Naha Hooldus Laser Pen Mutt Tätoveering Tilk Eemaldamise Pen Pühkima Kohapeal Mool Eemaldamine Soolatüügas Dark Spot Remover USB Plasma Pen Ilu Ravi

€4.98

Saadavus: On laos

m41880

Kirjeldus:

Kirje Tüüp:Mini Spot Removal Pliiats

Värv:Valge

Materjal:ABS

Sisend:3.7-5V

Kaal:30g

Suurus:13*2cm/5.12*0.79 aastal

Feature: 1.Mini, portatiivsete ja lihtne kasutada.

2.Kuidas kasutada: Pistik (mitte traadita).

3.Kasutades unikaalset elektri-ioon tehnoloogia, saab eemaldada sünnimärke, soolatüükaid, pigmendilaike, freckles, mahlaka nevus ilma vigastamine on normaalne nahk ja ilma blooding.

4.See on 3 liiki intensiivsus erineva kohtlemise.Madalamal tasemel, kasutatakse kohapeal ja tilk.Tugev tase on kasutusel mutt.

Märkus:

1.On soovitatav, et katse koos värske seanahk, kui kasutate seda varustust esimest korda, seejärel tehke ravi pärast seda, kui olete täielikult kursis selle seadme jõudlust ja tööd.

2.Kuna see seade suudab toota kõrge temperatuuri mõju hetkega,kui seda ei kasutata, palun hoidke seda hästi, vältida lapsed ja inimesed, kes ei tea, kuidas tegutseda selle seadme kaudu, ja mängib ta, et vältida ohtlikke olukordi juhtub.

3.Palun ärge üle puhta ravi ala 30 päeva jooksul pärast seda, kasutades seda seadet(lihtne puhastus on OK), siis palun ärge nühkima, siis palun ärge tehke kõva nahka maha kukkuda kunstlikult.

4.Kui raig ala on sügelev(uus nahk kasvab aja jooksul), siis palun ärge kraapige seda.Raig langeb automaatselt välja pärast 20 kuni 30 päeva.

5.Taastumise aeg on umbes 3 kuud, see on soovitatav, et ei söö ingverit(mõjutavad osavalt nahk),veiseliha(saab toota valgust, punane nahk) ja soja(saab toote hele must nahk) ajal taastumise aeg.

6.Keelatud on puhas käesoleva seadmed, koos vee või muu vedeliku otse, et vältida kahju ja ohtu.

Kui teil on vaja see toode nõelad, clink see foto on:

Toode Sisaldab:

1 x Eemaldamise Pliiats

1 x Jäme Nõel

1 x Vardale Varrukas

5 x peenike Nõel

1 x USB

1 x Kasutusjuhend

1 x Lahter

Märksõnad:Air Brush, Puhastada Näo, Plasma Lõikur, Ringi Materjal, Laser, Ajutine Tätoveering, Gua Sha Kaabits, 5 In 1 Ilusalongi Massager Näo, Plakat Seina, Hp Pliiats.

funktsioon 3 Akne Eemaldamist Nõela
Funktsioon 4 Naha Mutt Eemaldamise Masin
funktsioon 6 Soolatüügas Eemaldamist Seade
Laetav USB Tüüp
Päritolu CN(Päritolu)
Funktsioon 1 Laser Mutt Tätoveering Tilk Eemaldamise Pliiats
Brändi Nimi foreverlily
funktsioon 7 Sweep Kohapeal Pliiats
Kirje Nimetus Mini Spot Removal Pliiats
Funktsioon 2 Nahahoolduse Vahendid
Funktsiooni 9 Naha Sildi Eemaldamine Kohapeal Cleaner
funktsioon 5 Spot Removal Tool
Toite Allikas PUUDUB
funktsioon 8 Tattoo Eemaldamine

Kirjutage arvutus!

Naha Hooldus Laser Pen Mutt Tätoveering Tilk Eemaldamise Pen Pühkima Kohapeal Mool Eemaldamine Soolatüügas Dark Spot Remover USB Plasma Pen Ilu Ravi

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted