandamine.Kasutades Sony aku, väline 14.5 V/10A aku kast, 110V-220V AC adapter toiteplokk, värvustemperatuur 3200-5800K reguleeritav.Toote kvaliteet on palju stabiilsem ja täiuslik.Sobib pulma -, fotograafia -, laste foto y, toote -, fotograafia -, televisiooni, filme, sise-ja välistingimustes video täida valguses.

Omadused:

1. DMX süsteemi aru, Multi-kontrolliv.

2. Võtab 1724 kõrge kvaliteediga LED päevavalguslambid, energiasäästu ja super pikk eluiga kuni 100.000 tundi, Ka valgustugevus on suurem.

3. Kaks way võimsuse varustamise, AC adapter toiteplokk sisetingimustes pildistamisel ja V-mount aku toide väljas, suure võimsusega, vastupidav ja mugav.

4. Sobib pulma -, fotograafia -, laste -, fotograafia -, toote -, fotograafia -, televisiooni, filme, sise-ja välistingimustes video täida valguses.

5. 3200K-5600K kontrollitav

Tehnilised andmed:

Mudel: D-2000II

Suurus: 39.4*32.9*4cm

Värvi Temperatuur: - 3200K-5500K±200K

DMX kontrolli süsteem: Sobib

Võimsus: 140W

Pinge: AC 110-220V / DC 14.5 V

Lumen: 11000

Värviedastusindeks: >=95RA

Valguse Nurk: 60 kraadi

Efektiivne Kaugus: 20-30meters

Pakett sisaldab:

1x LED Light Studio

1x toitejuhe

1 x AC adapter

1x Difuusor, Paneel

1x Kasutusjuhend

Tere tulemast meie poe ja meil on palju foto-seadmed valida,lisada tõmbamisega, flash valgus, LED valgus ja muud tarvikud.Meil on tehases ja me OEM , ka meil on suport hulgi-ja kui te soovite osta rohkem kui 10 tükki , pls jätke teade meile ja me anname teile üllatus price.By nii,brändi Dison ja Yidoblo on meie oma bränd .Nii et ärge muretsege, kvaliteet,kui teil on mis tahes küsimusi Dison Yidoblo seeria tooted, pls jätke teade meile ja me teenust sa terve päeva.Aitäh,loodan, et nautida oma shopping

Meil on tehas,nii et meil on productor.Ja me toota video seadmed üle 10 aasta,pls teha, et ilma muretsema.Meil on oma brändi Dison,me pühendada väliskaubanduse 7 aastat juba.Ja kõik kliendid, kes on ostnud meie tooteid nagu meie video kaamera seadmeid.Me garanteerime, et tähelepanu keskpunktis,välgu valgust ja LED valgus oleks remonditud tasuta ühe aasta jooksul.Kui teil on mingeid muid küsimusi toodete kohta,pls võtke meiega.

Me võtame Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO) Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress TEENUS TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.Kui te ei ole saanud oma saadetise 50 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!Tänu varu seisund ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne.

Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.EI ole ERANDEID!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetne põhjus, tagastamise Me toetuse OMA TÄIELIKU VÕITNUD PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas, PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates Moobo.ee.VÕI võite valida, kas vahetada.Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode(t) on (on) ei reklaamitud.

Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Tagasiside on väga oluline, Me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et meil oleks võimalik rahuldavalt lahendada oma probleeme.See on võimatu, et tegelda küsimustega, kui me ei tea nende kohta!

Märksõnad:Ulanzi Video Valgus, ülesanne Tuled, Kaamera Statiivi, Led Lamp, Värvi Led Video Valgus, Led Neewer, Led, Komplekt Foto Stuudio, Le Valgus, UniqueFire.

Päritolu CN(Päritolu)
Pistik standard EU/AU/UK/USA
CRI >=95RA
Võimsus 140W
Pakett Jah
Värvi Temperatuur Bi-color 3200K-5600K
Luumenit 11000
Mudel D-2000II
Valguse Nurk 60 kraadi
Brändi Nimi Yidoblo

Kirjutage arvutus!

Led Paneeli Valgus 140w Bi-color Video Valgus Foto Stuudio Valgustus Yidoblo D-2000II Stuudio Fotograafia Valgustus 95RA koos Statiiviga

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted