Meeste Klassikaline Pikk Varrukas Tahke Kleit Särgid Tasku-vähem Design Standard-mahub Ametliku Äri-Töö Kontoris, Tahke Basic Särk

€11.23

Saadavus: On laos

m45369

Suurustabelit

Selle suurus skeem on mõeldud ainult viitamiseks.Suurused võivad erineda kaubamärkide vahel.

Tähelepanu Nõuanded

1) Kui sa ei mõista meie suurus, kirjeldus või teil on kahtlusi, suurus , Võtke meiega ühendust .samuti võite märkus, teie pikkus ,kaal ja muud mõõdud järjekorras e.g 180cm /80kg või 5'11"/175lb.

2) Tavaliselt särk suurus peab olema suurem kui su keha suurus.te saate kontrollida oma tavaline särk.kui teie keha rinnus on 100cm, soovitame teil valida särk 104cm või 108cm.

Toote Presentatsioon

Tasku-vähem disain tagab klanitud, kaasaegne ilme.

Toote Detailid

Pilte Andmed on näidanud, värv Valge

Laevandus

1) Kui tellida, siis palun valida tarneviisi ja maksta selleks, sealhulgas laevanduse tasu.Saadame elemendil 1~5 päeva pärast teie makse on täielikult tõendatud.

2) Me ei garanteeri kohaletoimetamist kõik rahvusvaheliste vedude (eriti hiina õhu mailpost), mis on tingitud erinevus tolli kliiringu korda igas riigis eraldi, mis võib mõjutada, kui kiiresti teie toode on kontrollitud.

Värvid

Erinevused värv võib olla põhjustatud mõned muud põhjused, näiteks värvi kaaluda, ekraan, valgustus, taust jne.Siiski, kui te arvate, et punkt sai vale värv, palun võtke meiega ühendust, et näha, kui tagasi või raha tagastamist on võimalik.

Märksõnad:õie Pika Varrukaga Särk Mees, šampanja Kleit Pulm Külaline, Sõjalise Särgid, Mint Office Särk, Särk Naiste Töö Kontoris, Za Basic Särk, Pluusi Ja Särgi Naised, Sõjaväe Stiilis Särgid, No Back Särk, Suur Asukoht Särk.

Kanga Tüüp Broadcloth
Sulgemise Tüüp Ühe Karavan
Särgid Tüüp Kleit Särgid
Toote Tüüp Särgid
Varruka Pikkus(cm) Täielik
Päritolu CN(Päritolu)
Varruka Stiil Regulaarne
Mudeli Number 218-03
Materjal Polüesterkiud
Muster Tüüp Tahke
Stiil Ametlik
Rinnal Taskud PUUDUB
Et suurus Aasia Suurus
Kangas 95% polüester kiud, 5% spandex
Sugu MEHED
Krae Ruut Krae
Brändi Nimi mengquan

Kirjutage arvutus!

Meeste Klassikaline Pikk Varrukas Tahke Kleit Särgid Tasku-vähem Design Standard-mahub Ametliku Äri-Töö Kontoris, Tahke Basic Särk

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted