CNC Masin Puhastada fänn Kiip Eemaldaja Fänn Jäägid Sweeper Automaatne Puhastus Vahend Graveerija Tolmu Eemaldamine tööstuslike jäätmete kaabits

€18.88

Saadavus: On laos

m4502

Kallid kliendid teile tere tulemast meie poodi, me anname teile parim teenus, soovin teile head uudised.

Spetsifikatsioon

Toote Nimi: CNC puhastus fänn(chip eemaldamine fänn) Brändi Nimi: MAIAM Kohaldatava masin: CNC/arvuti gong/kiire masina...

NÄPUNÄITEID TOIMINGUD

1. Metallimurd sweeper kasutavad BT seeria HSK-seeria ER seeria lõikuri käepidemed ja 16mm collet klambrid. 2, Vastavalt töötlemise toote kavandamise sobiva tee. 3 sweeper välja nuga raamatukogu määrata vedeliku toru suletud. 4. Algus kiirus on 500. Pärast ventilaatori laba on laiendatud, kiirendada, et määrata sobiv kiirus ja löök detaili allapoole. 5. Pärast puhastamist, spindel peaks tõstma ja klapp üles ventilaatori laba.

Küsimused, mis vajavad tähelepanu: Funktsioonid

A. reserveeritud ruumi kõrgus säte ei puuduta tooted ja inventar töölaud.B.Soovitatav vahe on sees 10-15cm.C.Ärge avage ust kasutamise ajal.Toote parameetrid: 1,D160 kiirus 7000~10000 sööda vastavalt toote kohandamine

Firmast

1. Meie eesmärk: innovatsioon ja areng, stabiilne kvaliteet ja teenindusele orienteeritud. 2. Väga ranged ja toote kvaliteedi nõuded, et tagada stabiilne kvaliteet. 3. Me võtame valik jae -, hulgi-ja laevandus meetodeid.Kui valite meid, siis me teenime sind kogu südamest.

Tarne umbes

Me garanteerime kohaletoimetamise 72 tunni jooksul pärast teie makse.Saabumise aeg sõltub sihtkoha ja muud tegurid, nõuab tavaliselt 10-30 päeva jooksul posti teel (Moobo.ee standard transport, epacket, Hiina Post air mail, jne.).Pakid tavaliselt ei ole tolli probleeme hariliku posti teel.Kui ostate suure väärtusega kaupade ja valida express transport (DHL, EMS Armex, jne.), seal võib olla tariifid, mis peaksid olema ostja poolt tasutud tõttu erinevat poliitikat erinevates riikides.Märkus: Palun kinnitage oma aadressi enne tellimuse esitamist.Kui kaup tarnitakse läbi, me ei saa aadressi muuta.

Umbes pärast-müük

Kui te ei ole rahul toote, me aktsepteerida asendamine ja tagastamine, kui toodet ei ole kasutatud ega kahjustatud.Me võtame toetusi või osaline tagasimaksed, kui toode on kvaliteediga seotud küsimusi.Võtke meiega ühendust ja tagasi toote enne vaidluse korral.

KKK

Q : Kuidas jälgida kullerpostiteenuse?A : Jälgida selle kaudu järgmist linki : www.17track.net või global.cainiao.com Q : Kuidas saada madalama hulgi hind?A : Kui sa pead suure hulga toodete puhul, saate vormistada palgata järjekorras.Proovige siis võtke meiega ühendust, et arutada üksikasjad.Kui teil on küsimusi, võtke palun ühendust meie klienditeenindusega meie klienditeenindus on leida ja vastata teie küsimustele aeg.

Märksõnad:Freesimistööriistad Metalli, Sk 40, Collet Jaoks Cnc, Külalisteraamatu Tööriist, Auto Tool Box Cnc, Morse Mt2, Kaabits Aken, Cnc Tolmu, Fmb, Kiip Fänn.

Mudeli Number CNC puhastus fänn
Taotlus Milling Cutter
Brändi Nimi MAIAM
Päritolu CN(Päritolu)

Kirjutage arvutus!

CNC Masin Puhastada fänn Kiip Eemaldaja Fänn Jäägid Sweeper Automaatne Puhastus Vahend Graveerija Tolmu Eemaldamine tööstuslike jäätmete kaabits

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted