(50 meetrit/palju) kvaliteetse pruut hõimu gold foil trükitud korda üle elastne juuste sidemed

€14.33

Saadavus: On laos

m4340

(50 meetrit/palju) kvaliteetse pruut hõimu gold foil trükitud korda üle elastne juuste sidemed

Flora meeskond siiralt loodan, et pakkuda teile meeldivat ja ainulaadset shopping kogemus.

Tähelepanu: Meie standard pakkimine jaoks murra üle elastne on 100yards rulli iga värv ja me ei võta mix värvi 100 meetrit.Palun nõu, usa värvi kood kogus, kui paned järjekorda.Näiteks, 029 valge 1 rulli ja 156 roosa 2 rulli.Vastasel juhul ME VALIDA VÄRVI TEIE JAOKS.Täname oma arusaamist.

Kui tellimuse kogus on üle 50 rullides, palun võtke ühendust meie klienditeeninduskeskusega, et saada hulgimüügi soodus hind.Kui mis tahes kohandatud printimine taotluse, palun võtke meiega ühendust, samuti abi.Me võtame teiega 12 tunni jooksul.

Professionaalne ja kvaliteetne korda üle elastne (VAENLANE) tarnija

1) Mõõdud: 5/8"(15mm~16mm)

2) Materjal: Spandex, ja Nailonist ümbris ( Hea Elastsus ja väga pehme)

3) Toote kirjeldus: Ronida ühel pool, aga matt teiste pool.

4) Värvid: 100 värve tellida.Kohandatud värv on aktsepteeritud.

5) Pakend: 100yards/värv/rull.

6) Pakendi materjal: valge paberi rulli

Laevandus märkused:

1. Tasuta Kohaletoimetamine väikeste tellimuste siis korjatakse Hiina Posti või E-pack, 12-35 tööpäeva jooksul oma asukohas.

2. Rahvusvaheline Express/kuller võtab umbes 3-7 tööpäeva sihtkohta.See võiks olla vaheldusrikas aladelt.

3. Kui sinu tellimus on rohkem kui $150 kokku, me pakuvad tasuta shipping express/courier.

Maksmine:

Palun võtke meiega ühendust kui soovite maksta Paypali teel või muul viisil.Märkus: Meie toodete pildid on võetud reaalsed punkt, kuid see võib olla mõningane värvi erinevuste aknas.

Umbes Flora Lindid Pood:

Kõik meie armsaim kliente, tänu peatumisteekonna poolt meie poest tegemise ja osta meie poest.J Oleme esitanud uue kujunduse muuta Igapäevane teema, et Puhkus teema aeg-ajalt.Palun lisage meie poodi, et oma muusikakogu nimekirja ja lahendada mõned tähelepanu meie uue kujunduse.Ilmselt leiad mõned üllatused siin.

Kui meie disain ei ole atraktiivne, siis palun ära ole pahane.Palun ühendust meie klienditeenindusega ja jaga meile oma idee.Pidage meeles, et teie arvamus on väga oluline, et meie poodi.

Kui olete rahul meie toodete ja teenuste, palun jätke mõned positiivne tagasiside meie pood veebilehel ja anna meile viis tärni skoor viitab meie teistele potentsiaalsetele klientidele.Teie arvamus on väga oluline, kui nad teevad esimese ostu.Tänan teid, mu sõber.

Muidugi, kui sa ei ole rahul oma shopping kogemusi saab ikka jätke oma kommentaarid siia.Aga, et on tore, kui saate ühendust meie klienditeenindusega alguses enne seda.Püüame oma parima, et probleem lahendada.Tänan teid teie aja lugemist.

Märksõnad:Pruut, Kummipael Juuste Pearl, Tarviku Juuksed Naised, Pruutneitsi Juuksed Seo, Vanik Juuksed, Juuksed Seo Pael, Pruut Juuksed, Juuksed Seo, 65 Pool, Pruut Elastne.

Suurus 15mm
Brändi Nimi FLRA
Materjal Spandex / Nailon

Kirjutage arvutus!

(50 meetrit/palju) kvaliteetse pruut hõimu gold foil trükitud korda üle elastne juuste sidemed

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted