Päikeseenergial töötavad LED-Crystal Ball Tuul Kellamäng Valguse Värv-Muuta Particula Tuul Kellamäng Lamp Väljas Veekindel Kodu Hoovis Aed Nightlight

€7.12

Saadavus: On laos

m44908

Bullet Punkte:

1、1【ENERGIASÄÄSTU & ECO-SÕBRALIK】 – See tuul chimes väljas varustatud tundlik valguse sensor samuti kvaliteetne ja vastupidavast ABS materjalist, LED-tuled ei saada pleekinud või deformeerunud.Solar-powered pakkumise disain on energia kokkuhoid ja Nr juhtmestik või väline toide on vajalik.Laadimine automaatselt päevasel ajal ja süttib öösel, Täiendatud päikesepaneel neelab energiat kiiresti, see võib kesta kuni 6-8 tundi, kui see on täielikult laetud.

2、2【MUTIL VÄRVI muuta】 – Nad ei sära imeline värvid punane, oranž, kollane, roheline, sinine, sinine ja lilla juhuslikult.Need ilusad star wind chimes muuta värvikas oma aias öösel rahulikult ja vaikselt muutumas ühte värvi kõrval.See on tõesti elegantne ja meelitav kingitus!

3、3【VEEKINDEL ja LIHTNE ÜLES RIPUTADA VÕI LIIKUDA】 – Lihtsalt seadke lüliti, mis asub all päikesepaneel

4、4 【, mis SOBIB PALJUDELE KORDA】– See päikese jõul tuul chimes saab paigutada nii sise-ja välistingimustes, mis on ideaalne kingitusi kaunistus hoov, aed, terrass, aias, ees veranda ja magamistuba, uuring, puu, ukseava, mis teeb oma elu huvitavaks.Ära muretse, kõik Kvaliteedi garantii, palun võtke meiega ühendust kui teil on mõni küsimus.

5、5【VÄRVIKAS MAAGILINE TEENETEMÄRGI】 – Meie maagiline solar powered kristallkuul Tuul Chimes, et hoida sind hea tuju.See muudab erinevate hiilgavaid värve light up your heart, mistõttu on sind ja pere õnnelik.Vaiksel õhtul, armas tuule chimes teeb teid tunnevad end vabalt ja teha oma hoovis ilus.See ei ole ainult parim kingitus sõbranna, aastapäev, sünnipäev või emadepäev, isadepäev, Thanksgiving Päev, sõbrapäev ja Jõulud, kuid ka sobib kodu kaunistamiseks.

Toote kirjeldus

Värv:Crystal Ball

ANDMED:

1. Teema: Crystal Ball

1. Materjal: ABS

2. Värv: Läbipaistev

3. Veekindel Klass: IP65

4. Toide: Päikese Jõul

5.Lüliti: SISSE/VÄLJA (All panel (juhtpaneel)

6.Tööaeg: 6-8h, kui täielikult laetud

7.Laadimisaeg: 6-8 tundi otsest päikesevalgust keskkond

8. Kasutamine: Ideaalne muru, veranda, aed, terrass, õu, hall, katus, elutuba, magamistuba, halloween kaunistamiseks nagu sünnipäeva kingitus emale, ema päev kingitus, jõulud, kingitus, thanksgiving kingitus, valentines kingitused või memorial kingitus.

LIHTNE LIHTNE

1. Veenduge, et lüliti on "ON" asendis, kui seda vaja laadida.

2. Veenduge, et päikesepaneel saada otsest päikesevalgust vähemalt 6 tundi.

3. Hoida päikesepaneel kaugusel mis tahes valgusallikas, kui soovite nautida oma valguse.

4. Kui see ei muuda värvi või hele, see ei ole võimu, palun sisse ja lae vähemalt 6 tundi, ja proovige uuesti.

KARBI?

1 x Solar Powered kristallkuul Tuul Kellamäng

1 x Tuule Kellamäng Riidepuu Konksu

1 x Kasutusjuhend

• Kõik esemed saadetakse jooksul 2 tööpäeva jooksul pärast makse on kustutatud.• Kõik esemed, mis saadetakse Posti kaudu Kirja, mis kestab 15-35 päeva, et jõuda.• International shipping nõuab keerulisem shipping kord (näiteks nii riikide tolli -, transiidi-jaamad jne.), samuti on mõju mitmed tegurid, nagu pühad, ilmastiku tingimused jne, nii et see võtab ilmselt rohkem aega oma punkte, et jõuda lõppsihtkohta.Täname oma arusaamist selles küsimuses.• Impordi tollimaksud, käibemaks ja kõik muud maksud, ei sisaldu toote hind või postikulud.Riik Tarneaeg(Via Postitus Lennupostiga)Tööpäeva + laupäev + SundayNorth Ameerika ja Lääne-Euroopas 7~20 daysEastern Euroopas 7~35 daysAustralia 7~30 daysCentral Aasia 15~45 daysSouth Ameerika 15~50 daysEastern Aasia 7~20 daysOthers 15~60 päeva

• Palun jäta 1 minut meiega ühendust ENNE kui jätate halba tagasisidet, lahendame probleemi positiivselt ning teeme kõik, mis suudame, et sa rahul• kui on mingi probleem oma ostu.Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!

Võtke meiega ühendust

Meie tööaeg on :- 9:00 kuni 18:00 (GMT +8 esmaspäevast reedeni - 8:30-12:30 (GMT +8 SaturdayAnd meie kontor on suletud pühapäeval ja riiklikel pühadel (Hiina)Me vabandan hilinenud vastuse pühade ajal

Meie Missiooni:

1. Eksportida kvaliteetseid kaupu alates orient konkurentsivõimelise hinnaga teile.2. Teha koostööd meie klientidega, et luua oma äri .3. Et maksimeerida meie rahvusvahelise ostja kasumlikkust ja konkurentsivõimet.Palun tulge varsti tagasi ja külastage meid jälle!

Märksõnad:Rgb Riba Wifi, Lamp Soola, Päikese Tuled Väljas Rada Värvi Muutmine, Haldjas Tuled Päikese Värvi Muutmine, Väljas Tuled Värvi Muutmine, Täiskasvanud Miki, Miki-sussi, Rgb Riba Koos Puldi Pc, Led Mitmevärviline Riba, Alexa Led Ribad.

Stiil Kaasaegne
Päikeseenergial töötavad LED-Crystal Ball Tuul Kellamäng Kerge Solar LED Particula Tuul Kellamäng Lamp
Värv-Muuta Particula Tuul Kellamäng Lamp Väljas Veekindel Kodu Hoovis Aed Decor lamp
Mudeli Number Päikeseenergial töötavad LED-Crystal Ball Tuul Kellamäng Kerge
Sertifitseerimine CCC
Kaitse Tase ip68
Valgusallikas Luminofoorlampide
Kasutamine Tööstus
Aed Nightlight Pool Valentines Kingitus Festivali Decor
Brändi Nimi kaigelin
On Hämardatav No
On Pirnid Komplektis No
Korpuse Materjal BAMBUSEST

Kirjutage arvutus!

Päikeseenergial töötavad LED-Crystal Ball Tuul Kellamäng Valguse Värv-Muuta Particula Tuul Kellamäng Lamp Väljas Veekindel Kodu Hoovis Aed Nightlight

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted