Laste 4G Telefoni Puuteekraani Vaadata Smart GPS Randmele Käekella tervisespordi-Tracker Esi-Ja Tagumine Kaamera, Lapsed Kingitusi

€24.10

Saadavus: On laos

m43655

Bullet Punkte: 1、inglise Keeles: võõrkeelse teksti tausta SeTracker2 (turvatöötaja) vaikimisi inglise ja kaart automaatselt tuvastab piirkondlike keele-ja IP.

2、Selge Visuality: 4G videokõne pöörleva dual camera selge visuality.

3、7 Ümberpaigutamine: GPS+£+WIFI 7 ümberpaigutamine; tasuta dial hääl vestlus.

4、Toetatud Funktsioonid: Ühe-kliki videokõne, WiFi ühendus, Xiaodu robot, Alipay coin rahakotid, QQ, GPS, sõpru, ALILO, õppe rääkinud keel, muusika kuulamine, samm lugedes, ilmateade, hääl intercom, SOS hädaabi kõne, jne(välisriigi versioon on nr Xiaodu robot, Alipay, ALILO ja QQ).

5、Keele Vahetamine: keelt saab muuta RAKENDUSE 1. Hiina Traditsiooniline, 2. Hiina Lihtsustatud, 3. Saksamaa, 4. Inglise keel, 5. Hispaania, 6. Prantsusmaa 7. Itaalia, 8. Poola, 9. Portugali keel, 10. Türgi, 11. Venemaa, 12. Tai.

Kirjeldused:

Keerubid on välismaa versiooni 4G, mudel on Y99.

Näiteks on sisestatud mälukaart, Hong Kong automaatselt ümber, traditsiooniline Hiina tähtedega.

Toetust WiFi internetiühendus, enam ei pea muretsema piisavalt liiklust.

Suure mahutavusega aku pikem ooteaeg.

Kõrglahutusega värviline ekraan ja heledust saate reguleerida, nii et see saab hoolitseda silma, ilma haiget.

Tehnilised andmed:

Puutetundlik ekraan: jah

Aku maht: 680 mAh

Ekraani suurus: 1.4

Välimus suurus: 1.54

Kaal: umbes 55g

Kohaldatava inimesed: lapsed

Kohaldatava platvorm: täielikult ühilduv

Keha mälu: 4GB

Kaamera: 1.3 miljonit pikslit

Seljas stiil: randmel kanda

Traadita kaugus: 5 kuni 10 meetrit

Töörežiim: puudutage nuppu + + klapp

Side funktsioon: toetab

Töötab mälu: 512M

Täiendavad omadused: esi ja taga kaamera

Pakkeleht:

Vaadata * 1

Data Kaabel * 1

Juhendamine * 1

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO) 2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist. 3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress. 4. Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult. 5. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal. 6. Kui te ei ole saanud oma saadetise 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu! 7. Tänu varu seisund ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne. 1. 12 kuu Tootja Garantii, defektiga kaupade (välja arvatud esemed, kahjustatud ja/või väärkasutuse pärast selle kättesaamist).Tarvikud tulevad koos 3-kuulise garantii. 2. Puudusega objektid PEAVAD OLEMA esitatud ja tagasi garantiiperioodi jooksul (ja originaalpakendis, kui võimalik).Teil tuleb meile ütlema, mis viga on, ja anna meile oma tellimuse number.ME EI PARANDA VÕI ASENDA ESEMED AEGUNUD GARANTII.

Märksõnad:Smartwatch, Amazfit Xiaomi, Kandke Os Kaamera, Smartwatch Whatsapp, Pluss Smart Vaadata, Jw Kvarts, Mehi Vaadata, 4g Sim Smart Vaadata, Mehi Vaadata Ranne, Vaadata Veekindel.

Süsteem Android OS
Funktsioon Interaktiivne Muusika
Veekindel Polüesterkangas Elu veekindel
Mitu Dials No
Ekraani Suurus 1,4-Tolline
Liikumine Tüüp Elektrooniline
Taotluse Vanus Laps
JÄÄR 512mb
Tüüp Käeketid
Mehhanism Jah
ROM 4 GB
GPS Jah
Aku maht >450mAh
Keel inglise
SIM-Kaardi Saadaval Jah
Ühilduvus Android
Brändi Nimi aiovcocie
Võrgu Režiim 4G
Tagumine Kaamera 1.3 MP

Kirjutage arvutus!

Laste 4G Telefoni Puuteekraani Vaadata Smart GPS Randmele Käekella tervisespordi-Tracker Esi-Ja Tagumine Kaamera, Lapsed Kingitusi

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted