StrongBeauty Pikk Sirge Ombre Blond Värv Pühib Tukk Täis Sünteetiline Parukas VÄRV VALIKUID

€39.27

Saadavus: On laos

m43224

pikk Sirge Ombre Blond Pühib Tukk Sünteetiline Parukas,tippkvaliteediga Värv: Blond Ombre,BUG,Blond mix Style: Sirge Suurus: Keskmiselt 22 - 22.75" Pikkus: pikk Kihid (55-60cm) Teha Kanekalon Madal Sära Lihtne, Ülevaatlik Klassikaline ühise Põllumajanduspoliitika Reguleeritavad Rihmad Tagasi Pehme Stretch ühise Põllumajanduspoliitika Mugavust.Kvaliteetne Parukas Fotosid näete, on tegelikult parukas sul saada.

Pls märkus :Kui teil on Hulgimüügi kliendid,Ja Osta Rohkem kui 10tk(Sealhulgas 10pieces)saame anda teile Hulgi hind ja laeva EMS VÕI YWWEN VÕI EQUICK või muu kiire laev,nad on väga kiire ja väga turvaline viis ja saate oma punkte 5 või 8 tööpäeva jooksul pärast seda, kui me saata neid, Kui EMS Või YWWEN VÕI EQUICK kõik ei jõua oma riik,me saata poolt hiina post.Hulgi otse tehasest,hea kvaliteet konkurentsivõimelise hinna,Peamine Info:võite segada, et kõik sama hinnaga objekte, minu pood on kõik sama hinnaga objekte, minu pood,kõik on sama hinnaga ,siis võib segada teie üksused kokku Rohkem Punkte üks kord, on teie valida.Pls öelge PUNKT Ei kommenteeri, kui sa tellimuse rohkem kui 10tk.Tänud

CORLOR: #AB793

CORLOR: #AB794

CORLOR: #T6-27I-613A

CORLOR: #TT4-60

CORLOR: #TT1654

soe näpunäited: 1.Mõned kliendid kajastavad juuksed käesoleva parukad langeb maha .Kui saate parukad ,palun kõigepealt kanna seda mudelit ,siis kasutage te kamm kamm see valgus ,siis see ei kuku maha pärast seda, kui kasutate . 2.Kui te kasutate kamm,palun kammi juuksed lõpust juuste peal parukad järk-järgult.Väidet ei kammi juuksed ülalt lõpus rushly .otherwiser ,see hävitab oma stiili. 3.Sest parukad,me juba seda teha võimalikult lähedal, nagu pildil.Kui te olete cratical see ,siis loetakse, et osta .See on kõige tõhusam parukad .Seisund: Kõik parukad on täiesti uus ja ei ole kulunud .Materjal: Kõik parukad on Mees - Valmistatud kõrge kvaliteediga Jaapani Monofilament top ja Kanekalon Fiberand, mis kasvas sünteetiline kiudaine juustest teed, mis tegi juuksed nagu inimese juuksed.Kuid materjal on sünteetiline kiud.Omadused : 1.Kõik parukad on käsitsi tehtud kutse-oskus töötajaid! 2.Seal on kergema tasaarvelduse ühise põllumajanduspoliitika, mida on võimalik kohandada enamiku inimeste peas, suuruse ja ka võib olla täielikult ventilatsioon igapäevaseks kandmiseks. 3.Mugav igapäevane kulumine; Ei ole kahju oma karvad! 4.Sisemine saab kohandada,saate kohandada seda vabalt kui te Pesemise Meetodit: 1.Pese külma või leige veega. 2.Lisada kriips Šampooni ja pesta õrnalt. 3.Loputada külma veega. 4.Ei Harja siis, Kui Märg Lubada parukas drip dry 5.Harja parukas arvesse désir stiilis ter on täielikult kuiv. 6.Ärge kasutage curling triikrauad, löök kuivatid, või kuum stiil vahendite Tere teile minu pood pls märkus: võib-olla värv on veidi erinev pilte, sest valguse mõju ning palju teisi tegureid, nagu erinevate arvuti jne, Kui suur kuigi, parukas aeg-ajalt võib äkki otsa laos konkreetse värvi.Kuigi me ei ole ette see juhtub, me võtame teiega ühendust luua.s.a.lk.kust sa tead, kui kaua on oodata, oodata või muuta oma tellimuse, kui te seda soovivad.Postikulu: saadame kauba poolt Hiina Post Air Või ePacket umbes 10-20 päeva jõuda,me ei saa anda teile jälgimise numbri kontrollimiseks posti staatust .Muidugi, kui ostate rohkem,siis hind saab olema madalam.kui teil on rohkem küsimusi või requir ement edasi saatmine,pls võtke ühendust meie klienditeenindusega meeskond.Me ei vastuta mis tahes tollimaksu või maksuameti kohalikus riigis.Märkus: Me väga väärtus kõigi meie klientide Moobo.ee ja me ALATI veenduge, et olete rahul oma tehingu.Ma uhkus ennast asjaolu, et pakume oma klientidele väga väga hea toode ja parim teenus, mis on palju ja üle kõige muu edasimüüjate internetis.Me veenduge, et teie kogemus on meile väga meeldiv üks!Umbes Tagasiside: Me tervitame võimalus vahetada Tagasiside koos sinuga, nagu üks meie paljud ostjad.Kui te ei ole oma ostuga rahul mingil põhjusel, võtke meiega palun ühendust enne lahkumist neutraalne või negatiivne tagasiside.Me tahame, peate olema rahul oma ostu ja hakkab usinalt töötada koos teiega.

Märksõnad:Sirge Parukas Värv, Juuste Inimeste Parukas, Jammer Wifi, Hairnet, Roos Bonsai, Kormorani Parukas, Parukas, Synhetic Parukas Värv, Shangke Lühike Parukas, Jammer Signaali Blokeerija Mobiilne Telefon.

Kirjed Pakendi kohta 1 Tk Ainult
Tekstuur Sirge
Cap Suurus Keskmine Suurus
Mudeli Number 9127
Brändi Nimi StrongBeauty
Saab Permed Jah
Tihedus 130%
Materjal Hinne Kõrge Temperatuur Fiber
Parukad Pikkus pikk

Kirjutage arvutus!

StrongBeauty Pikk Sirge Ombre Blond Värv Pühib Tukk Täis Sünteetiline Parukas VÄRV VALIKUID

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted