Uus Naiste Talve jalatsid Lumi Saapad naiste Super Soe odavad Tossud poolsaapad ema kingad, suured kingad suurus tehase st480

€10.04

Saadavus: On laos

m4322

Suurus Chart Soovitas müüja poolt.Mõeldud ainult selleks, et kasutada refrence.võib-olla 0~1,5 cm tõrge.Et üks suurus suurem, kui oma suu lai või kõrge jalapealse.

Super soe - 40 ° temperatuuri

1.Minu osta kaitse ajal saab üle,mida ma saan teha?

kui teie ostu kaitsmise aeg hakkab otsa saama,palun jätke sõnum.me saame aidata teil laiendada seda ,et kaitsta teie tellimuse . 2.Kuidas jälgida paki ja teada, kus on see nüüd?

saate kopeerida oma jälgimise numbri panna see link track:www.17track.net/en

3.Kuidas ma tean, mis suurust tellida?kui te ei tea, mis suurus sobib ise,siis palun võtke meiega ühendust.ütle meile oma talla pikkus , saame nõu suurus teie eest 4.Kas te ei tilk laevandus ja hulgi?Jah,tilk, et sa lihtsalt pane oma klientide aadress, kui tellimuse ja pange tähele, see on tilk selleks,võime jälgida seda ja ei jäta ühtegi kohta meie brändi informations vastavalt paki.Hulgimüük ,siis pakume soodustust ja tasuta express shipping .

Märksõnad:Arvan, Et Naised, Ankl Boot, Värv Lumi Saapad Naistele, Elegantne Lumi Saapad Naistele, Suur Suurus, Naiste, Naiste Kork Tossud, Suur Kleit Suurus, Kinga, Balenciaga Naised, Fr Chelsea Saapad.

Sulgemise Tüüp Slip-On
Boot Tüüp Lumi Saapad
Moe Element Õmblemine
Välistalla Materjal Kummist
Varba Kuju Ring Varvas
Mudeli Number Lumi Saapad
Vooder plüüš
Muster Tüüp Tahke
Sisetald Materjal EVA
Brändi Nimi lffz
Ülemine Materjal Faux Suede
Hooaeg Talv
Saapa Kõrgus PAHKLUU
Võlli Materjal Faux Suede
Kontsa Kõrgus 3cm
Sobivus Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
Kanna Tüüp Korter koos
is_handmade Jah
Platvormide No

Kirjutage arvutus!

Uus Naiste Talve jalatsid Lumi Saapad naiste Super Soe odavad Tossud poolsaapad ema kingad, suured kingad suurus tehase st480

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted